Νέα

Ατύχημα της στιγμής (σπάσιμο προφυλακτικού σε μπουρδέλο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris_ola
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
15 μερες ε;το θεμα ειναι ομως οτι η γκομενα θα εχει γινει μπουχος... :badair: :badair:

Μπορεις να χρησιμοποιησεις τα φαρμακα τυπου βιαγκρα κτλ το 15ημερο αυτό ,αλλα αυτά δεν αυξανουν την φυσική στυτικη ικανοτητα .Επισης μπορεις να παρεις και βιαγκρα κτλ ,μαζι με την αργινινη και το prelox .Η αργινινη ειναι απαραιτητο αμινοξυ και δεν εχει καμια παρενεργεια ακομα και αν παιρνεις 30 γρ την ημερα ,ενω χρειαζονται πέριπου 5 γρ .Το prelox ειναι συμπληρωμα διατροφης που δεν εχει καμια περενεργεια .

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ρωτωντας τι εγινε μου ειπε πως ο μαλακας που εφυγε την γαμουσε πισωκολητο και εβγαλε μονος του το προφυλαχτικο, αυτη λογω της κρεμας δεν το καταλαβε και ο μαλακας  εχυσε μεσα της!!!!!! τα συμπερασματα δικα σας !!!
η βλακεια ειναι ανικητη  :idiot:

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
εμενα 3 φορες μου εχει συμβει...τις 2 με την ιδια γκομενα και 2 φορες συνεχομενες!!!με στανταρακι μου κυρια 45αρα που το κανει παααααραααααααα πολυ επιλεκτικα το επαγγελμα...εσπασε και τις 2 φορες δεν πηραμε χαμπαρι μεσα στην καυλα μεχρι που της τα πεταξα ολα μεσα...εκει την ακουσε :grin: :grin: :grin:.αγχος και φοβος δεν υπηρχε γινανε ολα τα απαραιτητα εκεινη την ωρα αλλα καλου κακου κοιταχτηκα κιολας!!!!ανησυχω ομως μηπως ειμαι στειρος?παιδι δεν επιασε!!! :2funny: :2funny: :2funny:την τριτη φορα με αλλη γκομενα αλλα το καταλαβα αμεσως γιατι ακουστηκε και βγηκα πριν καν γινει κατι...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μου ετυχε και εμενα δυο φορες να σπασει η καποτα ευτυχως δεν αρπαξα κανα παρασημο μαλιστα μια φορα στο μεταξι μια χαζοπουτανα ψιλοαληθωρη αλλα με ωραιο σωμα κολαρα δεν θυμαμαι ονομα  ηθελε να την πηδηξω χωρις προφυλαχτικο σαφως και δεν το εκανα!!!! αλλα ο λογος που ποσταρω σημερα στο θεμα ειναι γιατι την περασμενη εβδομαδα σε ενα μπουρδελο στην ιασωνος βλεπω ενα τυπο με στολη security να φευγει τρεχοντας και μπαινοντας βλεπω την πουτανα να ουρλιαζει !!!!! ρωτωντας τι εγινε μου ειπε πως ο μαλακας που εφυγε την γαμουσε πισωκολητο και εβγαλε μονος του το προφυλαχτικο, αυτη λογω της κρεμας δεν το καταλαβε και ο μαλακας  εχυσε μεσα της!!!!!! τα συμπερασματα δικα σας !!!
μιλαμε οτι ο τυπος θα ηταν εντελως πυροβολημενος :jerking: :jerking: :jerking:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μπορεις να χρησιμοποιησεις τα φαρμακα τυπου βιαγκρα κτλ το 15ημερο αυτό ,αλλα αυτά δεν αυξανουν την φυσική στυτικη ικανοτητα .Επισης μπορεις να παρεις και βιαγκρα κτλ ,μαζι με την αργινινη και το prelox .Η αργινινη ειναι απαραιτητο αμινοξυ και δεν εχει καμια παρενεργεια ακομα και αν παιρνεις 30 γρ την ημερα ,ενω χρειαζονται πέριπου 5 γρ .Το prelox ειναι συμπληρωμα διατροφης που δεν εχει καμια περενεργεια .
τα φοβαμε ρε κωστα αυτα....αστο για αργοτερα που θα αρχισουν τα ζορια....μετα τα 50

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
τα φοβαμε ρε κωστα αυτα....αστο για αργοτερα που θα αρχισουν τα ζορια....μετα τα 50
Μην τα φοβάσαι καθόλου άλλωστε θα πας χαρούμενος 
Three_hungry_girls.gif

priest-praying-0106.gif
    :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εσκασε και ο σφε...χυνωωωωωωωω

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Οχι απλώς δεν πρεπει να φοβασαι την αργινινη και το Prelox ,αλλα αντίθετα αυτά εχουν ευεργετική δραση στην υγεία ,περα από την αυξηση της στυτικής ικανοτητας .

Υπάρχει και βιβλιο σχετικό το "the hardness factor " του γιατρού Lamm.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Οχι απλώς δεν πρεπει να φοβασαι την αργινινη και το Prelox ,αλλα αντίθετα αυτά εχουν ευεργετική δραση στην υγεία ,περα από την αυξηση της στυτικής ικανοτητας .

Υπάρχει και βιβλιο σχετικό το "the hardness factor " του γιατρού Lamm.
σου εχω εμπιστοσυνη....
ας κρατησουμε καβα ωριμοι ανθρωποι ειμαστε εξ αλλου η παραγωγη σπερματος μας εχει πεσει :2funny:
σωστα....θα τον παιζουμε μερα παρα μερα...την κοβω την καθημερινη

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μου ετυχε και εμενα δυο φορες να σπασει η καποτα ευτυχως δεν αρπαξα κανα παρασημο μαλιστα μια φορα στο μεταξι μια χαζοπουτανα ψιλοαληθωρη αλλα με ωραιο σωμα κολαρα δεν θυμαμαι ονομα  ηθελε να την πηδηξω χωρις προφυλαχτικο σαφως και δεν το εκανα!!!! αλλα ο λογος που ποσταρω σημερα στο θεμα ειναι γιατι την περασμενη εβδομαδα σε ενα μπουρδελο στην ιασωνος βλεπω ενα τυπο με στολη security να φευγει τρεχοντας και μπαινοντας βλεπω την πουτανα να ουρλιαζει !!!!! ρωτωντας τι εγινε μου ειπε πως ο μαλακας που εφυγε την γαμουσε πισωκολητο και εβγαλε μονος του το προφυλαχτικο, αυτη λογω της κρεμας δεν το καταλαβε και ο μαλακας  εχυσε μεσα της!!!!!! τα συμπερασματα δικα σας !!!

Ποσο μαλακας....Ποσο....    :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom