You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθηναϊκόν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 545
- Εμφανίσεις 118K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
FURLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2024
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Hi
Thelo ke gooooΔεν το είχα σκεφτεί έτσι. Λοιπόν έχω μια βελέντζα θα την προσαρμόσω επάνω μου να περισσεύει ο κώλος μου μόνο και θα πάω στο σκοτεινό υπόγειο του Αθηναϊκού να κάνω μπεεεεέ μπεεεεέ να χορτάσω πούτσες.........
FURLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2024
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Αχ καλέ θέλω και γωωωω!!!από το πρωί μέχρι το βράδυ αργά… αλλά κόσμο πολύ μαζεύει κυρίως Σαβ/ακα… μη περιμένεις όμως κυριλέ κόσμο… αλλοδαποί … μεγάλης ηλικίας ανώμαλοι… έχει πατάρι που αν γουστάρεις μένεις ολόγυμνος και παρτουζώνεσαι… υπόγειο με σκοτεινές βρωμερές καμπίνες… εγώ προτιμώ φάσεις σε ανοιχτό χώρο , για να μαζεύονται όλοι …
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Γλείψε καμιά πράσινη ψωλή εσύ και άνοιξε καλά τον κωλο σου όπως σου έχουμε μάθει βρωμιάραΈχω εγώ 4 κούτες καποτες να σου κάνω τον κλανιά σαν βουλγαρικο τούνελ μπουργκαζ Αλεξανδρούπολης.αντε παλιόβακετα που θα μιλήσεις εσύ μωρη αρπραχτρα για Ολυμπιακό..
xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 512
- Πόντοι
- 81
Βρε πήγαινε πλύνε τον πάτο σου οικογενειακώς παλιοτιτικα σαπιε πουτσογλυφτη.εχεις γίνει ο περίγελος μαλακα εδώ μέσα παλιορουφηχτρα.Γλείψε καμιά πράσινη ψωλή εσύ και άνοιξε καλά τον κωλο σου όπως σου έχουμε μάθει βρωμιάρα
nikk36096@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2024
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καυλα το σκηνικό αλλά μήπως είναι λίγο επικυνδινα για ΣΜΝΑχ καλέ θέλω και γωωωω!!!
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 202
- Πόντοι
- 20
Αύριο το πρωί κατά τις 10 και μισή θα βάλω την στριγκάρα μου και θα πάω να τον κουνάω ώρες . Δεν μπορεί κάποιος θα συγκινηθεί να μου τον χώσει είτε στο υπόγειο είτε στο πατάρι . Θα περιμένω εθελοντές να τους αδειάσω . Όσοι πιστοί προσέλθετε .
jojolie56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Πες μας τι έγινε. Πέτυχες τίποτα;Αύριο το πρωί κατά τις 10 και μισή θα βάλω την στριγκάρα μου και θα πάω να τον κουνάω ώρες . Δεν μπορεί κάποιος θα συγκινηθεί να μου τον χώσει είτε στο υπόγειο είτε στο πατάρι . Θα περιμένω εθελοντές να τους αδειάσω . Όσοι πιστοί προσέλθετε .
Pathitikos_poustis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2023
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Μετά από δύο επισκέψεις τη προηγούμενη εβδομάδα έχω να πω ότι έχει πολύ παραπάνω κόσμο από ότι συνήθως. Καθώς ήταν μικρές οι επισκέψεις μου λόγο δουλειάς δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα αλλά και τις δύο φορές στάθηκα τυχερός και έφαγα καυλι και σπέρμα, τη μία κάτω στο μπουντρούμι και την άλλη επάνω στον εξώστη. Ίσως να είναι η καλύτερη εποχή για το ίδρυμα, θα ενημερώσω στην επόμενη επίσκεψη
ποιες μερες πηγες? και τι ωρα περιπουΜετά από δύο επισκέψεις τη προηγούμενη εβδομάδα έχω να πω ότι έχει πολύ παραπάνω κόσμο από ότι συνήθως. Καθώς ήταν μικρές οι επισκέψεις μου λόγο δουλειάς δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα αλλά και τις δύο φορές στάθηκα τυχερός και έφαγα καυλι και σπέρμα, τη μία κάτω στο μπουντρούμι και την άλλη επάνω στον εξώστη. Ίσως να είναι η καλύτερη εποχή για το ίδρυμα, θα ενημερώσω στην επόμενη επίσκεψη
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.758
- Πόντοι
- 3.506
Πάκης ή Μαγκρεμπιανός στην έσκισε τη σούφρα σου; Ή δεν τον έβλεπες έτσι σκούρος που ήταν στο σκοτάδι...Μετά από δύο επισκέψεις τη προηγούμενη εβδομάδα έχω να πω ότι έχει πολύ παραπάνω κόσμο από ότι συνήθως. Καθώς ήταν μικρές οι επισκέψεις μου λόγο δουλειάς δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα αλλά και τις δύο φορές στάθηκα τυχερός και έφαγα καυλι και σπέρμα, τη μία κάτω στο μπουντρούμι και την άλλη επάνω στον εξώστη. Ίσως να είναι η καλύτερη εποχή για το ίδρυμα, θα ενημερώσω στην επόμενη επίσκεψη
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.195
- Πόντοι
- 206
σημερα τελειωσε το ραμαζανι,οσες πιστες κωλοτρυπες γουσταρετε να σας γκαστρωσουν εναι η στιγμη που περιμενατεποιες μερες πηγες? και τι ωρα περιπου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτα ειναι,αν φορας στριγκαρα και κουνηθεις σε εχουν γαμησει δεν την γλυτωνειςΜετά από δύο επισκέψεις τη προηγούμενη εβδομάδα έχω να πω ότι έχει πολύ παραπάνω κόσμο από ότι συνήθως. Καθώς ήταν μικρές οι επισκέψεις μου λόγο δουλειάς δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα αλλά και τις δύο φορές στάθηκα τυχερός και έφαγα καυλι και σπέρμα, τη μία κάτω στο μπουντρούμι και την άλλη επάνω στον εξώστη. Ίσως να είναι η καλύτερη εποχή για το ίδρυμα, θα ενημερώσω στην επόμενη επίσκεψη
Pathitikos_poustis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2023
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Μεσημέρι ήταν κάπου στις 4-5 και τις δύο φορές, πολύ κόσμος όλο περίεργος, την προηγούμενη Τετάρτη και Δευτέρα πήγα άμα θυμάμαι καλά τις μέρες μετά τη δουλειά.ποιες μερες πηγες? και τι ωρα περιπου
Θα σοκαριστεις γιατί και εγώ σοκαριστικα αλλά δεν είχε καθόλου Πάκι μέσα, εκτός και αν ήταν στη κεντρική καθισμένοι, γενικά δεν είδα καθόλου να περιφέρονται στον χώρο καμία από τις δύο μέρεςΠάκης ή Μαγκρεμπιανός στην έσκισε τη σούφρα σου; Ή δεν τον έβλεπες έτσι σκούρος που ήταν στο σκοτάδι...
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Όποιος ενεργητικός έχει καβλες σήμερα να με γαμησει και να με ξεφτυλισει θα είμαι στο σινεμά 11 έως 1....
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Έχει παραγινει το καλό με όλους αυτούς που ζητάνε χρήματα για να γαμησουν...σήμερα το πρωί γίνονταν χαμός..
Πιο πολλοί ήταν αυτοί από τον υπόλοιπο κόσμο...πίεζαν συνεχώς και γίνονταν ενοχλητικοί.δεν το καταλαβαίνουν οι υπεύθυνοι του σινεμά να τους απομακρύνουν ?? Στο τέλος θα μείνουν μόνο αυτοί να πηγαίνουν...ημαρτον
Πιο πολλοί ήταν αυτοί από τον υπόλοιπο κόσμο...πίεζαν συνεχώς και γίνονταν ενοχλητικοί.δεν το καταλαβαίνουν οι υπεύθυνοι του σινεμά να τους απομακρύνουν ?? Στο τέλος θα μείνουν μόνο αυτοί να πηγαίνουν...ημαρτον
Andriana
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2019
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Δυστυχώς το ίδιο είχα αντιμετωπίσει το ίδιο σενάριο πριν έναν μήνα. Ζητούσαν πληρωμή και πίεζαν γενικά.Έχει παραγινει το καλό με όλους αυτούς που ζητάνε χρήματα για να γαμησουν...σήμερα το πρωί γίνονταν χαμός..
Διαγραμμένο μέλος 242477
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εισαι γυναικάρα απίστευτηΔυστυχώς το ίδιο είχα αντιμετωπίσει το ίδιο σενάριο πριν έναν μήνα. Ζητούσαν πληρωμή και πίεζαν γενικά.
Fallen_Angel34
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Αν θες παιχνίδια έλα να βρεθούμε downtown..... Μόνο για την καύλα μας αλλά να ξέρεις μου αρέσει να καρφώνω λαρυγγια βαθιάΔυστυχώς το ίδιο είχα αντιμετωπίσει το ίδιο σενάριο πριν έναν μήνα. Ζητούσαν πληρωμή και πίεζαν γενικά.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.195
- Πόντοι
- 206
τα τρανς κρος δεν τα εχουν σε εκτιμηση στο αθηναικον και συνηθως πρεπει να πληρωνουν τα ζιγκολο που συχναζουν εκει,μονο ο πακιστανος ρακοσυλεκτης με το ενα ματι ισως γαμησει κανενα διχως λεφταΔυστυχώς το ίδιο είχα αντιμετωπίσει το ίδιο σενάριο πριν έναν μήνα. Ζητούσαν πληρωμή και πίεζαν γενικά.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.195
- Πόντοι
- 206
μπας σε καλό σου γελασαμεδεν το καταλαβαίνουν οι υπεύθυνοι του σινεμά να τους απομακρύνουν ??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K