gamisakias13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παντρεμένος....πρέπει να έχει φτάσει 80%..... και άδειο να το είχε...... και τώρα πρέπει να έχει αδιάβαστα...!
Σκυψε...Κακε...... >
Ελα πες την αληθεια μονοι μας ειμαστε. Πόσα π,μ της εχεις στείλει?
ποτε σου λεω.δε γαμαω με δικα μου στα μπουρδελα...Κατσε ρε ψευτη.
Εκτος κι αν γαμας παντα με δικα σου μπαλονακια,
αποκλειεται να μην σου εχει τυχει με τετοιο ιστορικο που εχεις.
παντρεμένος....πρέπει να έχει φτάσει 80%..... και άδειο να το είχε...... και τώρα πρέπει να έχει αδιάβαστα...!
Να περνεις δικα σου τυπε και ολοι σας.ποτε σου λεω.δε γαμαω με δικα μου στα μπουρδελα...
Να περνεις δικα σου τυπε και ολοι σας.
Αυτα που χρησιμοποιουν (ακομα και σε στουντιο) ειναι ζελατινες.
Παρε τα δικα σου λεω βρε παπαρι.
το ενα το σημερινο ηταν στοπ
Τυπε, καλη ξεκουραση.κυριες και κυριοι καλο σας βραδυ...το μαξιλαρι μου φωναζει
Ακουμε. Μην της ξαναστείλεις αστην να το μετανιώσει με το τι έχασε.παντρεμένος....πρέπει να έχει φτάσει 80%..... και άδειο να το είχε...... και τώρα πρέπει να έχει αδιάβαστα...!
κυριες και κυριοι καλο σας βραδυ...το μαξιλαρι μου φωναζει
καληνυχτα φιλτατεκυριες και κυριοι καλο σας βραδυ...το μαξιλαρι μου φωναζει
Καλο βραδι και τα χέρια εξω απο την κουβερτα μην εχουμε κανα ατυχημακυριες και κυριοι καλο σας βραδυ...το μαξιλαρι μου φωναζει
φαε τη γλωσσα σου μωρη γκαντεμοασαυραΠαρε τα δικα σου λεω βρε παπαρι.
Ειδες Stop και νομιζεις οτι εισαι ασφαλης.
Ειδες ημερομηνια; Ειδες που τα φυλαει η τσατσα;
Μια φορα θα πετυχεις ενα αλλοιωμενο και μετα θα ανοιγεις thread εδω...
Δε σου ευχομαι ρε να το παθεις για να βγω σωστος.φαε τη γλωσσα σου μωρη γκαντεμοασαυρα
μια χαρα ειναι οι καποτες τους,αυτες νομιζεις θελουν να γαμιουνται με ληγμενες?
και στην τελικη το αντισηπτικο το χω παντα διπλα
Μην μασας τυπε! Κ σε μενα ειχε σπασει 2 χρονια πριν! Μαλιστα σε ακαποτο σπιτι! Εννοω τσιμπουκια! Ειχα σαλταρει κ ετρεξα συγγρο ζηταγα επειγοντως χαπια κατα του Aids κ μαλακιες! Με το πολλα τους επεισα κ μου τα δωσανε! Εκανα κ εξετασεις κ ολα καλα!θα γινοτανε κι αυτο καποια στιγμη.εσπασε το καποτιδιο γαμωντας νεαρα σε οικο.εχει συμβει σε καννεναν αλλο η ειμαι μοναδικη περιπτωση?να ψαχτω η θα δειξει ο καιρος?για πειτε καμια γνωμη γιατι εχω ψιλοσαλταρει σημερα!
μετα απο ποσο καιρο γινονται οι εξετασεις αυτες?Μην μασας τυπε! Κ σε μενα ειχε σπασει 2 χρονια πριν! Μαλιστα σε ακαποτο σπιτι! Εννοω τσιμπουκια! Ειχα σαλταρει κ ετρεξα συγγρο ζηταγα επειγοντως χαπια κατα του Aids κ μαλακιες! Με το πολλα τους επεισα κ μου τα δωσανε! Εκανα κ εξετασεις κ ολα καλα!
Μου χε σπασει πρωτοχρονιατικα! Αλλη δουλεια δεν ειχα εκεινη την ημερα τα μπουρδελα μου λειπανε! Ειχα κανει τις εξετασεις γυρω στον εναν μηνα μετα! Αλλα οταν ελεγα την ιστορια στους γιατρους με δουλευανε ολοι! Δεν κολλανε τοσο ευκολα μου λεγανε! Αν πας να κανεις στο συγγρο εξετασεις αιματος να θυμασαι οτι δεν περιμενεις στην ουρα απο το πρωι! Αυτα ειναι μονο γ δερματολογικες!μετα απο ποσο καιρο γινονται οι εξετασεις αυτες?
μετα απο ποσο καιρο γινονται οι εξετασεις αυτες?