Νέα

Ατύχημα της στιγμής (σπάσιμο προφυλακτικού σε μπουρδέλο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris_ola
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ivanof

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
99
Πόντοι
0
θα γινοτανε κι αυτο καποια στιγμη.εσπασε το καποτιδιο γαμωντας νεαρα σε οικο.εχει συμβει σε καννεναν αλλο η ειμαι μοναδικη περιπτωση?να ψαχτω η θα δειξει ο καιρος?για πειτε καμια γνωμη γιατι εχω ψιλοσαλταρει σημερα!

Δεν είσαι μοναδική περίπτωση - νομίζω πώς λίγο πολύ σε όλους εδώ μέσα έχει συμβεί τουλάχιστον 1 φορά.
Εγώ την έπαθα 1 φορά και για 3 μήνες μέχρι να κάνω εξετάσεις ήμουν κάτασπρος...

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, τουλάχιστον για σοβαρά παράσημα, εκτός απο υπομονή 2-3 μήνες, γιατί και να προσελήφθεις από κάτι σήμερα, δεν υπάρχουν εξετάσεις να το διαγνώσουν άμεσα.

Κατά τα λοιπά, κοίτα και το πουλί σου μην αρχίσει να πετάει καντήλες, κατουράει έγχρωμα κλπ. Υπάρχουν ένα σωρό "παρασηματάκια" άλλωστε.

Η κοπέλα μάλλον φρίκαρε γιατί όπως είπες ότι σου είπανε είναι καινούρια και δεν της έχει συμβεί πολλές φορές.

Συνοψίζοντας: υπομονή και μετά από 3 μήνες κάνε εξετάσεις. Εάν δεις τίποτα περίεργο τρέχα άμεσα.
Βγάλτο από το μυαλό σου για να περάσει ο καιρός.

Ελα τον Μάη να μας πεις ότι όλα είναι καλά.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.205
Πόντοι
6.495
Εγώ θα ζήταγα τα λεφτά μου πίσω  :P

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.205
Πόντοι
6.495
Ναι ρε, πλάκα κάνω  :boobies:

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
γυρω γυρω περιμετρικα απο την ουριθρα εχει γινει ασπρο το σημειο.
βοηθεια μας :priest:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
γυρω γυρω περιμετρικα απο την ουριθρα εχει γινει ασπρο το σημειο.
βοηθεια μας :priest:
Ρε φίλε συγγνώμη έχεις ξεκαθαρίσει κατ' αρχάς με τον εαυτό σου γιατί απευθύνεσαι στο φόρουμ ? λύση ή παρηγοριά ψάχνεις  να  βρείς  ντε καί καλά ? γιατί άμα θέλεις να βρείς την λύση μόνο με το γιατρό σου ή έν πάσει περιπτώσει μ' ένα ειδικό καί σίγουρα όχι εδώ μέσα ! γιατί όσο περνάνε οί μέρες  καί δεν κάνεις  κάτι το πρόβλημα απ' το κάτω κεφάλι , είτε υπάρχει είτε όχι, θα χτυπήσει καί το πάνω το κεφάλι ! 

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Ρε φίλε συγγνώμη έχεις ξεκαθαρίσει κατ' αρχάς με τον εαυτό σου γιατί απευθύνεσαι στο φόρουμ ? λύση ή παρηγοριά ψάχνεις  να  βρείς  ντε καί καλά ? γιατί άμα θέλεις να βρείς την λύση μόνο με το γιατρό σου ή έν πάσει περιπτώσει μ' ένα ειδικό καί σίγουρα όχι εδώ μέσα ! γιατί όσο περνάνε οί μέρες  καί δεν κάνεις  κάτι το πρόβλημα απ' το κάτω κεφάλι , είτε υπάρχει είτε όχι, θα χτυπήσει καί το πάνω το κεφάλι ! 
μιλησα ρε φιλε.μου εδωσε μια κρεμα,και μου ειπε σε 2-3 μερες αμα δεν εξασθενησει να κανω επισκεψη.να ζητησω συγνωμη που σε αποσχολεισα στο να διαβασεις τωρα?για να κουβεντιαζουμε δεν ειναι το φορουμ?
οταν κατι μου ειναι αδιαφορο δεν τη λεω στον αλλο ουτε περνω μερος,εσυ τωρα πως την βλεπεις στραβα δεν μπορω να καταλαβω.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
μηπως ειναι ιδεα σου?

δεν κολλαει ουτε να ναι ασπρο,ουτε να εμφανιστηκε 2 μερες μετα...
οχι ρε συ τι ιδεα μου.σαν  πετσα ξεραμενη ενα πραμα.μικρο βεβαια αλλα υπαρχει!!απο το αγχος μπορει αλλα ιδεα μου οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom