You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθλητικές εφημερίδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vangoal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ρε φιλαρακι αυτο με τα μπαμ ειναι γαμησε ταΑπό βόμβες και μπαμ άλλο τίποτα... Εγώ διάβαζα παλιά Sportime και τώρα SportDay. Μαζί με την Goal είναι οι μόνες αξιόλογες, να δούμε την καινούργια του ΔΟΛ. Πάντως τόσες πολλές που είναι κατάντησε ανέκδοτο.
καθε καλοκαιρι οι ομαδες μας φτιαχνουν μικτες κοσμου λεμε
Για εμενα δεν υπαρχουν αντικειμενικες ολοι οι εκδοτες εξυπηρετουν καποια συμφεροντα.Είναι πολύ περίεργο το πως επιβιώνουν τόσες φυλλάδες!
Για εμένα πάντως οι πιο επικίνδυνες είναι οι δήθεν αντικειμενικές!
μα αλλωστε ειμαστε η μοναδικη χωρα με τοσες πολλες αθλητικες εφημεριδες.και ισως και πολιτικες.
αθηναικες εχει νομιζω γυρω στις 13 ? πανελλαδικης εμβελιας εννοω
και αλλες 3 στη θεσσαλονικη.τοπικες.
παντως αντικειμενικα η πιο εμετικη φυλλαδα ειναι ο πρωταθλητης.αυτος ειναι χειροτερος και απο τον παλιο μπουζα της θεσσαλονικης.προπαγανδα στο φουλ.απορω γιατι εχει και ρεπορταζ αλλων ομαδων και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει βαζελος που αγοραζει αυτη τη φυλλαδα για να ενημερωθει για την ομαδα του τον παο.ας γραφουν μονο για γαυρο, για ολα τα αθληματα.απορω πως βρισκουν και γραφουν ρεπορταζ καθε μερα μονο για τον οσφπ.καθε μερα τα ιδια γραφουν?
αθηναικες εχει νομιζω γυρω στις 13 ? πανελλαδικης εμβελιας εννοω
και αλλες 3 στη θεσσαλονικη.τοπικες.
παντως αντικειμενικα η πιο εμετικη φυλλαδα ειναι ο πρωταθλητης.αυτος ειναι χειροτερος και απο τον παλιο μπουζα της θεσσαλονικης.προπαγανδα στο φουλ.απορω γιατι εχει και ρεπορταζ αλλων ομαδων και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει βαζελος που αγοραζει αυτη τη φυλλαδα για να ενημερωθει για την ομαδα του τον παο.ας γραφουν μονο για γαυρο, για ολα τα αθληματα.απορω πως βρισκουν και γραφουν ρεπορταζ καθε μερα μονο για τον οσφπ.καθε μερα τα ιδια γραφουν?
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.965
- Πόντοι
- 606
αυτοι που διαβαζουν πρωταθλητη και derby ειναι ως επι το πλειστον αργοσχολοι οπαδοι χαμηλου επιπεδου που γουσταρουν να τους χαιδευουν τ"αυτια και να διαβαζουν αυτο που θελουν.Το αστειο ειναι οτι ο πρωταθλητης κανει κατι εντυπωσιακες πωλησεις τυπου 20000 φυλλα τη μερα...
αυτο το κανουν οι γαυροι για να δειξουν οτι ειναι η μεγαλυτερη ομαδα σε πληθυσμο.χαζος τροπος ομως να το δειξεις αφου δε διαβαζεισ κατι το διαφορετκο.ειδικα τις καθημερινες.εγω εχω να αγορασω εφημεριδα χρονια.απο το γυμνασιο.και αυτες για το αρχειο μου.τοτε, επιθρυλικης ομαδασ με μπανε και λεβινγκστον που εκανε τους περιπατους στη ευρωπη...
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
δείχνει το επίπεδο του λαού ....
Εδώ θα συμφωνήσω...
Είναι τουλάχιστον αντιαισθητικό, να βλέπεις μαντράχαλους γύρω στα 20+ να είναι αραχτοί σε καφετέριες καθημερινές και να μελετούν με τις ώρες τις σκουπιδοφυλλάδες όπως ο Οσάμα το Κοράνι και να αποστηθίζουν σχεδόν το παραλήρημα του κάθε χουλιγκανοπατέρα και την ίδια ώρα να κλαίγονται που δεν έχουν λεφτά και να αναρωτιούνται πώς θαν πιάσουν την καλή μέσα από κουπόνια του στοιχήματος (άλλο κατάντημα αυτό)..
Να υπενθυμίσω απλά ότι 2 αθλητικές + 3 καφέδες + 1 πακέτο τσιγάρα + 1 τυρόπιτα= 20€ - το μεροκάματο ενός εργάτη...
Εγώ έχω γράψει και σε 2 μόνο post στο στοίχημα ότι είμαι φαν του Νομικάριου, οπότε έπαιρνα παλιά Goal και τώρα παίρνω Sportday για να τον διαβάζω.
Είμαι και αρρωστάκι Βάζελος, οπότε αγοράζω και την ΠΡΑΣΙΝΗ, άντε και την Αθλητική. Είμαι υπερ της ΠΕΚ, οπότε δεν παίρνω Ντέρμπι. Δεν ονειρεύομαι τον ΠΑΟ με δανεικούς Πόστιγκα, Μανούτσο αλλά με κανονική μεταγραφή τους Κουαρέσμα, Παλάσιο και ο Βγενό μπορεί.
Είμαι και αρρωστάκι Βάζελος, οπότε αγοράζω και την ΠΡΑΣΙΝΗ, άντε και την Αθλητική. Είμαι υπερ της ΠΕΚ, οπότε δεν παίρνω Ντέρμπι. Δεν ονειρεύομαι τον ΠΑΟ με δανεικούς Πόστιγκα, Μανούτσο αλλά με κανονική μεταγραφή τους Κουαρέσμα, Παλάσιο και ο Βγενό μπορεί.
Επισκέπτης
Διαβάζεις πρωταθλητή πιστεύω ε?Μακράν τα περισσότερα ψέμματα κάθε είδους τα λέει η Μετροσπορτ..
Κουτόχορτο τους ταϊζουν πάνω...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 11K
- Ψηφοφορία