Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Εγω ξερω οτι υπαρχουν μερες που τρωω 3-4 ωρες στις μετακινησεις μου μεσα στη πολη. Δηλαδη θες να πεις οτι οι ρυθμοι της Θεσσαλονικης ειναι οι ιδιοι με αυτους της Αθηνας?
Αλλο το ένα, άλλο το άλλο! Ναι, σαφώς και στη Θεσσαλονίκη δεν χρειάζεται 3 ή 4 ώρες να μετακινηθείς, αλλά έτσι όπως το έγραψες άφησες να εννοηθεί πως ο κόσμος στην Αθήνα δουλευει σαν τα σκυλιά και η υπόλοιπη Ελλάδα αράζει και ξύνει τα αρχίδια της. Με την ίδια λογική όμως οι κάτοικοι της Λαμία πχ που χρειάζεσαι 10 λεπτά για να διασχίσεις την πόλη... τι να πουν? Οτι δεν δουλευουν?

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εδω και 5 χρονια πρωθυπουργος της Ελλαδας ειναι ο Καραμανλης που ειναι απο τας Σερρες.
Οταν ακομα και οι δικοι σας ανθρωποι σας εχουν γραμμενους στον .... τους τοτε τι περιμενετε?
Παντως ειναι δεδομενο οτι οι Θεσσαλονικεις γουσταρουν να ειναι ριγμενοι ωστε να εχουν
λογο να γκρινιαζουν. Το κατεστημενο της Αθηνας κτλ. Ας ερθουν να δουλεψουν με τους ρυθμους που δουλευουμε
εμεις, να ζουν στην απανθρωπη αυτη πολη και τους χαριζουμε ολα τα "προνομια".

Ο Καραμανλής (ο πρωθυπουργός) είναι από Αθήνα (εκεί γεννήθηκε), όπως έχω ξαναγράψει σε αυτό το thread. Το λέει και στο site της ΝΔ.

Ο Καραμανλής που ήταν Πρόεδρος Δημοκρατίας είναι από Σέρρες.

Άρα μη λέμε ότι μας ρίχνουν οι δικοί μας άνθρωποι εδώ στη Θεσσαλονίκη... Αλλά ακόμη και να ήταν δικοί μας άνθρωποι αυτοί που μας ρίχνουν... αυτό δικαιολογεί το ότι μας ρίχνουν;

Αυτό για τους ρυθμούς δουλειάς το έχουμε αναλύσει και πιο πριν. Το ότι ζείτε πιο αγχωμένοι εκεί κάτω επειδή η δική σας πόλη είναι πια απάνθρωπη από τη δική μας αυτό δε σας κάνει από μόνο του να δουλεύετε πιο πολύ. Βρείτε άλλη δικαιολογία για να εξηγήσετε το γιατί λένε πως Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα...

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ξερω οτι υπαρχουν μερες που τρωω 3-4 ωρες στις μετακινησεις μου μεσα στη πολη.
Δηλαδη θες να πεις οτι οι ρυθμοι της Θεσσαλονικης ειναι οι ιδιοι με αυτους της Αθηνας?

Έχεις μπλέξει τους ρυθμούς εργασίας με τους ρυθμούς ζωής; Γιατί το να τρως 3-4 ώρες σε μετακίνηση δε σημαίνει ότι είσαι δουλευταράς...

arcans14

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ο Καραμανλής που ήταν Πρόεδρος Δημοκρατίας είναι από Σέρρες.
και τι εγινε που ητανε απο τις σερρες.και ο αδερφος που ειναι  800 χρονων ειναι ακομα βουλευτης.σε πληροφορω οτι τους καηκανε τα αρχιδια.καταρχην δεν εχουν καμια σχεση με τις σερρες.ολοι τους μενουν χρονια αθηνα.μονο στις εκλογες εμφανιζοντε για μαζεμα ψηφου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και τι εγινε που ητανε απο τις σερρες.και ο αδερφος που ειναι  800 χρονων ειναι ακομα βουλευτης.σε πληροφορω οτι τους καηκανε τα αρχιδια.καταρχην δεν εχουν καμια σχεση με τις σερρες.ολοι τους μενουν χρονια αθηνα.μονο στις εκλογες εμφανιζοντε για μαζεμα ψηφου.
ο αχιλλεας ειναι πολυ μεγαλο αρχιδι
μιλαω γιατι τον ξερω προσωπικα

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στη Θεσσαλονίκη βγαίνει ο Ψωμιάδης. Πώς γίνεται αυτό;

Σε προηγούμενα post του ιδίου thread έχω φέρει παραδείγματα από πολιτικούς (και γενικότερα δημόσια πρόσωπα) που κινούνται/εργάζονται/πολιτεύονται στην Αθήνα.

Το ότι βρέθηκαν μερικοί καραγκιόζηδες στη Θεσσαλονίκη δε σημαίνει ότι οι κάτοικοι εδώ είναι καραγκιόζηδες, ηλίθιοι ή ανεπρόκοποι. Αν ίσχυε αυτό το επιχείρημα, και αραδιάζαμε τους ηλίθιους πολιτευτές της Αττικής τότε θα φτάναμε στο συμπέρασμα ότι οι κάτοικοι Αττικής έχουν IQ υπό του μηδενός, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει.

Οπότε, ας αφήσουμε την καραμέλα του Ψωμιάδη και του Παπαγεωργόπουλου κατά μέρος και αν κάποιος θέλει να αποδείξει ότι οι Θεσσαλονικείς είναι ηλίθιοι ας βρει ένα άλλο, πιο πειστικό επιχείρημα.

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βρε ουγκαμπούγκα και λοιποί, εντάξει, η κάθε πόλη έχει τα στάνταρ της, γιατί να είναι το ένα πιο λογικό από το άλλο? εμένα μου φαίνεται παράξενο που βάζετε ρώσικη στην πίτα (έστω και ως έξτρα) -όπως και το γιαούρτι στα Χανιά- αλλά δέχομαι ότι έτσι κάνετε εσείς. Γιατί να είναι πιο λογικό το δικό σας ή το δικό μας;

Βρε boomb, τι να κάνω όταν ο άλλος λέει ότι φρικάρει με αυτά που ακούει (δες τα τελευταία posts του monkey_for _nothing), υπονοώντας ότι κάνω κάτι παράλογο, δε νομίζεις ότι είναι πρέπον να του δείξω ότι οι δικές του πεποιθήσεις (στην προκειμένη περίπτωση και μόνο) είναι πιο παράλογες από τις δικές μου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom