Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εντάξει βρε παιδιά, δεν είμαστε απόλυτοι. Το έγραψα ότι μιλάμε σε γενικές γραμμές. :)

Να ερθεις να μας πιάσεις τον ποπο και να μας πεις κύριε αν είναι κρυος οχι να βγάζεις συμπερασματα έτσι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να ερθεις να μας πιάσεις τον ποπο και να μας πεις κύριε αν είναι κρυος οχι να βγάζεις συμπερασματα έτσι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορώ να στείλω τη γυναίκα μου να σας τον πιάσει και εγώ να παρακολουθώ διακριτικά;

:) :) :) :) :) :)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Για όλα φταίει η κακιά Αθήνα και ο Κόκαλης....
που συνομοτούν εναντίων της καλοκάγαθης Θεσσαλονίκης..

χαχαχαχαχαχα αθάνατη Θεσαλλλλονίκη!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Το ΜΟΝΟ ασχημο που εχει η Θεσσαλονικη ειναι η πινακιδα ποθ λεει:προς Αθηνσ 499 χμ !!!
Χαχαχαχαχα

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
2009 εχουμε ξυπνηστεεεεε.και μιλατε ακομα για αθηνα και πρασινα αλογα.παγκοσμιοποιηση σας λεει κατι?το οτι μπαινεται στο ρημαδοκουτι σας και παραγγελνεται απο πιτσα μεχρι πιπα και την εχετε σπιτι σας απο οπουδηποτε θελετε δε λεει κατι?κι οτι δεν εχετε λεφτα στη τσεπη για να παραγειλετε αυτο κατι λεει γιατι οι πολιτικοι που σας κυβερνανε εχουνε το ιδιο προσωπο παγκοσμιως αυτο πρεπει να λεει.πακιστανους εχει η αθηνα,ρωσσους η θεσσαλ,κυλοφοριακο οι μεν,τα ιδια οι δε.οποτε μας πουλανε και τζαμπα το οπιο του λαου που λεγεται ποδοσφαιρο κι ολα μελι γαλα.παοκ οι μεν παο οι δε και κλαφτα χαραλαμπε.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Δυστυχως ομως καποιοι θέλουν να συντηρουν την κόντρα

που αν κατλαβαινω καλα αντι να ζηταει την συμπαρασταση ΟΛΩΝ να μην ισχυσει αυτο το ηλιθιο μετρο που στελνει στην μπουζου κατι αμυαλα παιδακια κι κατι ηλιθιους οπως ο ιερεας στο Ηρακλειο της Κρητης (που αφεθηκε ελευθερος) ζητα να μπαινουν στην μπουζου ΚΑΙ παιδακια και μαντραχαλοι που μαλακιζονται στην Αθηνα

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Θα συμφωνήσω στο ότι οι γυναίκες εδώ είναι πιο κρυόκωλες σε γενικές γραμμές και δύσκολα πλησιάζονται. Στην Αθήνα οι κοπέλες που έχω γνωρίσει ήταν πολύ πιο ανοιχτές και ευγενικές και "εντάξει" στα μυαλά τους.

Θα διαφωνήσω μαζί σου συναγωνιστή... Πριν λίγο καιρό ανέβηκα για πολλοστή φορά Salonica και πέρασα άψογα όπως κάθε άλλη φορά... Ο κόσμος πάνω είναι αρκετά πιο φιλικός από εδώ και οι γυναίκες εκτός από οτι είναι μια σκάλα πάνω από τις Αθηναίες απο πλευράς ομορφιάς, είναι και πολύ ανοιχτές...

Να μην αναφερθώ σε φαγητά, διασκέδαση κλπ... Όλα τέλεια.. και από τιμές αισθητά μειωμένες σε σχέση με Αθήνα στα περισσότερα πράγματα.... σε άλλα είναι απλώς ίδιες με μόνη παραφωνία σε συγκεκριμένο high σκυλάδικο που μας τον πιάσανε και με τα δύο χέρια...

Ειδική μνεία θέλω να κάνω στις Βορειοελλαδίτισσες (τις λέω έτσι γιατί επί της ουσίας στην Θεσσαλονίκη τα Σ-Κ κυκλοφορούν από Βέροια και Σέρρες μέχρι Έδεσσα, Κιλκίς κλπ) Τον μέσο άντρα ίσως να τον ξενίζει ότι κυκλοφορούν μέρα μεσημέρι λες και πάνε στα μπουζούκια... Είναι έτσι όμως και πρέπει να το δεχτούμε... Από εκεί και πέρα όσες γνώρισα τουλάχιστον (και έχω γνωρίσει τόσα χρόνια που ανεβαίνω) είναι πολύ φιλικές, άνετες και πολύ ανοιχτές στο flirt...

Απ την άλλη δεν ξέρω αν κατοικούσα μόνιμα πάνω αν θα είχα την ίδια γνώμη... Αφήνω ένα ενδεχόμενο το ότι περνάω τόσο καλά να έγκειται στο ότι ανεβαίνω με την νοοτροπία του τουρίστα και συνεπώς είμαι από μόνος μου χαλαρός... Πάντως σίγουρα δεν θα περνούσα άσχημα... ίσως λιγότερο όμορφα αλλά σίγουρα όχι άσχημα... 

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Οι πιο μολυσμένες ευρωπαικές πόλεις

Τον τίτλο της πιο μολυσμένης ευρωπαϊκής πόλης έχει κατακτήσει η Θεσσαλονίκη, ενώ ακολουθούν η Αθήνα, η Λάρισα και η Πάτρα.
Οι πόλεις αυτές συνθέτουν και την πρώτη τετράδα του "μολυσμένου top-10", στο οποίο μια θέση κατέχουν τα Ιωάννινα(No8) και το Ηράκλειο(No10).
Πηγή descratsia.blogspot.com

Επιτέλους μια (ευρωπαική) πρωτιά και για εμάς.
Η όμορφη Θεσσαλονίκη στο Νο 1 και η Αθήνα στο Νο2 (δεν μπορώ να πώ , καλή θέση και για εσάς)
Συγχαρητήρια επίσης σε Λάρισα ,Πάτρα , Ιωάννινα και Ηράκλειο.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μας θάβουν τα Θεσαλλονικάκια
μαθαίνω.. :grin:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ειναι πολλες οι σελιδες και βαριεμαι να καθομαι να τις διαβαζω ολες αλλα λογω του τιτλου ειπα να γραψω και εγω την γνωμη μου :grin:

Σαλονικα και τα μυαλα στα καγκελα :dancing:
Ειναι η ομορφοτερη πολη και εχει και τον ωραιοτερο κοσμο :grin:

Οφειλω να ομολογησω ομως οτι καποιοι πατριωτες μου μισουν/απεχθανονται/σιχαινονται τους αθηναιους και την αθηνα επισης
αλλα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι(και δεν με νοιαζει κιολας) :rolleyes:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
θεσσαλονικη= ένα μεγάλο χωριό, λιγες δημοσιες σχεσεις και γνωριμιες να έχεις σε ξερουν και ξερεις τους παντες....εννοειται ο πιο ομορφος κόσμος στην Ελλαδα (ανδρες γυναικες) με διαφορά...λιγότερο χρήμα (με διαφορά ) σε σχέση με την Αθήνα..  πιο αργος ρυθμός ζωής (λιγοτερες στροφές κανουν αναγκαστικα τα μυαλλά εδω) και δυστυχως οι φιλοδοξιες όλων μικρές...
Αθήνα= μπορείς να χαθείς εύκολα αν το θέλεις, πιο ανοιχτός κόσμος , πιο έξυπνες γυναίκες (ίσως και άνδρες) πολυυυυ περισσοτερο χρήμα....και με  πολλές στροφές να κάνει ο μέσος νους...(αναγκαστικα ε? -- στην Αθήνα αν δεν στροφαρεις μαυρο φιδι σε εφαγε !!)
Οπότε αναλόγως τι θέλεις να κάνεις....και πόσο μεγάλες φιλοδοξίες έχεις...και φυσικά πόσο θέλεις να ξεκολλησεις απο την ρίζα σου.... :think: :dancing: :idiot:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
θεσσαλονικη= ένα μεγάλο χωριό, ...λιγότερο χρήμα (με διαφορά ) σε σχέση με την Αθήνα..  πιο αργος ρυθμός ζωής (λιγοτερες στροφές κανουν αναγκαστικα τα μυαλλά εδω) και δυστυχως οι φιλοδοξιες όλων μικρές...
:o :o :o :o :o . Εχεις ερθει ποτε στην Αθηνα?

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
θεσσαλονικη= ένα μεγάλο χωριό, λιγες δημοσιες σχεσεις και γνωριμιες να έχεις σε ξερουν και ξερεις τους παντες....εννοειται ο πιο ομορφος κόσμος στην Ελλαδα (ανδρες γυναικες) με διαφορά...λιγότερο χρήμα (με διαφορά ) σε σχέση με την Αθήνα..  πιο αργος ρυθμός ζωής (λιγοτερες στροφές κανουν αναγκαστικα τα μυαλλά εδω) και δυστυχως οι φιλοδοξιες όλων μικρές...
Αθήνα= μπορείς να χαθείς εύκολα αν το θέλεις, πιο ανοιχτός κόσμος , πιο έξυπνες γυναίκες
και κυρίως πολύ ψηλότερες γυναίκες από Αθήνα, αφού όσο πιο βόρειες τόσο ψηλότερες :rockon:

Συνημμένα

• n1247075171_283698_714.jpg
    n1247075171_283698_714.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 14

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom