Νέα

Ατύχημα της στιγμής (σπάσιμο προφυλακτικού σε μπουρδέλο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris_ola
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
μιλησα ρε φιλε.μου εδωσε μια κρεμα,και μου ειπε σε 2-3 μερες αμα δεν εξασθενησει να κανω επισκεψη.να ζητησω συγνωμη που σε αποσχολεισα στο να διαβασεις τωρα?για να κουβεντιαζουμε δεν ειναι το φορουμ?
οταν κατι μου ειναι αδιαφορο δεν τη λεω στον αλλο ουτε περνω μερος,εσυ τωρα πως την βλεπεις στραβα δεν μπορω να καταλαβω.
Απλά απο περιέργεια πόσων χρονών είσαι ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

Συνημμένα

• cf84cf83ceb9cf80ceb1.jpg
    cf84cf83ceb9cf80ceb1.jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 20

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αμαν σοβαρευει το πραμα. γαμησε εξωγηινο οργανισμο ξενιστη που κατελαβε το σωμα της πουτανας. σε δυο μηνες η μιση αθηνα θα αλλαξει δερμα και θα βγει δρακουλακι απο μεσα

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Επειδη ολοι εδω μεσα ειναι βρωμοπαιδα,
θα σε στειλω σε εναν δικο μου που θεραπευει πασα ασθενεια...

Συνημμένα

• salim-medium.jpg
    salim-medium.jpg
    108,7 KB · Εμφανίσεις: 35

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Επειδη ολοι εδω μεσα ειναι βρωμοπαιδα,
θα σε στειλω σε εναν δικο μου που θεραπευει πασα ασθενεια...
μαρη θελει
αμαν σοβαρευει το πραμα. γαμησε εξωγηινο οργανισμο ξενιστη που κατελαβε το σωμα της πουτανας. σε δυο μηνες η μιση αθηνα θα αλλαξει δερμα και θα βγει δρακουλακι απο μεσα
:2funny: :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
αντε ρε φιλαρακι να σου διωξουμε την περιεργεια.35αρης ειμαι
Ευχαριστώ εγώ λοιπόν είμαι 49αρης καί το πρόβλημα σου δεν μου είναι αδιάφορο όπως λές γιατί απο την στιγμή που κάνεις τα
" περπατήματα σου " σε περίεργα μέρη πότε δεν μπορεί να είσαι 100% σίγουρος καί αυτό ισχύει για όλους όσους περνάμε αυτές τις πόρτες , απλά να είσαι υπεύθυνος καί όταν χρειάζεται να μάθεις να απευθύνεσαι εκεί που πρέπει καί όχι να γενικολογείς με τον κάθε άγνωστο μόνο καί μόνο για να γίνεται τζερτζελές , καί αυτό φιλαράκο γιατί στην τελική εσύ θα έχεις το πρόβλημα καί ό άλλος ή οί άλλοι απλά στην καλύτερη περίπτωση θα σου λένε αυτά που σου λέω τώρα να κάνεις καί στην χειρότερη θα κάνουν πλάκα με τον πόνο σου ! εσύ αποφασίζεις .

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Ευχαριστώ εγώ λοιπόν είμαι 49αρης καί το πρόβλημα σου δεν μου είναι αδιάφορο όπως λές γιατί απο την στιγμή που κάνεις τα
" περπατήματα σου " σε περίεργα μέρη πότε δεν μπορεί να είσαι 100% σίγουρος καί αυτό ισχύει για όλους όσους περνάμε αυτές τις πόρτες , απλά να είσαι υπεύθυνος καί όταν χρειάζεται να μάθεις να απευθύνεσαι εκεί που πρέπει καί όχι να γενικολογείς με τον κάθε άγνωστο μόνο καί μόνο για να γίνεται τζερτζελές , καί αυτό φιλαράκο γιατί στην τελική εσύ θα έχεις το πρόβλημα καί ό άλλος ή οί άλλοι απλά στην καλύτερη περίπτωση θα σου λένε αυτά που σου λέω τώρα να κάνεις καί στην χειρότερη θα κάνουν πλάκα με τον πόνο σου ! εσύ αποφασίζεις .
πολυ σωστα τα λες τωρα.εκανα κινηση,βαζω αλοιφη,μπορει και αυριο κιολας να παω να τον βρω κι ας ειπε σε 2-3 μερες.απλα κουβεντα κανουμε αδερφε εδω μεσα.αλλοι με το καλαμπουρι αλλοι σοβαρα
να σαι καλα παντως :thumbsup:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πολυ σωστα τα λες τωρα.εκανα κινηση,βαζω αλοιφη,μπορει και αυριο κιολας να παω να τον βρω κι ας ειπε σε 2-3 μερες.απλα κουβεντα κανουμε αδερφε εδω μεσα.αλλοι με το καλαμπουρι αλλοι σοβαρα

ρε τυπε πες και ποια ηταν η πουτανα να ξερουμε τι μας περιμενει

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
μιλησα ρε φιλε.μου εδωσε μια κρεμα,και μου ειπε σε 2-3 μερες αμα δεν εξασθενησει να κανω επισκεψη.να ζητησω συγνωμη που σε αποσχολεισα στο να διαβασεις τωρα?για να κουβεντιαζουμε δεν ειναι το φορουμ?
οταν κατι μου ειναι αδιαφορο δεν τη λεω στον αλλο ουτε περνω μερος,εσυ τωρα πως την βλεπεις στραβα δεν μπορω να καταλαβω.
Φίλε πήγαινε και ρώτα τον γιατρό σου ή πήγαινε στο Συγγρού. Πράγματι δεν μπορείς να είσαι για τίποτα σίγουρος αν δεν περάσουν περίπου 3 μήνες. Και ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι σοβαρό (είναι σπάνιο, αλλά δεν αποκλείεται) είναι πολύ πιθανό να μη δείς κανένα σύμπτωμα. Πάντως όσο γρηγορόετρα μιλήσεις με ειδικό τόσο καλύτερα. Ακόμα και για Aids δίνεται προληπτικά θεραπεία, η οποία μπορεί και να αποδώσει αν την πάρεις τις 1-2 πρώτες μέρες. Αυτό που σου είπε ο φίλος πάντως ήταν πάρα πολύ σωστό. Αν ψάχνεις εδώ κουβέντα, να πείς τον πόνο σου κλπ, καλά κάνεις. Αν όμως προσπαθείς να μάθεις από εδώ τι πρέπει να γίνει, τότε μπορεί να παίζεις ακόμα και με τη ζωή σου, κάτι που φυσικά δεν το εύχομαι

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε πήγαινε και ρώτα τον γιατρό σου ή πήγαινε στο Συγγρού. Πράγματι δεν μπορείς να είσαι για τίποτα σίγουρος αν δεν περάσουν περίπου 3 μήνες. Και ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι σοβαρό (είναι σπάνιο, αλλά δεν αποκλείεται) είναι πολύ πιθανό να μη δείς κανένα σύμπτωμα. Πάντως όσο γρηγορόετρα μιλήσεις με ειδικό τόσο καλύτερα. Ακόμα και για Aids δίνεται προληπτικά θεραπεία, η οποία μπορεί και να αποδώσει αν την πάρεις τις 1-2 πρώτες μέρες. Αυτό που σου είπε ο φίλος πάντως ήταν πάρα πολύ σωστό. Αν ψάχνεις εδώ κουβέντα, να πείς τον πόνο σου κλπ, καλά κάνεις. Αν όμως προσπαθείς να μάθεις από εδώ τι πρέπει να γίνει, τότε μπορεί να παίζεις ακόμα και με τη ζωή σου, κάτι που φυσικά δεν το εύχομαι
στο συγγρο που πηρα τηλ μου ειπε πως αμα δεν περασουν 2 μηνες δεν μπορω να κανω κατι.σε ερωτηση αν τελειωσα μεσα της ειπα οχι γιατι το πηραμε χαμπαρι σχετικα γρηγορα μου ειπε πως ειναι παρα παρα πολυ σπανιο ακομα και να εχει ιο η γκομενα.καταλαβα πως ηταν ποιο επικυνδινα τα πραματα αν τελειωνα κιολας.

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
στο συγγρο που πηρα τηλ μου ειπε πως αμα δεν περασουν 2 μηνες δεν μπορω να κανω κατι.σε ερωτηση αν τελειωσα μεσα της ειπα οχι γιατι το πηραμε χαμπαρι σχετικα γρηγορα μου ειπε πως ειναι παρα παρα πολυ σπανιο ακομα και να εχει ιο η γκομενα.καταλαβα πως ηταν ποιο επικυνδινα τα πραματα αν τελειωνα κιολας.
Σου το είπα ότι είναι σπάνιο. Αλλά δές το σοβαρά. Ούτε πανικός, ούτε αδιαφορία

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλημέρα Δημήτρη αυτό που δεν κατάλαβα καί θέλω να σε ρωτήσω είναι ό γιατρός που σε είδε γιατί σου έδωσε την αλοιφή ? είχες παρουσιάσει ήδη κάποιο σύμπτωμα ή στην έδωσε προληπτικά ? καί το ρωτάω αυτό γιατί άν δεν υπάρχει κάποιο φανερό σύμπτωμα( ερεθισμός , περίεργες καί δύσοσμες εκκρίσεις , φαγούρα , πόνος κ.λ.π. )καί υπάρχει απλώς ή υποψία το πιθανότερο είναι να κάνεις πρώτα κάποιες εξετάσεις , καί αυτό πάλι ό γιατρός θα το κρίνει απαραίτητο , ώστε άν  ώ μη γένοιτο παρουσιασθεί κάτι να δωθεί καί ή ανάλογη αγωγή . 

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Καλημέρα Δημήτρη αυτό που δεν κατάλαβα καί θέλω να σε ρωτήσω είναι ό γιατρός που σε είδε γιατί σου έδωσε την αλοιφή ? είχες παρουσιάσει ήδη κάποιο σύμπτωμα ή στην έδωσε προληπτικά ? καί το ρωτάω αυτό γιατί άν δεν υπάρχει κάποιο φανερό σύμπτωμα( ερεθισμός , περίεργες καί δύσοσμες εκκρίσεις , φαγούρα , πόνος κ.λ.π. )καί υπάρχει απλώς ή υποψία το πιθανότερο είναι να κάνεις πρώτα κάποιες εξετάσεις , καί αυτό πάλι ό γιατρός θα το κρίνει απαραίτητο , ώστε άν  ώ μη γένοιτο παρουσιασθεί κάτι να δωθεί καί ή ανάλογη αγωγή . 
για να γλυστραει του εδωσε την αλοιφη

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
προληπτικα μου την εδωσε.ειναι για μυκητες κτλ αρχιδιες!!δεν εχει παρενεργειες ειπε και σαν πρωτη κινηση καλο ειναι να την παρεις.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οχι ρε συ τι ιδεα μου.σαν  πετσα ξεραμενη ενα πραμα.μικρο βεβαια αλλα υπαρχει!!απο το αγχος μπορει αλλα ιδεα μου οχι
πετσα ξεραμενη μπορει να ναι επειδη ειχες καυλωσει πολυ και εσπασε το δερμα...

σα να ξεφλουδισε εννοεις?

ειχες πολυ καλη στυση οταν τη γαμησες αυτη μηπως?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Εντάξει το παλικάρι ρώτησε μπας και έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον από εμάς. Σαφώς και το καλύτερο είναι να πας σε έναν ειδικό. Εδώ μέσα και την πλάκα μας θα κάνουμε αλλά αν χρειαστεί θα απαντήσουμε και σοβαρά. Και επειδή είπε ότι έχει κάτι σαν λευκή πέτσα, αυτό που του είπα εγώ (ξεραμένο σπέρμα από μαλακία) δεν είναι καθόλου αστείο γτ το βλέπω κι εγώ καμιά φορά στο δικό μου. ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
πανε χρονια απο τοτε που μου εγινε αλλα ειχε την φαση του!!!

λοιπον φωναζω μια στο σπιτι απο αγγελια σε εφημεριδα τοτε δεν υπηρχε το σαιτ .... και ερχετε ενας μουναρος αλλο πραγμα, αλλα πολλη ξυνη και με τουπε εγω καβλωμενος καργα λεω δεν γαμιεται αφου ξεκινησαμε και ολα λεμε αγγαρια να τα κανει η γκομενα γυρναω πλαγιαστο να την γαμησω στην αρχη δεν ενιωθα τιποτα αλλα μετα το 10το μεσα εξω αρχισα να εχω πολλη καλη επαφη μεχρι σε σημειο που ενιωθα τα παντα απιστευτα και αυτη απο παγοκολωνα αρχισε να καβλωνει τρελλα , σε καποια φαση χυνω μεσα της και βγαζω την πουτσα μου μισοπεσμενη και τοτε καταλαβαμε και οι δυο πως η καποτα ειχε γινει δακτυλιδι την εχυσα λεμε μεσα ολα για ολα !!!!
ποιος την ειδε και δεν την φοβηθηκε τρεχει στο μπανιο και χωνει στο μουνι της ολο το ντους τι μπενταντιν την χλωρινες ολα τα εβαλε !!!!
ντυθηκε βιαστικα και εφυγε ουτε γεια δεν ειπε τωρα αμα εχω κανα παιδι πουθενα και δεν το ξερω θα ειναι εισα με 18 ετων!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom