Νέα

Άθεος και Νονος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nuclear
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Ρώτα κανένα χημικό μηχανικό να σου τα απαντησει αυτα καλύτερα αλλά μεχρι εκεί που ξέρω είναι ότι η βασική διαφορά είναι το εξής:

Ρυπανση του νερού υφισταται από χημικά, βαρια μέταλλα και τοξικά υλικά για τον άνθρωπο και τους ζωντες οργανισμους

Μόλυνση του νερού υφίσταται από την παρουσια συγκεντρωσης μικροοργανισμών κωλοβακτηριων κλπ κλπ που μπορουν να προσβαλουν ανθρωπινους και μη οργανισμούς.

Οπως λες και εσύ το έδαφος από μόνο του μπορεί να κάνει μια δουλειά "φίλτρου" και να προσλάβει κάπως την κατασταση αλλά και αυτό απο μόνο του δεν μπορεί εσαεί να το κάνει διότι έχει μια φέρουσα ικανότητα

Ε, αυτό λέω κι εγώ ρε τύπε!
Το νεκρό ανθρώπινο σώμα έχει βαρέα μέταλλα ή χημικά-τοξικά; Οπότε δεν τίθεται καν θέμα ρύπνσης. Οι βιομηχανίες ρυπαίνουν, τα αυτοκίνητα, οι κεντρικές θερμάνσεις, τα τζάκια κλπ.

Οι οργανικές ενώσεις ελεύθερες (σε αυτοσχέδιες χωματερές π.χ.) μολύνουν λόγω αναπτύξεως μικροοργανισμών...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Καλά τώρα! Για το χατήρι του φίλου του σου λέει σκέφτεται να το κάνει...
Αν ειχα εναν φιλο δωδεκαθειστή, θα "σκεφτομουν" δηλαδη να συμμετασχω σε τελετή στον Ολυμπο για χαρη του?
Θα του ελεγα "προφανως αστειευεσαι, δεν γινονται αυτα".
Για ποιο χατηρι συζηταμε?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αν ειχα εναν φιλο δωδεκαθειστή, θα "σκεφτομουν" δηλαδη να συμμετασχω σε τελετή στον Ολυμπο για χαρη του?
Θα του ελεγα "προφανως αστειευεσαι, δεν γινονται αυτα".
Για ποιο χατηρι συζηταμε?
Μισο να σκεφτω αν θα σου πηγαινει ο χιτώνας  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μισο να σκεφτω αν θα σου πηγαινει ο χιτώνας  :2funny: :2funny:
Ηξερα εναν γιατρο, οικογενειακο φιλο, ο οποιος στα 60 χωρισε τη γυναικα του, παρατησε 30 χρονων παιδια, εγινε δωδεκαθειστης και ετρεχε με μια 20χρονη "ομοθρησκη' σε τελετες σε αρχαιους ναους με χιτωνες.
Και ελεγα τοτε "τι αλλο θα σκεφθει ενας εξηνταρης για να πηδηξει εικοσαχρονη".

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ηξερα εναν γιατρο, οικογενειακο φιλο, ο οποιος στα 60 χωρισε τη γυναικα του, παρατησε 30 χρονων παιδια, εγινε δωδεκαθειστης και ετρεχε με μια 20χρονη "ομοθρησκη' σε τελετες σε αρχαιους ναους με χιτωνες.
Και ελεγα τοτε "τι αλλο θα σκεφθει ενας εξηνταρης για να πηδηξει εικοσαχρονη".
βιαγκρα!!!
:grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φίλε αν ο φίλος σου ξέρει πως είσαι άθεος απλά ΔΕΝ σου ζητάει να βαφτίσεις το παιδί του από σεβασμό στα "πιστεύω" σου.
Αν δεν ξέρει πως είσαι άθεος ή αν το γνωρίζει και στο ζητήσει απλά άλλαξε φίλους.
Εσύ αν όντως είσαι άθεος δεν συμμετέχεις σε κανένα θρησκευτικό μυστήριο, όποιο κι αν είναι αυτό.Η βάφτιση , για όσους πιστεύουν δεν είναι ενα απλό name giving.
Οπότε διάλεξε αν θα είσαι άθεος μ αρχίδια ή αρχίδια άθεος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εδω που τα λεμε, το περιεργο ειναι που του ζητανε.
1) Αν ο φιλος δεν ξερει οτι ειναι αθεος, τι ειδους φιλοι ειναι?
2) Αν το ξερει και μολαταυτα το ζηταει, πώς ειναι δυνατον να επιλεγει αθεο νονό?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
2) Αν το ξερει και μολαταυτα το ζηταει, πώς ειναι δυνατον να επιλεγει αθεο νονό?
Προφανως κανεις δεν τον εχει παρει στα σοβαρα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Καλά τώρα! Ο φίλος του υποτίθεται πως πιστεύει (μαλακίες πιστεύει, απλά λέει πως πιστεύει) και του προτείνει να γίνει νονός ξέροντας πως είναι άθεος, ενώ υποτίθεται πως οφείλει ως πιστός να γνωρίζει ότι η δουλειά του αναδόχου είναι να μυήσει το παιδί στην χριστιανική θρησκεία.
Κι ενώ αντί να έχει ο πατέρας ενδιασμούς έχει ο υποψήφιος νονός που δεν πιστεύει μεν αλλά σέβεται τα πιστεύω των άλλων του την λέτε κι όλας!
Ωραίοι είσαστε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Καλά τώρα! Ο φίλος του υποτίθεται πως πιστεύει (μαλακίες πιστεύει, απλά λέει πως πιστεύει) και του προτείνει να γίνει νονός ξέροντας πως είναι άθεος, ενώ υποτίθεται πως οφείλει ως πιστός να γνωρίζει ότι η δουλειά του αναδόχου είναι να μυήσει το παιδί στην χριστιανική θρησκεία.
Κι ενώ αντί να έχει ο πατέρας ενδιασμούς έχει ο υποψήφιος νονός που δεν πιστεύει μεν αλλά σέβεται τα πιστεύω των άλλων του την λέτε κι όλας!
Ωραίοι είσαστε!
Σέβεται τα πιστεύω των άλλων, συζητωντας να συμμετασχει σε κατι που δεν αποδεχεται?
Μαλλον πληρης ευτελισμος μού κανει αυτό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Προφανως κανεις δεν τον εχει παρει στα σοβαρα.
Ετσι. Πολυ σωστα. Εξαλλου αυτα τα "ειμαι αθεος" λεγονται πολυ εύκολα, γιατι κατα καποιον περιεργο τροπο καποιοι εχουν την εντυπωση οτι εκπεμπει κατι σαν "μαγκια" αυτη η δηλωση.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206

Το ξέρει ο πατέρας, διάβασε το πρώτο ποστ. Απλά στ' αρχίδια του!

Εμένα μια ξαδέρφη μου έβαλε μια φίλη της Λατινοαμερικάνα καθολική να βαφτίσει το παιδί της!
Κι αυτή για να μην χαλάσει το χατήρι της φίλης της το έκανε.

Ποιος ήταν ο μαλάκας της ιστορίας; Η ξαδέρφη μου ή η άσχετη φίλη της;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Το ξέρει ο πατέρας, διάβασε το πρώτο ποστ. Απλά στ' αρχίδια του!

Εμένα μια ξαδέρφη μου έβαλε μια φίλη της Λατινοαμερικάνα καθολική να βαφτίσει το παιδί της!
Κι αυτή για να μην χαλάσει το χατήρι της φίλης της το έκανε.

Ποιος ήταν ο μαλάκας της ιστορίας; Η ξαδέρφη μου ή η άσχετη φίλη της;
Μπόθ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Σέβεται τα πιστεύω των άλλων, συζητωντας να συμμετασχει σε κατι που δεν αποδεχεται?
Μαλλον πληρης ευτελισμος μού κανει αυτό.

Δηλαδή εγώ που δε πιστεύω να μην πηγαίνω σε θρησκευτικούς γάμους και βαφτίσεις όταν με καλούνε;
Αν σε καλέσει εσένα ένας φίλος σου Εβραίος ή μουσουλμάνος σε θρησκευτική γαμήλια τελετή δεν θα πας; Ή το αποκλείεις εξ ορισμού να έχεις τέτοιους φίλους;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δηλαδή εγώ που δε πιστεύω να μην πηγαίνω σε θρησκευτικούς γάμους και βαφτίσεις όταν με καλούνε;
Αν σε καλέσει εσένα ένας φίλος σου Εβραίος ή μουσουλμάνος σε θρησκευτική γαμήλια τελετή δεν θα πας; Ή το αποκλείεις εξ ορισμού να έχεις τέτοιους φίλους;
Αλλο να πας ως επισκεπτης, κι αλλο να συμμετασχεις σε μυστηριο. Μην μου κάνεις τον χαζό.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σωστά.
Το ίδιο θα ήταν και για τους δυο φίλους εδώ αν φυσικά υφίστατο θέμα γιατί απ ότι διάβασα μόνο μια εγκυμοσύνη υπάρχει κι ένα φανταστικό "σενάριο" στο μυαλό του νηματοθέτη.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206

Γάιδαρο σκας!
Γι αυτόν η φιλία του έχει προφανώς μεγάλη σημασία. Ο πατέρας του παιδιού του ζητάει να γίνει νονος ενώ ξέρει πως είναι άθεος κι αυτός έχει δίλημμα, αντί να πει "Στον πούτσο μου εμένα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω!"
Και τί να πει στον φίλο του; Πως "Το παιδί δεν το βαφτίζω επειδή δεν θα είμαι καλός στην μύησή του στον χριστιανισμό";
Ξέρεις τί θα του απαντήσει ο πατέρας; "Σιγά μωρέ, λες και θα είναι κανένας άλλος!" ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ρε σεις τι συζητάμε? Ούτε παιδί υπάρχει ακόμα πόσο μάλλον πρόταση να γίνει νονός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom