Ρε
Γάμα την άμα γουστάρεις, σου απαγόρευσε κανένας; Τι μου υπερασπίζεσαι τα πουτανάρια;
Εγώ ούτε 20 ευρω σε τέτοιο πατσαβούρι. Δικαιωμά μου και γουστο και καπέλο μου.
Εσύ τη μία την παίρνεις με ένα 20άρι, την άλλη με ένα 50άρι, την άλλη (την Ατζελίνα!) περιμένεις να σου τη στείλω εγώ τζάμπα. Έχεις καταλάβει πως το σάιτ αναφέρεται σε πουτάνες και πως οι πουτάνες για να τις γαμήσεις θέλουν λεφτά;
Άμα είσαι τόσο ομορφόπαιδο κράτα τα λεφτά σου και γάμα τσάμπα. Επειδή όμως όλη τη μέρα εδώ μέσα ξερογλύφεσαι και άμα είχες γκόμενα τώρα θα έπρεπε να ήσουνα μαζί της αντί να χαζολογάς μαζί μας, δικαιούμαι να υποθέσω πως είσαι φτωχομπινεδιάρης μπάκουρος
και πως απλά ζηλεύεις όσους έχουν πέντε φράγκα για να γαμήσουν αυτές που δεν γαμάς εσύ γιατί δεν τα έχεις!
Με τον τρεζ έχω πει δυό κουβέντες στο παρελθόν και δεν τον θεωρώ ακριβώς φίλο μου αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως 100 γυναίκες (ενδεικτικά το λέω ρε τρεζ, ξέρω πως είναι περισσότερες!) τις έχει γαμήσει και έχει μια άποψη. Εγώ πες πως έχω γαμήσει αναλογικά 20, ο άλλος 50 κλπ. Εσύ φοβάμαι πως δεν έχεις πάρει ούτε μία. Φυσικά και είναι δικαίωμά σου να μην θέλεις να πληρώσεις ούτε ένα ευρώ για να γαμήσεις, αλλά τότε τι θέλεις στο σάιτ και με τί εμπειρία κάνεις και κριτική;
Και τώρα πες και το γνωστό ποίημα για την ηλικία μου και τη δουλειά μου σε υποκοριστικό, κακομοιρούλη ανθρωπάκο.