Eκεί που ψωλοαρμένιζα σήμερα να περάσει η μέρα μου, μέσα στους καπνούς και τις στάχτες και προσπαθούσα να πιω το εσπρεσάκι μου, έρχεται ειδοποίηση στην κινητάρα μου το poco....
για δύο πράγματα επιτρέπω ειδοποιήσεις στο κινητό, αν ανεβάσει φωτογραφία η Μαρία Σολωμού στο Insta να την στείλω στην αδερφή μου που έχει μωρό και δεν τρώει το φαγητό του, να του την δείξει μπας και τρομοκρατηθεί να του πει, αν δεν φας το φαι σου θα σε φάει αυτή! και δεύτερον επιτρέπω ειδοποιήσεις αν γίνει κάτι συνταρακτικό σε τεχνολογικά θέματα ξέρετε τι φιλομαθής είμαι.
Ε λοιπόν σήμερα έγινε το δεύτερο! Οι Ινδοί έστειλαν στο φεγγάρι σκάφος και όχημα για εξερεύνηση..... Όπως ξέρετε οι γύφτοι είναι Ινδοί που παράτησαν την χώρα τους και γέμισαν όλο τον κόσμο.... τώρα και την Σελήνη...... αυτό ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για τον εγωισμό μου καθώς εμεις οι Έλληνες δεν καταφέραμε να φτιάξουμε ούτε ρόδα για το ηλεκτρικό πατίνι μου και αναγκάζομαι να αγοράζω απο το ali express....
Ινδία: Ο πύραυλος Chandrayaan-3 προσεληνώθηκε με επιτυχία στον Νότιο Πόλο της Σελήνης
Η Ινδία εισέρχεται πλέον στην κλειστή λέσχη των μεγάλων διαστημικών δυνάμεων
Ινδία: Ο πύραυλος Chandrayaan-3 προσεληνώθηκε με επιτυχία στον Νότιο Πόλο της Σελήνης - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr