Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
λεω σε μια κοπελα φιλη μου Αθηναια τι θα φας?  2 καλαμακια γυρο....
λεω γυρο ή καλαμακι? (ξεροντας οτι καλαμακι ειναι το λεγομενο σουβλακι στην υπολοιπη ελλαδα)
ενοουσε 2 πιτες (καλαμακια) με γυρο.......
:think: Δε θέλω να θίξω τη φίλη σου αλλά μάλλον δεν ήταν στα καλά της τότε...
Καλαμάκι γύρο δε θα ακούσεις ποτέ. Καλαμάκι αντί για σουβλάκι ναι, καλαμάκι αντί για πίτα ποτέ..

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Φίλε είναι μεγάλη χοντράδα αυτό που λές και μέγα λάθος...
Ξαναψάξτο και θα δεις πως έχεις άδικο...
Εκτος και αν είναι πολιτικό το σχόλιο σου οπότε δεν έχω να πω τίποτα
ποιο απ'ολα γιατι λεω αρκετα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Άσε που αν ψάξεις οπουδήποτε τον πληθυσμό της Αθήνας θα αναφέρει π.χ. 4,5εκ. και όχι 100χιλ. που είναι οι Κολωνακιότες!Μην μας τρελάνετε τελείως εδώ μέσα... :headbang:
Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ σε βρίσκω υπερβολικό.
Εγώ είπα ότι έχει μεγάλη διαφορά η νοοτροπία ενός που έχει μεγαλώσει στο κέντρο από ενός που έχει μεγαλώσει σε προάστιο. Και αυτό ισχύει.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
:think: Δε θέλω να θίξω τη φίλη σου αλλά μάλλον δεν ήταν στα καλά της τότε...
Καλαμάκι γύρο δε θα ακούσεις ποτέ. Καλαμάκι αντί για σουβλάκι ναι, καλαμάκι αντί για πίτα ποτέ..
δεν ξερω εγω Αθηνα παντως μια χαρα συνενεοηθηκα ξεροντας οτι το λενε καλαμακι!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
 Ειμαι 38 ετων γεννηθηκα στο κεντρο μετακομισαν οι γονεις σε προαστιο και παντρευτηκα και μενω σε αλλο προαστιο . Με τον τόπο καταγωγης των γονιων μου δεν εχω σχεση !! Ειμαι Αεκτζης αν και δεν εχω σχεεη με Μ.Ασια.

Αν ημουν μαυρος θα ελεγα οτι καταγομαι απο την Αφρικη !!!

Ειμαι ομως λευκος απο που στο διαλο ειμαι  :think: :think: :helpplea:

ΥΓ Τι φετα ?? μαλακια-σκληρη-Τυρναβου-Παρνασσου-μανουροφετα-αλμυρη-γλυκια κλπ κλπ κλπ
ΥΓ2 Η μακαροναδα 4 τυρια εχει 4 ειδη φετας ????

η μακαροναδα λεγεται Quatro formagio απλα ο καθενας το μεταφραζει και το λεει οπως θελει!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ σε βρίσκω υπερβολικό.
Εγώ είπα ότι έχει μεγάλη διαφορά η νοοτροπία ενός που έχει μεγαλώσει στο κέντρο από ενός που έχει μεγαλώσει σε προάστιο. Και αυτό ισχύει.
Την υπερβολή που την είδες?
Αυτό είναι άλλο που λες!Και αυτοί που έχουν μεγαλώσει σε διαφορετικά  προάστια της Β΄Αθηνών έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους στην νοοτροπία!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω ειμαι 31 και γεννηθηκα στην Κουβα,
να δηλωνω Κουβανος?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αυτό είναι άλλο που λες!Και αυτοί που έχουν μεγαλώσει σε διαφορετικά  προάστια της Β΄Αθηνών έχουν τεράστιες διαφορές στην νοοτροπία!

