You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθλητικές εφημερίδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vangoal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παντως οσοι δεν ειναι κομπλεξικοι, τους προτινω να δουν λιγο τα εξωφυλλα του φωτος. Τον τελευταιο χρονο βαζει θεματα απο ολες τις ομαδες (εκτος του ΟΣΦΠ φυσικα) και χωρις εμπαθεια και υβρεις οπως Πρωτ., Ντερμπυ και Πρασινη. Τωρα τελευταια το ιδιο προσπαθει να κανει και η αθλητικη ηχω. Εξαλλου ετσι ηταν και παλιοτερα (δηλ. πριν καμμια 30 χρονια) εξαλλου ειναι και οι δυο απο τις παλιοτερες αθλητικες
πάντως μάγκες η γνώμη μου είναι-μιας και ξεκίνησα να την αγοράζω αρκετά τακτικά,μόλις έμαθα πως την βγάζει ο Γιαννακόπουλος-πως η "Πράσινη" δεν είναι...Derby ή "Πρωταθλητής".εκτός του εξωφύλλου βέβαια που για ευνόητους λόγους είναι πολύ "βαζελικό" και ίσως κάποιες φορές αστεία προκλητικό,κατά τ'άλλα "διαβάζεται".εννοώ να την διαβάζεις για να μαθαίνεις και αλήθειες,όχι τις..."μούφες" που διαβάζουμε συνήθως στις οπαδικές.οκ,φυσικά υπάρχουν και κάποια "ειρωνικά",κτλ,σχολιάκια στις αντίστοιχες σελίδες(2 3 σελίδες,όχι...η μισή εφημερίδα)αλλά νομίζω πως είναι οκ.(εννοείται για βάζελους)
και στο "Φως" βέβαια,όποτε έχει τύχει(από φίλο γαύρο,φυσικά)να το ξεφυλλίσω,έχω δει πως μπορείς να διαβάσεις και καμία αλήθεια.αυτές που εγώ θεωρώ...μόνο για την επόμενη μέρα κάποιου θριάμβου(για φωτογραφίες,κτλ και μόνο)είναι αντίστοιχα Derby και Πρωταθλητής.και-εμένα προσωπικά-άρχισε να με "χαλάει" λιγάκι και η Ηχώ.για τις εφημερίδες της ΑΕΚ δεν έχω άποψη,καθώς δεν έχει τύχει να διαβάσω κάποια/ες
και στο "Φως" βέβαια,όποτε έχει τύχει(από φίλο γαύρο,φυσικά)να το ξεφυλλίσω,έχω δει πως μπορείς να διαβάσεις και καμία αλήθεια.αυτές που εγώ θεωρώ...μόνο για την επόμενη μέρα κάποιου θριάμβου(για φωτογραφίες,κτλ και μόνο)είναι αντίστοιχα Derby και Πρωταθλητής.και-εμένα προσωπικά-άρχισε να με "χαλάει" λιγάκι και η Ηχώ.για τις εφημερίδες της ΑΕΚ δεν έχω άποψη,καθώς δεν έχει τύχει να διαβάσω κάποια/ες
Επισκέπτης
Φίλοι μου πιστεύω ότι οι αθλητικές εφημερίδες απευθύνονται (χωρίς να θέλω να θίξω κανένα) σε μειωμένης αντίληψης άτομα. Τουλάχιστον στην Ελλάδα.
φίλε,ανάλογα το τι διαβάζεις και το τι "παίρνεις" από αυτά που διαβάζεις.δεν πιστεύω πως έχεις άδικο(αν και δεν νομίζω πως είναι τόσο απλά...."μειωμένης αντίληψης" αλλά λόγω της "τύφλας" που δημιουργεί η τρέλλα για την ομάδα,κάποια πράγματα δεν τα βλέπουν/με με "καθαρό μυαλό".αλλά όποια εφημερίδα και αν διαβάζει κανείς,απλούστατα αν δουλεύει καλα η μνήμη του μπορεί να καταλάβει αν τον δουλεύει η όχι.μερικά πράγματα απλά τα διαβάζεις σαν "ανέκδοτα"(π.χ. σχόλια για τους αντιπάλους σου)και κάποια άλλα(με απαραίτητη αργότερα την επιβεβαίωση ή μη της "πληροφορίας")για να μάθεις από κάποιους που ξέρουν κάτι παραπάνω.Φίλοι μου πιστεύω ότι οι αθλητικές εφημερίδες απευθύνονται (χωρίς να θέλω να θίξω κανένα) σε μειωμένης αντίληψης άτομα. Τουλάχιστον στην Ελλάδα.
αυτό ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό και στις κριτικές μετά από αγώνες.όταν με το που διαβάζεις το τι έχει συμβεί στο ματς(και ενώ το έχεις δει)νομίζεις πως γράφουν για......άλλον αγώνα,ε τότε καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλα
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
σωστος ο βοθρος..μεγαλη κουβεντα ειπε..ημαρτον παντως οι εφημεριδες οι αθλητικες να βγαινουν καθε μερα..και λενε ολη την ωρα μα...ες..ακυρα πραγματα..για μεταγραφες,ειδικα τωρα εχουν ξεφυγει..καλα αλλα οχι οτι οι πολλιτικες ειναι εντξει..λενε και αυτες ψεματα..προπαγανδιζουν συνεχως..ολες τους!!
Επισκέπτης
Εγώ εκτός απο τις αθλητικές εφημερίδες, γελάω και με τους ρεπόρτερς των αθλητικών σταθμών. Ας πούμε του ΣΠΟΡ FM (τον ακούω μόνο για στοίχημα γιατί κάπως πιό σοβαρή είναι η ΕΡΑ Σπορ)...
Για Ολυμπιακό... έχουν κάποιον κακομοίρη ο οποίος είναι τελείως στην απέξω απο τα όσα συμβαίνουν εκεί και πάντα οι ανταποκρίσεις του έπονται ανακοινώσεων της ΠΑΕ.
Για ΠΑΟ... τι να σας πω για Μπάκε? έλεγε ότι όλοι οι παίκτες διαμαρτύτονται για την πρωτοφανή σκληρότητα της προετοιμασίας... και όταν ήρθε ο Μουνιόθ έλεγε ότι πάλι οι παίκτες διαμαρτύτονται για την πρωτοφανή σκληρότητα της μίνι-προετοιμασίας γιατί ήταν απροπόνητοι..
Για ΑΕΚ.. αυτός καταρχάς νομίζει ότι κάνει ανταπόκριση της Μπαρτσελόνα και έχει βίτσιο με τα ονόματα άσε που νομίζει ότι ένας προπονητής όσο μεγαλύτερο όνομα έχει τόσο καλύτερος είναι..πρώτα Φερνάντο Σάντος (το έλεγε 20 φορές ολόκληρο κάθε απόγευμα) τώρα Λορέντζο Σέρα Φερέρ (τα ίδια 15-20 φορές)
΄Ολοι κατα καιρούς το τι λαλακία έχουν πεί δε λέγεται...
Για Ολυμπιακό... έχουν κάποιον κακομοίρη ο οποίος είναι τελείως στην απέξω απο τα όσα συμβαίνουν εκεί και πάντα οι ανταποκρίσεις του έπονται ανακοινώσεων της ΠΑΕ.
Για ΠΑΟ... τι να σας πω για Μπάκε? έλεγε ότι όλοι οι παίκτες διαμαρτύτονται για την πρωτοφανή σκληρότητα της προετοιμασίας... και όταν ήρθε ο Μουνιόθ έλεγε ότι πάλι οι παίκτες διαμαρτύτονται για την πρωτοφανή σκληρότητα της μίνι-προετοιμασίας γιατί ήταν απροπόνητοι..
Για ΑΕΚ.. αυτός καταρχάς νομίζει ότι κάνει ανταπόκριση της Μπαρτσελόνα και έχει βίτσιο με τα ονόματα άσε που νομίζει ότι ένας προπονητής όσο μεγαλύτερο όνομα έχει τόσο καλύτερος είναι..πρώτα Φερνάντο Σάντος (το έλεγε 20 φορές ολόκληρο κάθε απόγευμα) τώρα Λορέντζο Σέρα Φερέρ (τα ίδια 15-20 φορές)
΄Ολοι κατα καιρούς το τι λαλακία έχουν πεί δε λέγεται...
:δεν ξέρω ποιοι είναι τα μεγαλυτερα κορόιδα.οι αθηναίοι που μεταγράφουν τι μιση εθνικη βραζιλίας (πριν αρκεστουν στον μπο-ρ-χα), οι εμείς οι θεσσαλονικείς που για όλα μας φταιει το κατεστημένο(άλλωστε που να βρεθούν λεφτα για μεταγραφές).ΟΕΟ ΟΕΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΕΟσωστος ο βοθρος..μεγαλη κουβεντα ειπε..ημαρτον παντως οι εφημεριδες οι αθλητικες να βγαινουν καθε μερα..και λενε ολη την ωρα μα...ες..ακυρα πραγματα..για μεταγραφες,ειδικα τωρα εχουν ξεφυγει..καλα αλλα οχι οτι οι πολλιτικες ειναι εντξει..λενε και αυτες ψεματα..προπαγανδιζουν συνεχως..ολες τους!!
Ρεπορτάζ Ευγένιου Δαδαλιάρα στη SPORTDAY...Δήλωση Τουντσάϊ... Έχω πρόταση από Ολυμπιακό,αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ
Τίτλος εφημερίδας από πάνω...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΝΤΣΑΙ
Αηδία σκέτη...οπως και οι καθημερινές αμπελοφιλοσοφίες Πανούτσου-Καρπετόπουλου-ιδίως ο πρώτος που βρίσκει κάθε μέρα τόσες μαλακίες να αραδιάσει?
Εξαίρεση-μεγάλη πένα ο Κώστας Καίσαρης ο ορίτζιναλ αποδυτηριάκιας στο Γκολ...
Αηδία σκέτη...οπως και οι καθημερινές αμπελοφιλοσοφίες Πανούτσου-Καρπετόπουλου-ιδίως ο πρώτος που βρίσκει κάθε μέρα τόσες μαλακίες να αραδιάσει?
THN Προηγούμενη φορά που "ήρθε" αν θυμάμαι καλά πρέπει να πόνεσεΡεπορτάζ Ευγένιου Δαδαλιάρα στη SPORTDAY...Δήλωση Τουντσάϊ... Έχω πρόταση από Ολυμπιακό,αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ
Επισκέπτης
Φίλοι Πανούτσος-Καρπετόπουλος νομίζουν ότι αναλύουν ή ασχολούνται με κάτι σοβαρό βέβαια υπάρχουν και αυτοί που τους ακούν γιατί εγώ δεν τους ακούω ούτε για 3 δεύτερα.
Επισκέπτης
Και κάτι άλλο ρε παιδιά. Ποιός και τι είναι αυτός ο Τουντσαι? Πως αφου δεν ασχολείται ούτε η Οσασούνα μαζί του εμείς τον κάναμε παιχταρά? Εγώ εκτός απο τον αγώνα με τα καφενεία τα δικά μας τον είδα με Βοσνία και Βραζιλία και τον έκανα ίσα με τον Κουτσοκώστα.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τελικά μόνο η...ημερομηνία είναι αλήθεια......
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Τελικά μόνο η...ημερομηνία είναι αλήθεια......
:2f οχι ...έφυγε και ο ....Καζλαουσκας !!!!!! :2funny
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.