Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δεν έχω κάτι με τη B αθηνών - απλά δεν είναι αθηνα

B Αθηνών είναι

ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ,ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ,ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΙΓΑΛΕΩ,ΑΛΙΜΟΥ,ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ,ΒΥΡΩΝΟΣ,ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ,ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΔΑΦΝΗΣ,ΕΚΑΛΗΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ,ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΙΛΙΟΥ , ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ,ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ,ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΜΟΣΧΑΤΟΥ,ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ,ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ,ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ,ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ,ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΠΑΠΑΓΟΥ, ΠΕΝΤΕΛΗΣ,ΦΙΛΟΘΕΗΣ,ΨΥΧΙΚΟΥ,
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ,ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ,ΠΕΥΚΗΣ,ΤΑΥΡΟΥ,ΥΜΗΤΤΟΥ,ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ,
ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Γενικα Αθηναιοι Δεν ειναι: ΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ-ΠΑΝΟΡΜΟΥ, ΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ  ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΟΛΩΒΛΑΧΟΣ ηταν αυτος που αρχισε να καταστρεφει την Αθηνα.
Επι Μακεδονα κολωβλαχου, συνεχιζεται να καταστρεφεται οτι απεμεινε

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πάντα αυτό το μέρος με απωθούσε ... ντάξει το πασαλιμάνι και το μικρολίμανο είναι ψιλοκαλά, αλλά δε με τραβάει καθόλου η περιοχή. πολύ πεζή. Το κέντρο της Αθήνας αντίθετα αν και δεν είναι όμορφο με την παραδοσιακή έννοια, έχει όμως ένα ενδιαφέρον, μια ατμόσφαιρα . Ακόμη και η Κυψέλη ή το Παγκράτι, ή τα Εξάρχεια και οι Αμπελόκηποι, είναι παραπάνω από ένα σύνολο πολυκατοικιών απλά. έχουν το χρώμα τους.ο πειραιάς, άχρωμος και άοσμος ρε παιδί μου :s
Το ξέρω και δεν μπορώ να διαφωνήσω.
Το μόνο καλό στον Πειραιά είναι η ατμόσφαιρα και οι άνθρωποι... Δεν ξέρω αν είναι οι καλύτεροι ή τι καλύτερο έχουν από άλλες περιοχές αλλά το μόνο που ξέρω είναι πως όποιος έχει μείνει Πειραιά (έστω και αναγκαστικά) τον έχει αγαπήσει  :cheesy:
Εγώ προσωπικά έχω μείνει και Πειραιά και Αθήνα και τα έχω αγαπήσει και τα δύο και ναι, καταλαβαίνω απόλυτα πόσο άσχημος φαίνεται ο πειραιάς στους έξω  :grin:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Στο στρατό αρκετοί μαλακες δήλωναν αθηναίοι. Και όταν άρχισα να το ψάχνω, άλλος έμενε ασπρόπυργο, άλλος γεννήθηκε τρίκαλα, άλλος Βάρκιζα

Οι αθηναίο είμαστε λίγοι και γινόμαστε ακόμα λιγότεροι. Ναι, θα γίνει η αθηνα καμπούλ όπως λέει ο str8 αλλα όσοι γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, πήγαμε σχολειό αθηνα και ζήσαμε τις όμορφες τις εποχές, δεν παραδώσουμε την ταυτότητα μας έτσι εύκολα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δηλαδη ρε κουμπαρε αν γεννηθηκες στο κολωνακι και μεγαλωσες στη Κηφισια δεν εισαι αθηναιος?τι εισαι?ΤΡΩΑΣ?
τι βλακεια ηταν αυτη?Στο 2 συμφωνω

Όχι - αν γεννήθηκες και μεγάλωσες στα όρια του δήμου αθηναίων, είσαι αθηναίος

Επισκέπτης
Κάν'τε μας τη χάρη με τις τσιμεντουπόλεις σας.

URL]]

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γενικα Αθηναιοι Δεν ειναι: ΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ-ΠΑΝΟΡΜΟΥ, ΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ  ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΟΛΩΒΛΑΧΟΣ ηταν αυτος που αρχισε να καταστρεφει την Αθηνα.
Επι Μακεδονα κολωβλαχου, συνεχιζεται να καταστρεφεται οτι απεμεινε

Χαίρομαι που είσαι κουμπάρος μου

Και ΚΈΝΤΡΟ αθηνας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το ξέρω και δεν μπορώ να διαφωνήσω.
Το μόνο καλό στον Πειραιά είναι η ατμόσφαιρα και οι άνθρωποι... Δεν ξέρω αν είναι οι καλύτεροι ή τι καλύτερο έχουν από άλλες περιοχές αλλά το μόνο που ξέρω είναι πως όποιος έχει μείνει Πειραιά (έστω και αναγκαστικά) τον έχει αγαπήσει  :cheesy:
Εγώ προσωπικά έχω μείνει και Πειραιά και Αθήνα και τα έχω αγαπήσει και τα δύο και ναι, καταλαβαίνω απόλυτα πόσο άσχημος φαίνεται ο πειραιάς στους έξω  :grin:

Έχει χάσει το χρώμα της γειτονιάς. Εντάξει ο Άγιος Βασίλειος, η φρεατύδα, λίγο το χατζηκυριάκειο, τα υδραίικα, κρατάνε ακόμη. Υπάρχουν και περιοχές όπως η Αγία Σοφία, τα Καμίνια, τα Ταμπούρια που είναι... άουσβιτς! Αλλά φυσικά και στο κέντρο της Αθήνας, πλατεία Βάθης, Αχαρνών, βικτόρια, πλατεία Αττικής,πλατεία Αμερικής, δε συνιστούν και το καταλληλότερο περιβάλλον για ανθρώπινη διαβίωση!

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
και οι ποδοσφαιριστες ολοι που μολις τα κονομησαν,μενουν στα νοτια προαστια αθηναιοι ειναι?
ασχετα που ξεκινησαν απο τον ανω κοτοπουλιακο?
Να ρωτησω κατι??? Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ειναι αθηναιος?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά εσείς θα μας τρελάνετε!Κάποιος που έχει γεννηθεί στη Κοκκινιά ή στην Δραπετσώνα δεν είναι Πειραιώτης?Νέα Γεωγραφία θα μάθουμε στο bourdela! :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Διότι αν έχεις κάπου το βιος σου (δεν μιλάω για υπαλλήλους που απλά εργάζονται σε μια επιχείρηση εντός του δήμου αθηναίων αλλά για ανθρώπους που έχουν ιδιοκτησία και συμφέροντα εντός) τότε υπάρχει δεσμός με τον τόπο αυτό...
Μην ξεχνάς ότι υπήρξε έξοδος αρκετών αθηναίων στα προάστεια για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης αλλά πολλοί απ' αυτούς εξακολούθησαν να εργάζονται στην Αθήνα, αφού εκεί βρίσκονταν οι επιχειρήσεις ή τα γραφεία τους...
Και όπως σου είπα, ειδικά για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, ο Δήμος Αθηναίων συμπεριλάμβανε και πολλές άλλες περιοχές που σήμερα είναι ξεχωριστοί δήμοι...

Σε κάθε περίπτωση, δεν θεωρώ κάτι ιδιαίτερο να δηλώνει κάποιος αθηναίος, ειδικά σήμερα...
Διότι εντός του Δήμου Αθηναίων υπάρχουν μερικές από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές του νομού αττικής και λίγες είναι οι γειτονιές εκείνες που πραγματικά έχουν κάτι το ξεχωριστό...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το κέντρο θα ανακάμψει

Είναι θέμα χρόνου μέσα σε 7 μέρες να καθαρίσουνε τα πράματα

Πρέπει πρώτα να τοποθετηθούν οι παίκτες.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Οι αθηναίο είμαστε λίγοι και γινόμαστε ακόμα λιγότεροι. Ναι, θα γίνει η αθηνα καμπούλ όπως λέει ο str8 αλλα όσοι γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, πήγαμε σχολειό αθηνα και ζήσαμε τις όμορφες τις εποχές, δεν παραδώσουμε την ταυτότητα μας έτσι εύκολα
Γεια σου αδελφι. Βικτωρια για παντα ( πλευρα Πατησιων ):rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Στο στρατό αρκετοί μαλακες δήλωναν αθηναίοι. Και όταν άρχισα να το ψάχνω, άλλος έμενε ασπρόπυργο, άλλος γεννήθηκε τρίκαλα, άλλος Βάρκιζα

:thumbsup:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη καποιος που πχ γενηθηκε στο κεντρο εβγαλε λεφτα και μετακομησε στη κηφισια δε θεωρειται αθηναιος επειδη ψηφιζει η μενει αλλου...? :idiot:

και αν το παιδι του ειναι αφραγκο και γυρισει στο κεντρο παρολο που μεγαλωσε και ψηφιζει στην κηφισια  και παντρευτει στην Κηφισια  συλλαβει το πρωτο παιδι στο Λονδινο το βαφτισει στο χωριο της πεθερας του , δει οτι το σπιτι δεν τον χωρα παει στο Κορωπι κανει δευτερο παιδι το βαφτισει στην Μητροπολη χασει την δουλεια (που ηταν στον Αλιμο)  και παει να μεινει λίγο στην Μεγαλόπολη ξαναχασει την δουλεια του και αν ανοιξει ενα μαγαζι στο Παγκρατι στειλει τα παιδια του στην Γερμανικη σχολη κλεισει το μαγαζι και τον στειλει η γυναικα του στην μανα του που μενει πια στο Μαρουσι τι ειναι ??? Μαρουσιωτης, Κηφισιωτης, Αθηναιος , Γερμανος, Αλιμιωτης ή Μεγαλοπιολοτης  :think: :think: :think: (σας γαμησα)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έχει χάσει το χρώμα της γειτονιάς. Εντάξει ο Άγιος Βασίλειος, η φρεατύδα, λίγο το χατζηκυριάκειο, τα υδραίικα, κρατάνε ακόμη. Υπάρχουν και περιοχές όπως η Αγία Σοφία, τα Καμίνια, τα Ταμπούρια που είναι... άουσβιτς! Αλλά φυσικά και στο κέντρο της Αθήνας, πλατεία Βάθης, Αχαρνών, βικτόρια, πλατεία Αττικής,πλατεία Αμερικής, δε συνιστούν και το καταλληλότερο περιβάλλον για ανθρώπινη διαβίωση!
Αχαχαχχαααα, άουσβιτς!!  :-* :-*
Στις γειτονιές που λες μεγάλωσα και αυτό μου έχει μείνει  :grin:
Πάντως και οι περιοχές της Αθήνας που αναφέρεις πάλι είναι πιο όμορφες από τον πειραιά, η αλήθεια να λέγεται  :boobies:

Καλά εσείς θα μας τρελάνετε!Κάποιος που έχει γεννηθεί στη Κοκκινιά ή στην Δραπετσώνα δεν είναι Πειραιώτης?Νέα Γεωγραφία θα μάθουμε στο bourdela! :2funny:
Δεν είμαι σίγουρη για την κοκκινιά ή τη δραπετσώνα αλλά αν πεις σε έναν περαμιώτη ότι είναι πειραιώτης θα παρεξηγηθεί  ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
 και αν το παιδι του ειναι αφραγκο και γυρισει στο κεντρο παρολο που μεγαλωσε και ψηφιζει στην κηφισια  και παντρευτει στην Κηφισια  συλλαβει το πρωτο παιδι στο Λονδινο το βαφτισει στο χωριο της πεθερας του , δει οτι το σπιτι δεν τον χωρα παει στο Κορωπι κανει δευτερο παιδι το βαφτισει στην Μητροπολη χασει την δουλεια (που ηταν στον Αλιμο)  και παει να μεινει λίγο στην Μεγαλόπολη ξαναχασει την δουλεια του και αν ανοιξει ενα μαγαζι στο Παγκρατι στειλει τα παιδια του στην Γερμανικη σχολη κλεισει το μαγαζι και τον στειλει η γυναικα του στην μανα του που μενει πια στο Μαρουσι τι ειναι ??? Μαρουσιωτης, Κηφισιωτης, Αθηναιος , Γερμανος, Αλιμιωτης ή Μεγαλοπιολοτης  :think: :think: :think: (σας γαμησα)
Ταλαιπωρημένος  :'(

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Πάντως, έτσι όπως διαμορφώνεται το κέντρο από τη δράση συγκεκριμένων ομάδων, ίσως σε λίγο καιρό το να δηλώνεις αθηναίος θα είναι ισοδύναμο του να δηλώνεις δημότης καμπούλ ή βαγδάτης...
Και δεν το λέω μόνο από άποψη βίας αλλά και πληθυσμιακής σύνθεσης!

συμφωνω μονο απο την αποψη οτι υπαρχει πληθωρα συσσωρευση λαων.
Αυτο ομως συμβαινει σε ολες τις ευρωπάικες-και μη- πρωτευουσες -και μη-.
Αν το πνευμα με το οποιο το λες ειναι οτι θα υπαρξει υφεση της ποιοτητας ζωης
στην Ελλαδα ή στην Αθηνα, τοτε συμφωνω, αλλα με το να καθομαστε και να το σχολιαζουμε
χωρις να το εφαρμοζουμε στην ζωη μας το βρισκω πλεον φαιδρο.
Το κατοχικο συνδρομο δυσκολα θα εκλειψει απο τους Ελληνες, οπου αυτοι κι αν βρισκονται.
Δυσκολα θα εμπιστευτεις τους "κακους" ξενους, ευκολοτερα τους καλους "Ελληνες".
Αν ειναι δυνατον να κρινεται καποιος απο τον τοπο γεννησης του,
δε λεει κατι για το ατομο αυτο. Περρισοτερα λεει το ζωδιο του, ο πρωτερος βιος του
και κυριως η συμπεριφορα του απεναντι σου.
Οι Ελληνες καποτε ηταν μεγαλοψυχος και καλλιεργημενος λαος,
ισως ενας απο τους δυο πλεον καλλιεργημενους ιστορικως.
Και λυπαμαι ειλικρινα να βλεπω καθημερινα μικρους εμφυλιους,
για ασημαντα θεματα οπως αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom