Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 688
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.444
Πόντοι
206
Είχα δει και έναν παλιό μου καθηγητή να πηγαίνει προς τα εκεί κάτω με ένα σακίδιο στο χέρι νόμιζα τόσο καιρό ήταν μηχανήματα με τυχερά παίγνια αυτά. Ε το μαλάκα θα τον γαμήσω άμα είναι πούστης.
στο σακιδιο θα ειχε περουκα και τακουνια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάποιος δυνατός γαμιας με χοντρό πουτσο να του στήσω κωλο να αδειάσει; Απόγευμα σήμερα
ο τζιμης ο τανζανος δεν σου κανει?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.444
Πόντοι
206
Αν έχει Γιουρόπα και Κόνφερενς λιγκ μη πας,θα είμαστε όλοι πρακτορείο για τις υψηλές αποδόσεις :confused::confused:
υπαρχουν και χειροτερα ο αλλος ρωτουσε ποιος θα παει στο ιδρυμα σε βραδια τσουλου και ενισχυμενες αποδοσεις!

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
110
Πόντοι
0
Λεω να παω αυριο μπας και κου ανοίξουν το κωλαράκι μου ...σκέφτεται να παει κάποιος?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.076
Πόντοι
7.885
Ναιι πήρα κάτι αλλοδαπούς και μου την άνοιξαν πάλι την τρυπα
Εσκασες με στριγκαρα και σε ξέσκισαν τύπισσα :confused::confused:. Η σίγουρη συνταγή για να σκίσουν και να χύσουν την κωλαρα σου.

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
253
Πόντοι
21
Λέω να πάω το μεσημέρι να μου σκίσουν την τρυπα

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
863
Πόντοι
81
τα εχουμε ξαναγραψει για τους απιστους οτι αν καποιος φορεσει στινγκαρα και κουνησει κωλο δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει αγαμιτος απτο ιδρυμα

μηπως ο ενας ηταν κουτσος?
Υπάρχει η έκφραση " έχεις φάει απο τυφλό ραβδί κι απο κουτσό γαμήσι;" Ε να που εφαρμόζεται.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.444
Πόντοι
206
Ναιι πήρα κάτι αλλοδαπούς και μου την άνοιξαν πάλι την τρυπα
στο μπουντρουμι σε πηγαν?χυσιμο που εφαγες?

μεσημερι εχει πιτογυρα και μπυρες δεν γαμαει ο κοσμος τετοιες ωρες

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.076
Πόντοι
7.885
Άστο τύπε,παρθένος θα φύγεις :confused::confused:. Τώρα ειδικά με το κρύο κάθε μεσημέρι είμαστε σκασμενοι από πιτογυρα και μπύρες :confused::confused:

BareFuckMyAss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
98
Πόντοι
0
Αθήνα κέντρο κανένας γαμιας ψωλαρας να γουστάρει να γαμησει ακαποτα και να γκάστρωσει χύμα έναν κωλο σαν γυναικείο?Εκφυλο πουταναριο εδώ που γαμιεται οπουδήποτε του πεις...Με πρόστυχα γυναικεία εσώρουχα επίσης,και γουστάρω και στο Αθηναϊκον να σκυλογαμιεμαι, όποιος γουστάρει να μου στείλει

Συνημμένα

• 20250205_171755.jpg
    20250205_171755.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 14

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.444
Πόντοι
206
Αθήνα κέντρο κανένας γαμιας ψωλαρας να γουστάρει να γαμησει ακαποτα και να γκάστρωσει χύμα έναν κωλο σαν γυναικείο?Εκφυλο πουταναριο εδώ που γαμιεται οπουδήποτε του πεις...Με πρόστυχα γυναικεία εσώρουχα επίσης,και γουστάρω και στο Αθηναϊκον να σκυλογαμιεμαι, όποιος γουστάρει να μου στείλει
με κοκκινη στρινγκαρα θα φας πολυ χυσιμο στο ιδρυμα

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
151
Πόντοι
1
Οι Ασιάτισσες που σκάνε μύτη τετράδα και τα κάνουν όλα ξέρετε αν ξαναήρθαν από την προηγούμενη εβδομάδα; εγώ ίσα ίσα πρόλαβα να χύσω κωλάντερο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.076
Πόντοι
7.885
Τύπε τράβα Πέμπτη Παρασκευή που θα έχει τέρμα ψωλοκρυο και θα είναι γεμάτο άστεγους συν τους φημισμένους γαμιαδες να σου ξεσκίσουν ακα το κωλαντερο :confused::confused: και να στο γεμίσουν χυσια.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
151
Πόντοι
1
Τύπε τράβα Πέμπτη Παρασκευή που θα έχει τέρμα ψωλοκρυο και θα είναι γεμάτο άστεγους συν τους φημισμένους γαμιαδες να σου ξεσκίσουν ακα το κωλαντερο :confused::confused: και να στο γεμίσουν χυσια.
Μύστη πες και την ώρα.
22:00 και μετά για σιγουριά. Τότε το κρύο θα δυναμώσει, οι άστεγοι θα συρθούν μέσα και θα λαχταρήσουν γαμήσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom