Νέα

Αθλητικές εφημερίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vangoal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αθλητικες εφημεριδες πληροφορη η παραπληροφορηση

• πληροφορηση

Ψήφοι: 1 33,3%
  • παραπληροφορηση

• δε διαβαζω εφημεριδες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Δεν έχει σημασία αν την αγοράζετε καθε μέρα

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Gazzetta dello sport διαβαζουμε γιατι οι ελληνικες ειναι για τα μπαζα.
Οταν ημουνα 15 χρονων διαβαζα αθλητικη ηχω σαν κλασσικος λαλακας βαζελος.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μην νομιζεις οτι και οι ιταλικες ειναι καλυτερες. Απλα δεν πουλανε τοσο οπαδιλικι. ομως να δημοσιευουνε αλλ' αντ' αλλων μανουλες ειναι. ειδικα στο mercato (περιοδος μεταγραφων). Οτι μουφα θες εκει θα την διαβασεις

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παντως οσοι δεν ειναι κομπλεξικοι, τους προτινω να δουν λιγο τα εξωφυλλα του φωτος. Τον τελευταιο χρονο βαζει θεματα απο ολες τις ομαδες (εκτος του ΟΣΦΠ φυσικα) και χωρις εμπαθεια και υβρεις οπως Πρωτ., Ντερμπυ και Πρασινη. Τωρα τελευταια το ιδιο προσπαθει να κανει και η αθλητικη ηχω. Εξαλλου ετσι ηταν και παλιοτερα (δηλ. πριν καμμια 30 χρονια) εξαλλου ειναι και οι δυο απο τις παλιοτερες αθλητικες

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
πάντως μάγκες η γνώμη μου είναι-μιας και ξεκίνησα να την αγοράζω αρκετά τακτικά,μόλις έμαθα πως την βγάζει ο Γιαννακόπουλος-πως η "Πράσινη" δεν είναι...Derby ή "Πρωταθλητής".εκτός του εξωφύλλου βέβαια που για ευνόητους λόγους είναι πολύ "βαζελικό" και ίσως κάποιες φορές αστεία προκλητικό,κατά τ'άλλα "διαβάζεται".εννοώ να την διαβάζεις για να μαθαίνεις και αλήθειες,όχι τις..."μούφες" που διαβάζουμε συνήθως στις οπαδικές.οκ,φυσικά υπάρχουν και κάποια "ειρωνικά",κτλ,σχολιάκια στις αντίστοιχες σελίδες(2 3 σελίδες,όχι...η μισή εφημερίδα)αλλά νομίζω πως είναι οκ.(εννοείται για βάζελους)
και στο "Φως" βέβαια,όποτε έχει τύχει(από φίλο γαύρο,φυσικά)να το ξεφυλλίσω,έχω δει πως μπορείς να διαβάσεις και καμία αλήθεια.αυτές που εγώ θεωρώ...μόνο για την επόμενη μέρα κάποιου θριάμβου(για φωτογραφίες,κτλ και μόνο)είναι αντίστοιχα Derby και Πρωταθλητής.και-εμένα προσωπικά-άρχισε να με "χαλάει" λιγάκι και η Ηχώ.για τις εφημερίδες της ΑΕΚ δεν έχω άποψη,καθώς δεν έχει τύχει να διαβάσω κάποια/ες

Επισκέπτης
Φίλοι μου πιστεύω ότι οι αθλητικές εφημερίδες απευθύνονται (χωρίς να θέλω να θίξω κανένα) σε μειωμένης αντίληψης άτομα. Τουλάχιστον στην Ελλάδα.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Φίλοι μου πιστεύω ότι οι αθλητικές εφημερίδες απευθύνονται (χωρίς να θέλω να θίξω κανένα) σε μειωμένης αντίληψης άτομα. Τουλάχιστον στην Ελλάδα.
φίλε,ανάλογα το τι διαβάζεις και το τι "παίρνεις" από αυτά που διαβάζεις.δεν πιστεύω πως έχεις άδικο(αν και δεν νομίζω πως είναι τόσο απλά...."μειωμένης αντίληψης" αλλά λόγω της "τύφλας" που δημιουργεί η τρέλλα για την ομάδα,κάποια πράγματα δεν τα βλέπουν/με με "καθαρό μυαλό".αλλά όποια εφημερίδα και αν διαβάζει κανείς,απλούστατα αν δουλεύει καλα η μνήμη του μπορεί να καταλάβει αν τον δουλεύει η όχι.μερικά πράγματα απλά τα διαβάζεις σαν "ανέκδοτα"(π.χ. σχόλια για τους αντιπάλους σου)και κάποια άλλα(με απαραίτητη αργότερα την επιβεβαίωση ή μη της "πληροφορίας")για να μάθεις από κάποιους που ξέρουν κάτι παραπάνω.
αυτό ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό και στις κριτικές μετά από αγώνες.όταν με το που διαβάζεις το τι έχει συμβεί στο ματς(και ενώ το έχεις δει)νομίζεις πως γράφουν για......άλλον αγώνα,ε τότε καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλα :think:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καμια,μονο για ροζ αγγελιες αξιζουν...

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
σωστος ο βοθρος..μεγαλη κουβεντα ειπε..ημαρτον παντως οι εφημεριδες οι αθλητικες να βγαινουν καθε μερα..και λενε ολη την ωρα μα...ες..ακυρα πραγματα..για μεταγραφες,ειδικα τωρα εχουν ξεφυγει..καλα αλλα οχι οτι οι πολλιτικες ειναι εντξει..λενε και αυτες ψεματα..προπαγανδιζουν συνεχως..ολες τους!!

Επισκέπτης
Εγώ εκτός απο τις αθλητικές εφημερίδες, γελάω και με τους ρεπόρτερς των αθλητικών σταθμών. Ας πούμε του ΣΠΟΡ FM (τον ακούω μόνο για στοίχημα γιατί κάπως πιό σοβαρή είναι η ΕΡΑ Σπορ)...
Για Ολυμπιακό... έχουν κάποιον κακομοίρη ο οποίος είναι τελείως στην απέξω απο τα όσα συμβαίνουν εκεί και πάντα οι ανταποκρίσεις του έπονται ανακοινώσεων της ΠΑΕ.
Για ΠΑΟ... τι να σας πω για Μπάκε? έλεγε ότι όλοι οι παίκτες διαμαρτύτονται για την πρωτοφανή σκληρότητα της προετοιμασίας... και όταν ήρθε ο Μουνιόθ έλεγε ότι πάλι οι παίκτες διαμαρτύτονται για την πρωτοφανή σκληρότητα της μίνι-προετοιμασίας γιατί ήταν απροπόνητοι..
Για ΑΕΚ.. αυτός καταρχάς νομίζει ότι κάνει ανταπόκριση της Μπαρτσελόνα και έχει βίτσιο με τα ονόματα άσε που νομίζει ότι ένας προπονητής όσο μεγαλύτερο όνομα έχει τόσο καλύτερος είναι..πρώτα Φερνάντο Σάντος (το έλεγε 20 φορές ολόκληρο κάθε απόγευμα) τώρα Λορέντζο Σέρα Φερέρ (τα ίδια 15-20 φορές)
΄Ολοι κατα καιρούς το τι λαλακία έχουν πεί δε λέγεται...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σωστος ο βοθρος..μεγαλη κουβεντα ειπε..ημαρτον παντως οι εφημεριδες οι αθλητικες να βγαινουν καθε μερα..και λενε ολη την ωρα μα...ες..ακυρα πραγματα..για μεταγραφες,ειδικα τωρα εχουν ξεφυγει..καλα αλλα οχι οτι οι πολλιτικες ειναι εντξει..λενε και αυτες ψεματα..προπαγανδιζουν συνεχως..ολες τους!!
:δεν ξέρω ποιοι είναι τα μεγαλυτερα κορόιδα.οι αθηναίοι που μεταγράφουν τι μιση εθνικη βραζιλίας (πριν αρκεστουν στον μπο-ρ-χα), οι εμείς οι θεσσαλονικείς που για όλα μας φταιει το κατεστημένο(άλλωστε που να βρεθούν λεφτα για μεταγραφές).ΟΕΟ ΟΕΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΕΟ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ρεπορτάζ Ευγένιου Δαδαλιάρα στη SPORTDAY...Δήλωση Τουντσάϊ... Έχω πρόταση από Ολυμπιακό,αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ
Τίτλος εφημερίδας από πάνω...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΝΤΣΑΙ
Αηδία σκέτη...οπως και οι καθημερινές αμπελοφιλοσοφίες Πανούτσου-Καρπετόπουλου-ιδίως ο πρώτος που βρίσκει κάθε μέρα τόσες μαλακίες να αραδιάσει?
Εξαίρεση-μεγάλη πένα ο Κώστας Καίσαρης ο ορίτζιναλ αποδυτηριάκιας στο Γκολ...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρεπορτάζ Ευγένιου Δαδαλιάρα στη SPORTDAY...Δήλωση Τουντσάϊ... Έχω πρόταση από Ολυμπιακό,αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ
Τίτλος εφημερίδας από πάνω...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΝΤΣΑΙ
Αηδία σκέτη...οπως και οι καθημερινές αμπελοφιλοσοφίες Πανούτσου-Καρπετόπουλου-ιδίως ο πρώτος που βρίσκει κάθε μέρα τόσες μαλακίες να αραδιάσει?
Εξαίρεση-μεγάλη πένα ο Κώστας Καίσαρης ο ορίτζιναλ αποδυτηριάκιας στο Γκολ...
THN Προηγούμενη φορά που "ήρθε" αν θυμάμαι καλά πρέπει να πόνεσε

Επισκέπτης
Φίλοι Πανούτσος-Καρπετόπουλος νομίζουν ότι αναλύουν ή ασχολούνται με κάτι σοβαρό βέβαια υπάρχουν και αυτοί που τους ακούν γιατί εγώ δεν τους ακούω ούτε για 3 δεύτερα.

Επισκέπτης
Και κάτι άλλο ρε παιδιά. Ποιός και τι είναι αυτός ο Τουντσαι? Πως αφου δεν ασχολείται ούτε η Οσασούνα μαζί του εμείς τον κάναμε παιχταρά? Εγώ εκτός απο τον αγώνα με τα καφενεία τα δικά μας τον είδα με Βοσνία και Βραζιλία και τον έκανα ίσα με τον Κουτσοκώστα.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
δειτε τι εγραφαν περισυ τετοια εποχη και ποσο μ@λ@κες μας θεωρουν οι αθλητικες κωλοφυλαδες. εμπαργκο σε ολους τους παραμυθατζηδες που υποτιμουν τη νοημοσυνη μας..

Συνημμένα

• 30_b.jpg
    30_b.jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 32_b.jpg
    32_b.jpg
    58 KB · Εμφανίσεις: 30

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τελικά μόνο η...ημερομηνία είναι αλήθεια......
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τέτοια μέρα πέρσι....25-6-2006.....δείτε:

Συνημμένα

• DERBY_m.jpg
    DERBY_m.jpg