Νέα

Ατυχημα και φοβοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MMABEAST
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MMABEAST

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες και καλως σας βρηκα!Πριν αρκετο καιρο,τον ιουλιο για την ακριβεια, ειχα κανει μια επισκεψη στο Κασανδρας 4 και ειχα τιμησει την Αννα.Κατα την διαρκεια λοιπον της φασης ενω σφυροκοπουσα για καποιο λογο ξενερωσα(ισως,επειδη πηγα να χυσω και μου αλλαξε σταση και μου κοπηκε) και ενω ημουν μεσα της η στυση μου χαλαρωσε με συνεπεια να χαλαρωσει και το προφυλακτικο και σαν συνεπεια ειχε να μαζευεται προς τα πανω και εγω συνεχεια οταν το καταλαβαινα το επαιρνα και το μαζευα προς τα κατω,ειχε ομως χαλαρωσει γενικα,το μαζευα λοιπον εμπαινα παλι μετα απο λιγο το εβλεπα παλι μαζευοταν ψηλα.Ξενερωσα, ειπα αντε γεια και εφυγα.

Τωρα ομως 6 μηνες μετα αρρωστησα με εποχιακη γριπη(λεμφαδενες) και με εχει γονατισει πραγματικα πολλες μερες,πραγμα πρωτογνωρο για μενα και εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως απο τοτε κολλησα τπτ?Εχω χεστει πανω μου η αληθεια ειναι.Ξερει κανεις αν το εν λογω στουντιο ειναι νομιμο καθως επισης αν η Αννα ειναι η ιδια Αννα που ηταν στο φυλης 71β και σε μασατζιδικο στα εξαρχεια?

Στο διαστημα αυτο των 6 μηνων εχω παει μονο με την κοπελα μου.

Ευχαριστω εκ των προτερων παιδες.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ουτε παιδακι 15 χρονων να ησουν ρε φιλε.ελεος τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα  :jerking:

OP
OP
M

MMABEAST

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εδω λεμε οτι το προφυλακτικο ειχε μαζευτει τερμα πανω θεο ενω ημουν μεσα.Τεσπα αν θες βοηθας πανω στις 2 ερωτησεις που εκανα,αν βεβαια γνωριζεις.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
φυσικα και γνωριζω.ειμαι ο ιατρος!
πρεπει 1α ομως να μου πεις την ηλικια σου για να δω τι αγωγη/εξετασεις θα σου προτεινω.ειναι οντως σοβαρο αυτο που σου συνέβει φιλε.
λοιπων ποσο χρονων εισαι φιλε μου?

OP
OP
M

MMABEAST

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
27 φιλε μου αλλα οκ ,σου ξαναλεω αν δεν θες να βοηθησεις δεν χρειαζεται να ειρωνευεσαι.

cube

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
0
φιλε το προφυλακτικό βγηκε ποτε τελειως η οχι? εσυ εχυσες τελικα?

OP
OP
M

MMABEAST

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τελειως τελειως δεν βγηκε,ουτε εχυσα αλλα πρεπει να ειχα προσπερματικα.

tribute

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
Το οτι εισαι αρρωστος δεν εχει καμια σχεση με αυτο! Αρκετος κοσμος ειναι αρρωστος αυτη την εποχη..

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Βασικα πρεπει να παρεις αντιβιωση για την γριπη, εννοω ολες τις μερες που γραφει η συνταγη. Αν σου περασει οκ, αν οχι να κανεις εξετασεις να δεις τι ειναι. Θεωρω απιθανο να κολλησες κατι απο την κοπελα και να βγηκε σε γριπη 6 μηνες μετα. Αν ηταν κατι θα εβγαινε στον πουτσο οχι στους λεμφαδενες. Αν παλι παει ο νους σου στο "κακο", δεν παιζει, γιατι με μια γριπη θα ησουν τωρα νοσοκομειο...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλησπερα παιδες και καλως σας βρηκα!Πριν αρκετο καιρο,τον ιουλιο για την ακριβεια, ειχα κανει μια επισκεψη στο Κασανδρας 4 και ειχα τιμησει την Αννα.Κατα την διαρκεια λοιπον της φασης ενω σφυροκοπουσα για καποιο λογο ξενερωσα(ισως,επειδη πηγα να χυσω και μου αλλαξε σταση και μου κοπηκε) και ενω ημουν μεσα της η στυση μου χαλαρωσε με συνεπεια να χαλαρωσει και το προφυλακτικο και σαν συνεπεια ειχε να μαζευεται προς τα πανω και εγω συνεχεια οταν το καταλαβαινα το επαιρνα και το μαζευα προς τα κατω,ειχε ομως χαλαρωσει γενικα,το μαζευα λοιπον εμπαινα παλι μετα απο λιγο το εβλεπα παλι μαζευοταν ψηλα.Ξενερωσα, ειπα αντε γεια και εφυγα.

Τωρα ομως 6 μηνες μετα αρρωστησα με εποχιακη γριπη(λεμφαδενες) και με εχει γονατισει πραγματικα πολλες μερες,πραγμα πρωτογνωρο για μενα και εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως απο τοτε κολλησα τπτ?Εχω χεστει πανω μου η αληθεια ειναι.Ξερει κανεις αν το εν λογω στουντιο ειναι νομιμο καθως επισης αν η Αννα ειναι η ιδια Αννα που ηταν στο φυλης 71β και σε μασατζιδικο στα εξαρχεια?

