Ολίγον μπαζόφατσα??? :o :o :o :'(
ρε φιλε δεν θα την παντρευτεις...θα την γαμησεις..αντε τραβα να παμε που σου λεω!!!
Δηλαδη εδω ειναι κουκλαρα θες να πεις? .
Παω πασο και εγω,ίσως να μην εχει φωτογενεια......
Να σε παω στην φυλης αμα θες,εχει πολύυυυ ομορφοτερες.....ρε φιλε δεν θα την παντρευτεις...θα την γαμησεις..αντε τραβα να παμε που σου λεω!!!
Δηλαδη εδω ειναι κουκλαρα θες να πεις? .
Παω πασο και εγω,ίσως να μην εχει φωτογενεια......
Να σε παω στην φυλης αμα θες,εχει πολύυυυ ομορφοτερες.....
Σου λεω αμα δικαιολογει τΑ λεφτα της με αεροπλανικα στο κρεβατι όπωςαναφερει παραπανω και συναγωνιστης και με καυτο σεξ,παω πασο.......Συντεκνε σε αυτη τη φωτο ειναι καλουτσικη...μην εισαι τοσο σκληρος...αλλιως τραβα στο xxxFactor να κανεις τον βλακα που δεν θυμαμαι το ονομα του..
:o :o :o :o :oρε μην εισαι μλκ...παμε Ρεθυμνο..και μουνια και ΔΩΡΕΑΝ!!!
Σου λεω αμα δικαιολογει τΑ λεφτα της με αεροπλανικα στο κρεβατι όπωςαναφερει παραπανω και συναγωνιστης και με καυτο σεξ,παω πασο.......
Αλλά όχι ότι ειναι ιδιαιτερα ελκυστικη.Σε στουντιο+σε μπουρδελα ξαναλεω,πολυ ομορφοτερες απο αυτο που βλεπω στις φωτο...
Φίλε εγω προτεινω να ηρεμησεις λιγακι.....Παλικαραδες μηπως εχεται να προτινεται τιποτα καλυτερο να γαμησουμε !!
Αν ναι βαλτε και καμμια φωτο για να το δουμε κιολας μην παμε τυφλοι και φυγουμε κουρεμενοι !!!
Οσο για τους παιχταραδες πιο πανω και γαμικουλες εγω μαζι σας και για Ρεθυμνο και Χανια και μεχρι το Καδρος φτανω εαν γουσταρετε !!!
Αντε γιατι μικροι μεγαλοι στα καφενεια μαζευτικαμε !!!
Φίλε εγω προτεινω να ηρεμησεις λιγακι.....
και ουτε εκανα καμια επιθεση ουτε σε εσενα,ουτε στην νεαρα,ενταξει??Αλλά με αυτα που λες....
Άμα δεν εχουμε δικαωμα να πουμε την γνωμη μας για την φωτογραφια που ποσταρες,να μας μπαναρετε αμα θελετε
Αδελφές και παλικάρια....γίναμε μαλλιά κουβάρια!!!!!Παλικαραδες μηπως εχεται να προτινεται τιποτα καλυτερο να γαμησουμε !!
Αν ναι βαλτε και καμμια φωτο για να το δουμε κιολας μην παμε τυφλοι και φυγουμε κουρεμενοι !!!
Οσο για τους παιχταραδες πιο πανω και γαμικουλες εγω μαζι σας και για Ρεθυμνο και Χανια και μεχρι το Καδρος φτανω εαν γουσταρετε !!!
Αντε γιατι μικροι μεγαλοι στα καφενεια μαζευτικαμε !!!
Γιατι ρε ομορφε τι ειπα και πρεπει να ηρεμησω !!!Φίλε εγω προτεινω να ηρεμησεις λιγακι.....
και ουτε εκανα καμια επιθεση ουτε σε εσενα,ουτε στην νεαρα,ενταξει??Αλλά με αυτα που λες....
Άμα δεν εχουμε δικαωμα να πουμε την γνωμη μας για την φωτογραφια που ποσταρες,να μας μπαναρετε αμα θελετε
Εκτός αν εισαι επαγγελματιας και προασπιζεσαι κατι.........
ενταξει εμεις ειμαστε πολυ γαμικουλες όπως εγραψες,αλλα τα κραταμε για την παρτυ μας,οκ τωρα????Γιατι ρε ομορφε τι ειπα και πρεπει να ηρεμησω !!!
Οκ μαζι σου και μια χαρα ειναι η γνωμη σου και την σεβομαι !!!
Τωρα εχεις τιποτα καλυτερο να γαμησουμε η μονο με την κουβεντα θα την βγαλουμε !!
Απορια !!!!
Οι δε γνωμες εχουμε πει πως ειναι .............
Ολοι εχουν απο μια !!!
Οκ παρτακια !!!ενταξει εμεις ειμαστε πολυ γαμικουλες όπως εγραψες,αλλα τα κραταμε για την παρτυ μας,οκ τωρα????
Ποσταρε εσυ την αβρα σου και μην ασχολεισαι μαζι μου....
Θέλεις να γραψω ότι η σ-αυρα σου ειναι ομορφη δηλαδη??Οκ παρτακια !!!
Μεγαλες κουβεντες ακουω μεγαλες κουνβεντες !!!Και εγω δεν τα παιρνω απο κανεναν για να λεω ποια ειναι ομορφη και ποια όχι,δεν ξερω αν ισχυει αυτο για ολους.....
Φιλακια!!