loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ακουω....υπαρχει κοντρα;;;και αν ναι,γιατι;;;τι παιζει με τα φαγητα;;με τις ομαδες;;με τις γυναικες;;;με την συμπεριφορα;;;
ακουω....υπαρχει κοντρα;;;και αν ναι,γιατι;;;τι παιζει με τα φαγητα;;με τις ομαδες;;με τις γυναικες;;;με την συμπεριφορα;;;
ακουω....υπαρχει κοντρα;
Μπραβο συναγωνηστη Duracell μαζι σου και εγω αλλα ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΟΛΗΜΕΝΩΝ τι ψαχνεις να βρειςΚόντρα υπάρχει μόνο στα μυαλλά κάποιων κολλημένων! Κατά τ' άλλα κ οι 2 πόλεις έχουν τις ομορφιές + τα πλεονεκτήματά τους... εξαρτάται τι θέλει από την ζωή του ο καθένας μας!
νομιζω πως η γελοια κοντρα προηρθε λογω ομαδων...Μπραβο συναγωνηστη Duracell μαζι σου και εγω αλλα ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΟΛΗΜΕΝΩΝ τι ψαχνεις να βρεις
νομιζω πως οι γελοια κοντρα προηρθε λογω ομαδων...![]()
Από την πλύση εγκεφάλου που σας κάνουν στο Σαλόνικα οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί προήλθε!νομιζω πως οι γελοια κοντρα προηρθε λογω ομαδων...![]()
Δεν ξέρω πώς προήλθε, εγώ βλέπω τα αποτελέσματα . Και τα οποία λένε ότι υπάρχει αβυσσαλέο μίσος τέτοιο ώστε πρακτικά να μιλάμε για δύο ξεχωριστά κράτη. Συμβίωση των δύο κόσμων είναι αδύνατη!νομιζω πως η γελοια κοντρα προηρθε λογω ομαδων...![]()
εμεις φταιμε παλι;;;;Από την πλύση εγκεφάλου που σας κάνουν στο Σαλόνικα οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί προήλθε!![]()
παρατραβηγμενο!Δεν ξέρω πώς προήλθε, εγώ βλέπω τα αποτελέσματα . Και τα οποία λένε ότι υπάρχει αβυσσαλέο μίσος τέτοιο ώστε πρακτικά να μιλάμε για δύο ξεχωριστά κράτη. Συμβίωση των δύο κόσμων είναι αδύνατη!
ρε καλε μου φιλε, γιατι καθεσαι και γραφεις ετσι??εζισα στο 7πιργιο 8 χρονια κ εκανα γαμο
τισ ρεμπελες ζοεσ εκι γνορισα
κ τι μεγαλιτερι καψα τισ ζοισ μου.........
κ γαμο τισ πολισ
Αστειεύεσαι προφανώς... Έχεις πάει Θεσσαλονίκη να πεις ότι είσαι Αθηναίος ? Μην το κάνεις...believe meεμεις φταιμε παλι;;;;![]()
παρατραβηγμενο!![]()
Δεν ξέρω πώς προήλθε, εγώ βλέπω τα αποτελέσματα . Και τα οποία λένε ότι υπάρχει αβυσσαλέο μίσος τέτοιο ώστε πρακτικά να μιλάμε για δύο ξεχωριστά κράτη. Συμβίωση των δύο κόσμων είναι αδύνατη!
Αθήνα > Θεσσαλονίκη στα πάντα and it's not even close![]()
ΣωστόςΚαλύτερα να σταματήσουμε κάπου εδώ...
:-* :-*ρε καλε μου φιλε, γιατι καθεσαι και γραφεις ετσι??
με το συμπαθειο κιολας αλλα μας βγαινουν τα ματια για να σε διαβασουμε..