Πες μου το ονομα σου να σου ετοιμασω κατι για το τελευταιο αντιο.......

stefani_iiiix.jpg

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Αννα απο Κασσανδρας ΔΕΝ ειναι η ιδια Αννα του Φ71 και του μασατζιδικου.

Αυτο παντως που εχω να πω ειναι για θεματα υγειας να λες τους προβληματισμους σoυ σε ενα γιατρο και οχι σε ενα forum.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Κανε εξετασεις αν εχεις αμφιβολια και μην ρωτας σε φορουμ για τετοια πραγματα
Ο καθενας θα πει το κοντο του και το μακρυ του ....

Τι θα πει αν ειναι νομιμο ?
Αφου μολις 7 σπιτια στα εκατονταδες σε ολη την αθηνα, ειναι νομιμα με χαρτια επισημα και αφορουν μπουρδελα  :S
Και οι εξετασεις που κανουν υποτιθεται οι κοπελες δεν εγγυωνται τιποτα ουσιαστικο .... (αν τις κανουν επισημα κιολας)
Ειδες πουθενα σε κανεναν οικο ανοχης η στουντιο επισημα αναρτηση χαρτιου εξετασεων ?  ;)

Πηγαινε σε καποιον αφροδισιολογο για εξετασεις φιλαρακο.
Και προστατεψε τον εαυτο σου και την κοπελιτσα που εχεις πλαι σου.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλα ρε παιδια δεν παιζοσαστε .....

Ποσταρετε φερετρα και στεφανια χωρις να αναλογιστει κανεις το τι νιωθει ο καθενας που ερχεται στο σημειο να ποσταρει ενα τετοιο θεμα.....

Τι να πω ?

Φαινεται η μαλακια και τι σκατα ειναι μερικοι μερικοι..... απο χιλιομετρα....
Ευχομαι να μην τυχει να μπει στο μυαλο κανενος μια τετοια αμφιβολια ωστε να νιωσετε την τρελα της.........

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλα ρε παιδια δεν παιζοσαστε .....

Ποσταρετε φερετρα και στεφανια χωρις να αναλογιστει κανεις το τι νιωθει ο καθενας που ερχεται στο σημειο να ποσταρει ενα τετοιο θεμα.....

Τι να πω ?

Φαινεται η μαλακια και τι σκατα ειναι μερικοι μερικοι..... απο χιλιομετρα....
Ευχομαι να μην τυχει να μπει στο μυαλο κανενος μια τετοια αμφιβολια ωστε να νιωσετε την τρελα της.........

Σωστος! Ακριβως ετσι ειναι!

clipboard09_thumb_large.jpg

img1767_197.jpg

cebaceb1cebdcf84ceaecebbceb9.jpg

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking::jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking::jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking::jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.............................................................................................

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Είσαι από τους προνομιούχους, που μπορούν μετά από έξι μήνες να ξέρουν από που την άρπαξαν!
Όλοι οι άλλοι δεν θυμόμαστε αν πηδάγαμε η τον παίζαμε πριν τόσο καιρό!
Εύγε!

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μην τρελενεσαι φιλαρακο δεν υπαρχει λογος.αν δεν υπηρχε επαφη με ουρηθρα εισαι τυχερος.οι παθογονοι μικροοργανισμοι δεν περνουν τοσο χρονο για να γινει η επωαση τους.εκτος αν εισαι τοσο γκαντεμης :cheesy:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ρωτα το απολυτο αρσενικο φιλε ειναι απ τους καλυτερους αφροδισιολογους....
παντως μην αγχωνεσαι, κανα aids θα κολλησες μονο δεν τρεχει και τιποτα..
Ναι μωρε σιγα και τι εγινε!!!!!!! Θα μας ποστάρει απο τον Παράδεισο να μας πει τι παίζει εκει πανω.
:rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Καταραμενα νοσηματα (αφροδισια).
Σπερνουν το θανατο στα στεκια της νεολαιας...

%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%82+%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1+%CE%B6%CF%89%CE%B7.bmp

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.818
Πόντοι
4.655

Φιλε μου, εχεις μια σοβαρη παθηση. Ονομαζεται υποχονδριαση. Σε συνδυασμο με το νεαρο της ηλικιας σου (υποθετω) και την εποχιακη γριππη, μπορει να σε γαμησει ψυχολογικα.

Καταρχην, 6 μηνες μετα δε μπορεις να νοσησεις για κατι, που να εχει σημαδια γριπης. Το οτι σε εχει γονατισει για πρωτη φορα, δε συμβαινει μοναχα σε εσενα. Ο ιος της γριππης μεταλασεται συνεχως και καποιες φορες καποιοι την περνανε πιο σοβαρα απο αλλους κλπ. Δεν υπαρχει συστημα που λες "εμενα η γριππη δε με πιανει σοβαρα". Ολους στη ζωη τους σε καποια φαση η γριππη τους εχει γονατισει η' θα τους γονατισει.

Οποτε χαλαρωσε και απολαυσε τις μερες στο κρεββατι και δες καμμια καλη ταινια

Π  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom