You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθηναϊκόν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 556
- Εμφανίσεις 120K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.221
- Πόντοι
- 206
βαλε και καμια περουκα ρε φιλε τι μαλλι ειναι αυτο,ο μουσαμας με τις τρυπες δεν χρειαζεται η δικη σου τρυπα αρκειμπορώ να ειμαι ετσι στο σινεμα?
Lord_ThickTool
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εγω βλεπω οτι εχεις πατουρα μεγαλη και θα πας χαμενη σε αυτα τα κωλομερη μπορει να κολησεις και τιποτα, εαν εισαι 8υλικια και στο προσωπο δωσε ενα λινκ καπου που μπορουμε να σε δουμε για να αποφασισουμε εαν θα σε κανουμε γκομενα μαςεγω απλα μια προταση εκανα οπως κ 2 ερωτησεις δνε ενοχλησα κανενα ουτε ειπα οτι μου ανηκουν ολεσ οι ψωλεσ εκει μεσα ! φιλικα μιλησα εντελωσ !
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.250
- Πόντοι
- 7.885
Χαιρετίσματα στον Τζίμη να δώσεις και σε όλους τους άστεγους του σινεμά . Κάτσε και λίγο παραπάνω να προλάβουν να σε γαμησουν όλοι γιατί ίσως κάποιοι κοιμούνται την ώρα που γράφειςΓια τις επόμενες 2 ώρες θα είμαι στο σινεμά;)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.221
- Πόντοι
- 206
Για τις επόμενες 2 ώρες θα είμαι στο σινεμά;)
αντε να προλαβουμε σε 2 ωρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο ρακοσυλλεκτης με το ενα ματι σιγουρα θα κοιμαται εκεινη την ωραΧαιρετίσματα στον Τζίμη να δώσεις και σε όλους τους άστεγους του σινεμά . Κάτσε και λίγο παραπάνω να προλάβουν να σε γαμησουν όλοι γιατί ίσως κάποιοι κοιμούνται την ώρα που γράφεις
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 278
- Πόντοι
- 21
Ρε σκληροπυρηνικοι βρωμιλοι γαμιαδες του Αθηναικου τι κανατε στο κωστακη και ψαχνετε σε αλλα θρεντ;
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 278
- Πόντοι
- 21
Μονο βαλε στην μυτη μανταλακι να μην σε παρει η μποχα του κωστακημπορώ να ειμαι ετσι στο σινεμα?
sperfect
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Το θεμα ειναι πως όλοι οι Πακιστανοί γαμανε ακαποτα και χύνουν μεσαΚυριακή μεσημέρι γεμάτο κόσμο και πολλούς πακιστανους επιτέλους εφαγε καλα η τρύπα μου !!
Εγω που πηγα με 2 πακιστανους φόρεσαν καποταΤο θεμα ειναι πως όλοι οι Πακιστανοί γαμανε ακαποτα και χύνουν μεσα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.250
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε να ξαναπάς να σε ξεπατωσουν και οι φημισμένοι γαμιαδες του ιδρύματος,Τζίμης ο τανζανος, ρακοσυλλέκτης μ ένα μάτι, γύφτοι Αγίας Βαρβάρας και άστεγοι που μάλλον κοιμόντουσαν την ώρα που πηγέςΕγω που πηγα με 2 πακιστανους φόρεσαν καποτα
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.221
- Πόντοι
- 206
Μηπως δεν ηταν πακιστανοι?στο σκοταδι ολοι ιδιοι φαινονταιΕγω που πηγα με 2 πακιστανους φόρεσαν καποτα
γιαυτο και εχουν τοσο μεγαλη ζητησηΤο θεμα ειναι πως όλοι οι Πακιστανοί γαμανε ακαποτα και χύνουν μεσα
Κυριακή μεσημέρι γεμάτο κόσμο και πολλούς πακιστανους επιτέλους εφαγε καλα η τρύπα μου !!
μονο με 2?και χορτασε η τρυπα σου?Εγω που πηγα με 2 πακιστανους
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.221
- Πόντοι
- 206
να προσεχει γιατι αν κοιμουνται οι αστεγοι και τους ξυπνησει ειναι πολυ ευεξαπτοι και μπορει να αρπαξει καμια σφαλιαραΤύπε να ξαναπάς να σε ξεπατωσουν και οι φημισμένοι γαμιαδες του ιδρύματος,Τζίμης ο τανζανος, ρακοσυλλέκτης μ ένα μάτι, γύφτοι Αγίας Βαρβάρας και άστεγοι που μάλλον κοιμόντουσαν την ώρα που πηγές
FURLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2024
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
ΤΈΛΕΙΟΚυριακή μεσημέρι γεμάτο κόσμο και πολλούς πακιστανους επιτέλους εφαγε καλα η τρύπα μου !!
Hλικιες; με πληρωμη;Κυριακή μεσημέρι γεμάτο κόσμο και πολλούς πακιστανους επιτέλους εφαγε καλα η τρύπα μου !!
PoustisGilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Εμένα πάντως όταν με γάμησαν Πακιστανοί ,μου κατέθεσαν τα φλόκια τους στο κωλάντερο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K