Για το λόγο αυτό η B Αθηνών δεν είναι αθηνα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
 Ειμαι 38 ετων γεννηθηκα στο κεντρο μετακομισαν οι γονεις σε προαστιο και παντρευτηκα και μενω σε αλλο προαστιο . Με τον τόπο καταγωγης των γονιων μου δεν εχω σχεση !! Ειμαι Αεκτζης αν και δεν εχω σχεεη με Μ.Ασια.

Μάλλον είσαι από το προάστιο όπου μεγάλωσες  :cheesy:
Αν πάλι είναι μοιρασμένα τα χρόνια μεταξύ κέντρου και προαστίων μπορείς να λες τον εαυτό σου κοσμοπολίτη, εγώ έτσι κάνω  :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Αυτό είναι άλλο που λες!Και αυτοί που έχουν μεγαλώσει σε διαφορετικά  προάστια της Β΄Αθηνών έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους στην νοοτροπία!
τα παντα ξεκιναν απο το οικογενειακο περιβαλον και μετα το που εχεις μεγαλωσει!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
εγω ειμαι 31 και γεννηθηκα στην Κουβα,
να δηλωνω Κουβανος?

Κουβας...σκετο... :2funny: :2funny:

Μάλλον είσαι από το προάστιο όπου μεγάλωσες  :cheesy:
Αν πάλι είναι μοιρασμένα τα χρόνια μεταξύ κέντρου και προαστίων μπορείς να λες τον εαυτό σου κοσμοπολίτη, εγώ έτσι κάνω  :2funny:

Κρυβε λογιαααααααααα.......

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα νομίζω.
Δεν είπε κανείς ΟΞΩ ΟΙ ΜΠΡΑΧΑΜΙΩΤΕΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙΩΤΕΣ/ΚΗΦΙΣΩΤΕΣ/ΚΑΛΑΜΑΚΙΩΤΕΣ, απλώς λέμε ότι άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τα παντα ξεκιναν απο το οικογενειακο περιβαλον και μετα το που εχεις μεγαλωσει!
ειχα αψογο οικογενειακο περιβαλλον,
και νταντα που με προσεχε και με πηγαινε στο νηπιο.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλα διαφορετικη νοοτροπια μπορει να εχουν 3 απο την ιδια συνοικια που ο ενας πηφε στο 1ο Δημοσιο ο 2ος στο 2ο Δημοσιο και ο 3οσ πήγε σε ιδιωτικο!!!

Στο φιναλε ανθρωποι ειμαστε και οχι ρομποτ !!!

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
τεσπα!
αποψη σου!! δεν θα κατσω να σου αλλαξω εγω το σκεπτικο!!
το ιδιο ισχυει και με το καλαμακι-σουβλακι!
οκ το καταλαβαινω οτι το λετε καλαμακι αλλα το κοτοσουβλακι πως θα το πεις? κοτοκαλαμακι? το κοτομπεικον?κοτοκαλαμακομπεικον?
αλλο παλι και τουτο! λεω σε μια κοπελα φιλη μου Αθηναια τι θα φας?  2 καλαμακια γυρο....
λεω γυρο ή καλαμακι? (ξεροντας οτι καλαμακι ειναι το λεγομενο σουβλακι στην υπολοιπη ελλαδα)
ενοουσε 2 πιτες (καλαμακια) με γυρο.......
καλαμακι ειναι αυτο του φραπε! τον Αθανασιο Διακο τον σουβλισανε δεν τον καλαμακωσανε......
Ρε μεγαλε διαβασε αν θες τι εχω γραψει για το σουβλακι..ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα.Το σουβλακι ειναι κρεας περασμενο σε 1 μικρη σουβλα γι αυτο και το ...κι Θεωρω τον εαυτο μου αντικειμενικο (οπως ολοι βεβαια) , αλλα δε μου απαντησες με το τυρι τι γινεται???????????????????? Το ροκφορ ειναι τυρι η οχι για σενα? απαντησε σε παρακαλω γιατι ειμαι πολυ περιεργος..
γεια χαρα

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ας τελειωνουμε με τα καλαμακια και τους γυρους. Βλαχοαρβανιτες τα φερανε και αυτα στην Αθηνα στη μεγαλη εισβολη του 60

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom