Νέα

Ατύχημα της στιγμής (σπάσιμο προφυλακτικού σε μπουρδέλο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris_ola
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Μου χει τυχει και μενα τρεις φορες με πουτανες φιλε....Πλυθηκα καλα , την μια φορα μαλιστα εβαλα και οινοπνευμα καθαρο μου εδωσε  η τσατσα στο πουτσο που  και μετα στο σπιτι τον μουλιασα με Betadide....Περιτο να σου πω τι αγχος ειχα μεχρι να κανω τεστ για aids και να βγουν ενταξει τα αποτελεσματα....Απο τοτε μαζι μου εχω ενα μπουκαλακι betadine για καθε περιπτωση οπως επισης και το καθιερωμενο δικο μου Σεντονι....... Παντως μην αγχωνεσε και επειδη εργαζομαι στον τομεα Υγειας ειναι αρκετα δυσκολο να κωλλησεις aids ακομα και στην περιπτωση που  η τανα εχει aids ...........Μην αγχωνεσαι ιδιαιτερα και σε κανα μηνα κανε τεστ για aids ωνα σου φυγει η ιδεα .
ελεγα να παω απο βδομαδα.νωρις ειναι εε?αμα δεν εχω τιποτα κοκκινιλες τσουκτσιματα με βλεπω να το γραφω στα αρχιδια μου!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
θα γινοτανε κι αυτο καποια στιγμη.εσπασε το καποτιδιο γαμωντας νεαρα σε οικο.εχει συμβει σε καννεναν αλλο η ειμαι μοναδικη περιπτωση?να ψαχτω η θα δειξει ο καιρος?για πειτε καμια γνωμη γιατι εχω ψιλοσαλταρει σημερα!
Ρε μαν συγνωμη που θα το μαθεις κατα αυτον τον τροπο αλλα εγινες ΜΠΑΜΠΑΣ!  :S

www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/iaswnos-20g/#jr_review_29613]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/iaswnos-20g/#jr_review_29613[/url]

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ελεγα να παω απο βδομαδα.νωρις ειναι εε?αμα δεν εχω τιποτα κοκκινιλες τσουκτσιματα με βλεπω να το γραφω στα αρχιδια μου!!
γραφτα στα κακαλα σου δικε μου,αλλα πες μας...την εχυσες τελικα;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
θα γινοτανε κι αυτο καποια στιγμη.εσπασε το καποτιδιο γαμωντας νεαρα σε οικο.εχει συμβει σε καννεναν αλλο η ειμαι μοναδικη περιπτωση?να ψαχτω η θα δειξει ο καιρος?για πειτε καμια γνωμη γιατι εχω ψιλοσαλταρει σημερα!
να ψαχτεις για να σου φυγει απο το μυαλο
αλλιως θα το κουβαλας

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
γραφτα στα κακαλα σου δικε μου,αλλα πες μας...την εχυσες τελικα;
την εστειλα να παρει αλλη καποτα και την εβαλα να μου τον φραπαρει ενω επαιζα με τα βυζακια της και το ξυρισμενο μουνακι της που μου εβαλε εννοιες :think:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
την εστειλα να παρει αλλη καποτα και την εβαλα να μου τον φραπαρει ενω επαιζα με τα βυζακια της και το ξυρισμενο μουνακι της που μου εβαλε εννοιες :think:
αψογος!!!μην μασας καυλεα μου,μια χαρα εισαι....με καυλωσες τωρα αληταρα :2funny: :2funny: :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
εμένα προσωπικά 1 φορά, αλλά το πήρα χαμπάρι αμέσως και βγηκα. Έκανα μπανάκι στο επίμαχο σημείο και ο κοπέλα επίσης, και συνεχίσαμε με άλλο προφυλακτικό ακαθεκτοι.
Σε ένα συνάδλφο γνωστό συναγωνιστή, πάνω από 10 φορές.

Ο Μητσοτάκης είναι ρε φίλε ;;  :2funny: :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
γαμα τα φιλε.μολις γυρισα πλακωθηκα στις μπεταντινες για κανα 30ωρο.σαπουναδα λεμε αλλα τι να κλασει αν εχει τπτ σοβαρο η πουτανα?η αληθεια ειναι οτι πριν μπω η τσατσα ειπε καινουργια η κοπελα μας κτλ πιπες,και οταν εγινε η ασχημη στραβωσε και αυτη.την ειδα χεσμενη δλδ.αν ειχε τιποτα θα ηταν 3 λαλουν και 2 χορευουν

Μην τρελένεσαι τύπε...η τσατσά μπορεί να ήταν σπασμένη επειδή δεν ξέρει αν εσύ είσαι υγιής και αν μετέδωσες κάτι (λέμε τώρα) στην κοπέλα.

OP
OP
dimitris_ola

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Μην τρελένεσαι τύπε...η τσατσά μπορεί να ήταν σπασμένη επειδή δεν ξέρει αν εσύ είσαι υγιής και αν μετέδωσες κάτι (λέμε τώρα) στην κοπέλα.
φιλαρακι μιλαμε οτι ειχε στραβωσει και η τστσα αλλα η τανα ακομα πιο πολυ.ετοιμη να κλαψει λεμε.αυτο μου δινει κουραγιο γιατι αν ειχε τιποτα θα ηταν χαλαρη του στυλ (φοβατε τη βροχη ο βρεγμενος?)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
φιλαρακι μιλαμε οτι ειχε στραβωσει και η τστσα αλλα η τανα ακομα πιο πολυ.ετοιμη να κλαψει λεμε.αυτο μου δινει κουραγιο γιατι αν ειχε τιποτα θα ηταν χαλαρη του στυλ (φοβατε τη βροχη ο βρεγμενος?)

Σιγά πια κι αυτές...αυτά συμβαίνουν στο επάγγελμά τους τι να κάνουμε δλδ..

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εμενα μια φορα μου εσπασε πριν 15 χρονια που ειμουνα παιδι,φυσικα δεν πηρα χαμπαρι τιποτα ουτε εγω ουτε η πουτανα και τις τα αμολυσα ολα μεσα,μιλαμε οτι βγηκε η καποτα χαρτοπολεμος :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom