Νέα

Ατύχημα της στιγμής (σπάσιμο προφυλακτικού σε μπουρδέλο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris_ola
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
πανε χρονια απο τοτε που μου εγινε αλλα ειχε την φαση του!!!

λοιπον φωναζω μια στο σπιτι απο αγγελια σε εφημεριδα τοτε δεν υπηρχε το σαιτ .... και ερχετε ενας μουναρος αλλο πραγμα, αλλα πολλη ξυνη και με τουπε εγω καβλωμενος καργα λεω δεν γαμιεται αφου ξεκινησαμε και ολα λεμε αγγαρια να τα κανει η γκομενα γυρναω πλαγιαστο να την γαμησω στην αρχη δεν ενιωθα τιποτα αλλα μετα το 10το μεσα εξω αρχισα να εχω πολλη καλη επαφη μεχρι σε σημειο που ενιωθα τα παντα απιστευτα και αυτη απο παγοκολωνα αρχισε να καβλωνει τρελλα , σε καποια φαση χυνω μεσα της και βγαζω την πουτσα μου μισοπεσμενη και τοτε καταλαβαμε και οι δυο πως η καποτα ειχε γινει δακτυλιδι την εχυσα λεμε μεσα ολα για ολα !!!!
ποιος την ειδε και δεν την φοβηθηκε τρεχει στο μπανιο και χωνει στο μουνι της ολο το ντους τι μπενταντιν την χλωρινες ολα τα εβαλε !!!!
ντυθηκε βιαστικα και εφυγε ουτε γεια δεν ειπε τωρα αμα εχω κανα παιδι πουθενα και δεν το ξερω θα ειναι εισα με 18 ετων!!!!!!

Ε θα την πω την κακία μου τώρα...καλά να πάθει η μαλάκω που είχε και τουπέ

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
παντως και εγω το χαρηκα πολλη αλλα με επιασαν οι τυψεις και οι φοβιες μην με παρουν απο το γραφειο και μου λενε για παιδια και εκτρωσεις!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
λες να σου ζηταγαν και αποζημιωσεις δεδουλευμενων ?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
λες να σου ζηταγαν και αποζημιωσεις δεδουλευμενων ?

οχι εγω φοβομουν μην με πηγαιναν σε κανα παρκακι και με ρωτουσαν καλα ειναι εδω ????????? και οχι να ελεγα μαλλον η καταληξη θα ηταν διαφορετικη !!!!!!!!!!!!!!!!

χαχχααχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχχαχχαχαχα

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

λοιπον φωναζω μια στο σπιτι απο αγγελια σε εφημεριδα τοτε δεν υπηρχε το σαιτ .... και ερχετε ενας μουναρος αλλο πραγμα, αλλα πολλη ξυνη και με τουπε εγω καβλωμενος καργα λεω δεν γαμιεται αφου ξεκινησαμε και ολα λεμε αγγαρια να τα κανει η γκομενα γυρναω πλαγιαστο να την γαμησω στην αρχη δεν ενιωθα τιποτα αλλα μετα το 10το μεσα εξω αρχισα να εχω πολλη καλη επαφη μεχρι σε σημειο που ενιωθα τα παντα απιστευτα και αυτη απο παγοκολωνα αρχισε να καβλωνει τρελλα , σε καποια φαση χυνω μεσα της και βγαζω την πουτσα μου μισοπεσμενη και τοτε καταλαβαμε και οι δυο πως η καποτα ειχε γινει δακτυλιδι την εχυσα λεμε μεσα ολα για ολα !!!!
ποιος την ειδε και δεν την φοβηθηκε τρεχει στο μπανιο και χωνει στο μουνι της ολο το ντους τι μπενταντιν την χλωρινες ολα τα εβαλε !!!!
ντυθηκε βιαστικα και εφυγε ουτε γεια δεν ειπε τωρα αμα εχω κανα παιδι πουθενα και δεν το ξερω θα ειναι εισα με 18 ετων!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
παντως και εγω το χαρηκα πολλη αλλα με επιασαν οι τυψεις και οι φοβιες μην με παρουν απο το γραφειο και μου λενε για παιδια και εκτρωσεις!!!!!!!

Όχι ρε συ χαλάρωσε! Λες να τους τυχαίνει 1η φορά;  ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
δαναη που εισαι σε εχω χασει στειλε μου κανα πμ που βρισκεσαι?

Επισκέπτης
Ακόμα και για Aids δίνεται προληπτικά θεραπεία, η οποία μπορεί και να αποδώσει αν την πάρεις τις 1-2 πρώτες μέρες.

Eμένα στη μονάδα aids του Συγγρού
όταν μου είχε σπάσει καπότα με cg
που έδωσαν χάπια για aids.
Είχα πάει βέβαια 12 ώρες μετά.
Έχει νόημα αν τα αρχίσεις στο 1ο 48ωρο.
Ακόμη όμως κι αν η γκόμενα έχει aids
σου μειώνουν τις πιθανότητες κατά 80%
να κολλήσεις.

Είναι τα 2 από τα 3 φάρμακα που παίρνουυν οι ασθενείς με aids.
Για ένα μήνα, 60 χάπια. Πρόκειται για το σκεύασμα COMBIVIR.
Δίνεται μόνο σε κέντρα ειδικά για aids σε κρατικά νοσοκομεία και δεν πωλείται
(η τιμή που αναγραφόταν επάνω στο κουτί το 2005 ήταν 780€ ).
Μου τα έδωσαν δωρεάν φυσικά.

Προσωπικά δεν είχα παρανέργιες στο μήνα,
εκτός από λίγη φαγούρα.

Μου συνέστησαν να κάνω και ένα εμβόλιο για ηπατίτιδα Β.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Πατεεραααα...

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=O5sCEBypIbU[/video] [/video]
Ποσο χαιρομαι που σε βρηκα. Θα μου παρεις ενα KTM;

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
πετσα ξεραμενη μπορει να ναι επειδη ειχες καυλωσει πολυ και εσπασε το δερμα...

σα να ξεφλουδισε εννοεις?

ειχες πολυ καλη στυση οταν τη γαμησες αυτη μηπως?
πραγματικα ακριβως ετσι φαινοταν.αφου το σκαλιζα και εβγαζε πετσακια.ειχα καυλωσει πολυ γιατι ηταν σφιχτη η πουτανα.εκανα και τη μαλακια και το εβγαζα τελειος και χτυπαγα απο μακρια.σφιχτομουνα αυτη,καυλωμενος εγω.........τεζα η καποτα!!

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Μήπως σου έδωσε την Verdal ?
οχι δε την λενε ετσι αλλα δεν θυμαμαι κιολας.θα σου πω αυριο γιατι ειμαι στη δουλεια και επιστρεφω αργα.σιγουρα εχει μεγαλυτερο ονομα(σπαω το κεφαλι μου ρε πουστη μου)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πραγματικα ακριβως ετσι φαινοταν.αφου το σκαλιζα και εβγαζε πετσακια.ειχα καυλωσει πολυ γιατι ηταν σφιχτη η πουτανα.εκανα και τη μαλακια και το εβγαζα τελειος και χτυπαγα απο μακρια.σφιχτομουνα αυτη,καυλωμενος εγω.........τεζα η καποτα!!
ελεος ρε φιλε.σορυ κιολας,αλλα εισαι και 35 χρονων!

απλα ειχε πρηστει πολυ ο πουτσος σου και εσπασε το δερμα απ το πολυ τεντωμα.δε σου χει ξανασυμβει?

κανενα αγχος λοιπον...αλλωστε αν ειχες/εχεις κολλησει το οτιδηποτε δε θα χε εμφανισει συμπτωματα μετα απο 1-2 μερες μονο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom