Μια φορά πάντως έχω διαβάσει και πρωταθλητή και μέτροσπορ και νομίζω ότι μπορώ να κρίνω ποια εφημερίδα λέει τι. ;)Διαβάζεις πρωταθλητή πιστεύω ε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθλητικές εφημερίδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vangoal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Να συγκρίνεις πρωταθλητη με σπορ του βορρα το καταλαβαίνω αλλά με την μετροσπορτ όχι δεν το καταλαβαίνω!Μια φορά πάντως έχω διαβάσει και πρωταθλητή και μέτροσπορ και νομίζω ότι μπορώ να κρίνω ποια εφημερίδα λέει τι. ;)
ταρατσα καλα τα λεει.ο πετρουλακης εχει γινει πολυ μαλακας.αλλα αυτο που ειχε κανει τοτε ο πετρουλακης πριν 6-7 χρονια ηταν κατι καινουριο και πρωτογνορο για την θεσσαλονικη.
ανοιξε το ραδιοφωνικο σταθμο και την εφημεριδα και πηρε πολλους πελατες απο τα σπορ του βορρα.μετα εβαλε οπαδικες εκπομπες στο ραδιο.καταλαβε ποσο μαλακας αριανος ειναι του και.πλουτισε αποτομα ο μαλακας και πηρε αερα.αλλα τωρα τελευταια εχει πεσει πολυ, ο κοσμος τον βαρεθηκε και αλλαξε .δεν τον ακουει.ανοιξαν μετα και αλλοι σταθμοι και εχασε κοσσμο.οπως και εμενα.
αλλα εχεις διαβασει ποτε ρε φιλε μετροσπορ και τα λες αυτα?οχι εσυ ταρατσα.ο galb
ανοιξε το ραδιοφωνικο σταθμο και την εφημεριδα και πηρε πολλους πελατες απο τα σπορ του βορρα.μετα εβαλε οπαδικες εκπομπες στο ραδιο.καταλαβε ποσο μαλακας αριανος ειναι του και.πλουτισε αποτομα ο μαλακας και πηρε αερα.αλλα τωρα τελευταια εχει πεσει πολυ, ο κοσμος τον βαρεθηκε και αλλαξε .δεν τον ακουει.ανοιξαν μετα και αλλοι σταθμοι και εχασε κοσσμο.οπως και εμενα.
αλλα εχεις διαβασει ποτε ρε φιλε μετροσπορ και τα λες αυτα?οχι εσυ ταρατσα.ο galb
ενώ κάτω...Μακράν τα περισσότερα ψέμματα κάθε είδους τα λέει η Μετροσπορτ..
Κουτόχορτο τους ταϊζουν πάνω...
Η διαφορά ειναι στο οτι οι εφημεριδες της βορειας ελλαδας προσπαθουν να επαναστατησουν γιατι η παραγκα αν μη τι αλλο δεν εξυπηρετει τη θεσ/νικη. Για αυτο και ειναι πιο επιθετικες (προσωπικα δεν ειμαι απολυτα συμφωνος με αυτο) Απο την αλλη οι λοιπες εφημεριδες του κεντρου, προφανως δεν θα ειχαν κανενα συμφερον απο την αλλαγη της ισχύουσας καταστασης, αρα τουμπεκι σε φανερα θεματα.
Ολοι τρωνε κουτοχορτο φιλε μου. Απλως διαβαζεις τις εφημεριδες των νικητων (αν θα μπορουσα να το θεσω ετσι) και επειδη ακριβως μαθαινουμε την ιστορια των νικητων ολα σου φανταζουν ροδινα, ιδανικα, και ασφαλως σωστα. Μηπως ομως δεν ειναι ετσι???
ο πρωταθλητης καμια σχεση με σπορ του βορρα ρε φιλε.τα σπορ εχουν ρεπορταζ απο ολεσ τις οαμδες.και τωρα που δε την εχει ο μπουζας εχει αλλαξει πολυ.Να συγκρίνεις πρωταθλητη με σπορ του βορρα το καταλαβαίνω αλλά με την μετροσπορτ όχι δεν το καταλαβαίνω!
η μετροσπορ ειναι μια μαλακια και μιση.
Δες ένα βίντεο που έφτιαξα με την μέτροσπορτ...Να συγκρίνεις πρωταθλητη με σπορ του βορρα το καταλαβαίνω αλλά με την μετροσπορτ όχι δεν το καταλαβαίνω!
[youtube=425,350]dw2N5jiJOy4[/youtube]
ταρατσα συμφωνω μαζι σου απολυτα. Πιστευω σαν τις παροπιδες που εχουν τα σπορ του βορρα, αλλα και το φως δεν τις εχουν αλλες εφημεριδες.Να συγκρίνεις πρωταθλητη με σπορ του βορρα το καταλαβαίνω αλλά με την μετροσπορτ όχι δεν το καταλαβαίνω!
Εδώ θα συμφωνήσω...
Είναι τουλάχιστον αντιαισθητικό, να βλέπεις μαντράχαλους γύρω στα 20+ να είναι αραχτοί σε καφετέριες καθημερινές και να μελετούν με τις ώρες τις σκουπιδοφυλλάδες όπως ο Οσάμα το Κοράνι και να αποστηθίζουν σχεδόν το παραλήρημα του κάθε χουλιγκανοπατέρα και την ίδια ώρα να κλαίγονται που δεν έχουν λεφτά και να αναρωτιούνται πώς θαν πιάσουν την καλή μέσα από κουπόνια του στοιχήματος (άλλο κατάντημα αυτό)..
Να υπενθυμίσω απλά ότι 2 αθλητικές + 3 καφέδες + 1 πακέτο τσιγάρα + 1 τυρόπιτα= 20€ - το μεροκάματο ενός εργάτη...
φίλε μου κατι ανέφερα σε άλλο topic για την καταιγίδα που πλησιάζει και θα τα σαρωσει όλα .....
Θυμίσου τα λόγια μου ..... κατι γνωρίζω ....
α ρε αυτοι οι χαραμοφαηδες... δεν τελειωνουν ποτεΕδώ θα συμφωνήσω...
Είναι τουλάχιστον αντιαισθητικό, να βλέπεις μαντράχαλους γύρω στα 20+ να είναι αραχτοί σε καφετέριες καθημερινές και να μελετούν με τις ώρες τις σκουπιδοφυλλάδες όπως ο Οσάμα το Κοράνι και να αποστηθίζουν σχεδόν το παραλήρημα του κάθε χουλιγκανοπατέρα και την ίδια ώρα να κλαίγονται που δεν έχουν λεφτά και να αναρωτιούνται πώς θαν πιάσουν την καλή μέσα από κουπόνια του στοιχήματος (άλλο κατάντημα αυτό)..
Να υπενθυμίσω απλά ότι 2 αθλητικές + 3 καφέδες + 1 πακέτο τσιγάρα + 1 τυρόπιτα= 20€ - το μεροκάματο ενός εργάτη...
Επισκέπτης
h sportime σταματησε να κυκλοφορει?γιατι ηταν ετοιμη για διαλυση απο οτι θυμαμαι.το λεω γιατι το σαιτ της δεν εχει ανανεωθει εδω και ενα μηνα.
h sportime σταματησε να κυκλοφορει?γιατι ηταν ετοιμη για διαλυση απο οτι θυμαμαι.το λεω γιατι το σαιτ της δεν εχει ανανεωθει εδω και ενα μηνα.
Site, εφημερίδα, ραδιόφωνο όλα καπούτ, προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας. Κρίμα ειδικά για το ραδιόφωνο που ήταν πολύ καλύτερο απ την αηδία gay(sport) fm
Επισκέπτης
αντε ρε γαμωτο.το γουσταρα πολυ το σαιτ τους.και η εφημεριδα ηταν η καλυτερη καποτε.ειχα ακουσει περσι οτι ειναι προς διαλυση αλλα δε πιστευα οτι θα γινοταν.σπορντευ τωρα...καιsportfm gia site .αντε κανενα κοντρα και σπορτντογκ
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.965
- Πόντοι
- 606
και η sportday ειναι οπαδικη οταν θελει...μετα την sportday το χαος....
οι οπαδικες ειναι σκετη παραπλανηση
μετα την sportday το χαος....
οι οπαδικες ειναι σκετη παραπλανηση
ποια σπορντέι ρε φίλε...γλύφτες όλη μέρα του κόκκαλη είναι...μόνο αυτό το πρωτοσέλιδο φτάνει...θρύλος σε τι?...στη βρωμιά?...στο παρασκήνιο?...καλά τους είπε ο Αλέφαντος ότι είναι λούνα παρκ και Δελφινάριο
Συνημμένα
Επισκέπτης
ο χριστογλου που εχει σημαντικη θεση στην σπορνταιη ειναι γαβρος στο φουλ.ποτε δε μιλαει για αλλη.μονο για το θρυλο του.δημοσιογραφοι ειναι αυτοι ρε...
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.965
- Πόντοι
- 606
εχει και site,το bam.gr που ειναι αφιερωμενο στον ολυμπιακοο χριστογλου που εχει σημαντικη θεση στην σπορνταιη ειναι γαβρος στο φουλ.ποτε δε μιλαει για αλλη.μονο για το θρυλο του.δημοσιογραφοι ειναι αυτοι ρε...
Επισκέπτης
αυτοι ειναι δημοσιογραφοι??ολοι ειναι οπαδοι των ομαδων τους .ακομη και στο τσαμπιονς λιγκ ,υποστηριζαν τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ εντονα μερικοι.εγω ειμαι φανατικος οπαδος της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,αλλα θελω τους δημοσιογραφους αντικειμενικους οχι οπαδους.αν ειναι να μη γινονται δημοσιογραφοι.εισαι οπαδος ??πανε στο γηπεδο και υποστηριξε με ολη τη καρδια σου την ομαδα σου ,αλλα οχι ως δημοσιογραφος στις αναμεταδοσεις και τις εφημεριδες
το σημερινο πρωτοσελιδο το ειδες??? με το ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ?....ποια σπορντέι ρε φίλε...γλύφτες όλη μέρα του κόκκαλη είναι...μόνο αυτό το πρωτοσέλιδο φτάνει...θρύλος σε τι?...στη βρωμιά?...στο παρασκήνιο?...καλά τους είπε ο Αλέφαντος ότι είναι λούνα παρκ και Δελφινάριο
τι να κανουμε δηλαδη ο θρυλος πηρε το πρωταθλημα ο θρυλος συγκεντρωνει τα φωτα....
το σημερινο πρωτοσελιδο το ειδες??? με το ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ?....
τι να κανουμε δηλαδη ο θρυλος πηρε το πρωταθλημα ο θρυλος συγκεντρωνει τα φωτα....
έτσι είναι φίλε...ανύπαρκτοι δημοσιογραφίσκοι....όλα πράσινα....πριν ένα μήνα έγραφαν φύγε τζίγγερ απέτυχες!!!
για να μην πούμε για την μεταγραφολογία κάθε καλοκαίρι,το γέλιο της αρκούδας...ελάχιστες πένες ξεχωρίζουν όπως του Καίσαρη πρώην αποδυτηριάκια...
ποτέ κανένας δεν τόλμησε να γράψει κάτι κατά Κόκκαλη ή Βαρδινογιάννη...κάτι αδύναμους όμως τύπου Μάκαρου Ψωμιάδη τους ξεσκίζουν οι Σωτηρακόπουλοι...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 11K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις