Κυριακή στις 3 μπήκα στο Αθηναϊκό μετά την απογοήτευση στο Video Show. Ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα αν και τη πρώτη δεν μου είχε προξενήσει καλή εντύπωση. Στο ισόγειο και στο υπόγειο με πλησίασαν για "παρέα επί πληρωμή" που τις αρνήθηκα. Ανέβηκα στο πάνω όροφο και μετά από λίγο βλέπω ένα ηλικιωμένο (καλοστεκούμενο και καθαρό) να τη βγάζει έξω και να αρχίσει να τη παίζει. Τον πλησίασα και τον ρώτησα αν τον ενδιαφέρει να του κάνω πίπα. Μου έγνεψε καταφατικά και τότε γονάτισα και άρχισα τη πίπα. Μετά από 2 λεπτά νοιώθω ένα χέρι να μπαίνει πίσω από το παντελόνι μου και να μου βάζει κωλοδάκτυλο. Ξαφνιάστηκα αλλά συνέχισα τη πίπα. Όταν κουράστηκα (άβολο το γονάτισμα) ο τύπος που με κωλοδακτύλιαζε με πήγε σε μιά σκοτεινή γωνία που είχε ενα μικρό καναπεδάκι, κατέβασα το παντελόνι ξάπλωσα στο πλάι και άρχισε να με γαμάει πολύ αργά χωρίς καμμία βιασύνη, Αν και είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου πρέπει να κράτησε περίπου 30 λεπτά. Στό μεταξύ είχε σχηματιστεί μία ουρά που έβλεπε το γαμήσι και κάβλωναν. Μόλις τελείωσε ήρθε ο επόμενος και άρχισε και αυτός το γαμήσι. Για να μην τα πολυλογώ με πέρασαν νουμεράδα 6 άτομα (όλοι με προφυλακτικό μιας και είχα προμηθευτεί) μέχρι που δεν άντεχα άλλο και η κωλοτρυπίδα μου έτσουζε.
Όταν βγήκα έξω τα πόδια μου δεν με πήγαιναν, ο κώλος μου πονούσε (αλλά 9 μέρες είναι αυτές θα το υπομείνω
, και μετά θα ξαναπάω) αλλά το ευχαριστήθηκα με τη ψυχή μου.