Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τα παντα ξεκιναν απο το οικογενειακο περιβαλον και μετα το που εχεις μεγαλωσει!
Ο πατέρας μου μεγάλωσε κόρινθο και η μάνα μου πειραιά. Εγώ μεγάλωσα στον πειραιά και στα νότια προάστια, την κόρινθο δεν τη νιώθω δικιά μου.
Κορίνθια θεωρούμαι δηλαδή;  :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα νομίζω.
Δεν είπε κανείς ΟΞΩ ΟΙ ΜΠΡΑΧΑΜΙΩΤΕΣ/ΧΑΛΑΝΔΡΙΩΤΕΣ/ΚΗΦΙΣΩΤΕΣ/ΚΑΛΑΜΑΚΙΩΤΕΣ, απλώς λέμε ότι άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Κάτσε κάτω να στην βάλω! :tooth:
Είναι το λιγότερο αστείο αυτό που λέτε...Σε όλο τον κόσμο οι μεγάλες πόλεις έχουν προάστεια που ανήκουν στην ίδια πόλη!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 Ασχετο αλλα καλα που στο νετ υπαρχει ανωνυμια αλλιως δεν θα ανταλλαξαμε κουνβεντα !!!

ΥΓ Δεν σου μιλαω αν και εσαι απο το Παγκρατι γιατι εγω πηγα στο 3ο Πολυκλαδικο και συ στο 9ο Γενικο και ολο πλακωνομασταν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε παιδιά βρείτε μου ένα αυθεντικό αθηναίο να μαλώσω ρε γμτ. Ολοι μούφα είστε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Σταρχίδια μου που είναι τα όρια του δήμου κηφισιάς. Aμα σε ενδιαφέρει, ψαξτο

Εγώ είμαι Αθηναίος και με ενδιαφέρουν τα όρια του δήμου αθηναίων
Μιλα καλυτερα ρε μεγαλε..Αλλωστε και γω αθηναιος ειμαι με τα δικα σου δεδομενα(Κολωνακι) απλως δεν ειμαι
στενοκεφαλος και ηληθιος....

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ο πατέρας μου μεγάλωσε κόρινθο και η μάνα μου πειραιά. Εγώ μεγάλωσα στον πειραιά και στα νότια προάστια, την κόρινθο δεν τη νιώθω δικιά μου.

Βλαχοπειραιωτικη αποβολη με κορινθιακες επρροες εισαι μαλλον......

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ρε μεγαλε διαβασε αν θες τι εχω γραψει για το σουβλακι..ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα.Το σουβλακι ειναι κρεας περασμενο σε 1 μικρη σουβλα γι αυτο και το ...κι Θεωρω τον εαυτο μου αντικειμενικο (οπως ολοι βεβαια) , αλλα δε μου απαντησες με το τυρι τι γινεται???????????????????? Το ροκφορ ειναι τυρι η οχι για σενα? απαντησε σε παρακαλω γιατι ειμαι πολυ περιεργος..
γεια χαρα
μουχλιασμενο κασερι..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εσύ κοπέλάρα μου θεωρείσαι πολίτης του Κόσμου... :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κάτσε κάτω να στην βάλω! :tooth:
Είναι το λιγότερο αστείο αυτό που λέτε...Σε όλο τον κόσμο οι μεγάλες πόλεις έχουν προάστεια που ανήκουν στην ίδια πόλη!

πάλι τα ίδια

Τα προάστεια είναι ΠΡΟAΣΤEΙΑ

ΔΕΝ ΕIΝΑΙ Η ΠOΛΗ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
 καλα διαφορετικη νοοτροπια μπορει να εχουν 3 απο την ιδια συνοικια που ο ενας πηφε στο 1ο Δημοσιο ο 2ος στο 2ο Δημοσιο και ο 3οσ πήγε σε ιδιωτικο!!!

Στο φιναλε ανθρωποι ειμαστε και οχι ρομποτ !!!
Μιλάμε για γενικές συμπεριφορές!Άλλη είναι η συμπεριφορά της γκόμενας από το Μπουρνάζι και άλλη της γκόμενας από την Εκάλη!Ένα απλό παράδειγμα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μιλα καλυτερα ρε μεγαλε..Αλλωστε και γω αθηναιος ειμαι με τα δικα σου δεδομενα(Κολωνακι) απλως δεν ειμαι
στενοκεφαλος και ηληθιος....

ποιον είπες ρε στενοκέφαλο και ηλίθιο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ σε βρίσκω υπερβολικό.
Εγώ είπα ότι έχει μεγάλη διαφορά η νοοτροπία ενός που έχει μεγαλώσει στο κέντρο από ενός που έχει μεγαλώσει σε προάστιο. Και αυτό ισχύει.
Εξαρταται το προαστιο κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Αλλο ζεφυρι αλλο κηφησια η παπαγου κλπ...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τυρί=cheese=formagio=kasse
μία Quatro Feta παρακαλώ!
αυτο τα λεει ολλα!
Ρε μεγαλε διαβασε αν θες τι εχω γραψει για το σουβλακι..ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα.Το σουβλακι ειναι κρεας περασμενο σε 1 μικρη σουβλα γι αυτο και το ...κι Θεωρω τον εαυτο μου αντικειμενικο (οπως ολοι βεβαια) , αλλα δε μου απαντησες με το τυρι τι γινεται???????????????????? Το ροκφορ ειναι τυρι η οχι για σενα? απαντησε σε παρακαλω γιατι ειμαι πολυ περιεργος..
γεια χαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom