lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δωσε μου κουραγιο γιατι με ειπε ο αβραμης μπαρμπαο ερωτας δεν εχει ηλικια
δωσε μου κουραγιο γιατι με ειπε ο αβραμης μπαρμπαο ερωτας δεν εχει ηλικια
Μια απ΄τα ίδια...και όταν το πήρε χαμπάρι έφυγε τρέχοντας και της τρέχανε τα ζουμιά στα μπούτια..εμενα μια φορα μου εσπασε πριν 15 χρονια που ειμουνα παιδι,φυσικα δεν πηρα χαμπαρι τιποτα ουτε εγω ουτε η πουτανα και τις τα αμολυσα ολα μεσα,μιλαμε οτι βγηκε η καποτα χαρτοπολεμος
δικε μου στα καλυτερα μας ειμαστε...γαμαμε σωστα και σοβαραμαν σε 3.5 χρονια τα πιανω εγω γαμησε τα
θα σας απογοητευσω τυποι μολις πατησα την δευτερη εικοσαετιαμαν σε 3.5 χρονια τα πιανω εγω γαμησε τα
στα πρωτα αντα ειμαστε οκδωσε μου κουραγιο γιατι με ειπε ο αβραμης μπαρμπα
γαυρε εμενα οταν το πηρε χαμπαρι δεν ετρεχε τιποτα...τις ειχανε φτασει μεχρι τους πνευμονεςΜια απ΄τα ίδια...και όταν το πήρε χαμπάρι έφυγε τρέχοντας και της τρέχανε τα ζουμιά στα μπούτια..
ουστ απο δω 123θα σας απογοητευσω τυποι μολις πατησα την δευτερη εικοσαετια
γαυρε εμενα οταν το πηρε χαμπαρι δεν ετρεχε τιποτα...τις ειχανε φτασει μεχρι τους πνευμονες
θα σας απογοητευσω τυποι μολις πατησα την δευτερη εικοσαετια
μην ζηλευετε παιδες εσεις εχετε την αντοχη και την τεχνη που λεει ο λαγοςουστ απο δω 123
θα σας απογοητευσω τυποι μολις πατησα την δευτερη εικοσαετια
αλλαζουμε?μην ζηλευετε παιδες εσεις εχετε την αντοχη και την τεχνη που λεει ο λαγος
31?Θα σας απογοητεύσω αλλά σε κάμποσους μήνες κλείνω τα 1α άντα
ναι αλλα εσυ τον χτυπας στα μαρμαρα και φτιαχνεις πλακακιαμην ζηλευετε παιδες εσεις εχετε την αντοχη και την τεχνη που λεει ο λαγος
ναι αλλα εσυ τον χτυπας στα μαρμαρα και φτιαχνεις πλακακια
νταξ μωρε 120 μηνες ειναι
ναι αλλα εσυ τον χτυπας στα μαρμαρα και φτιαχνεις πλακακια
και γω και γωναι αλλα εσυ τον χτυπας στα μαρμαρα και φτιαχνεις πλακακια