alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Πώς γινεται να μολυνθει ο υδροφορος οριζοντας απο κατι οργανικο?΄δεν τρολλάρει, προφανώς μολύνεται ο υδροφόρος ορίζων
Πώς γινεται να μολυνθει ο υδροφορος οριζοντας απο κατι οργανικο?΄δεν τρολλάρει, προφανώς μολύνεται ο υδροφόρος ορίζων
Πώς γινεται να μολυνθει ο υδροφορος οριζοντας απο κατι οργανικο?
Δεν "ειπα" κατι λαθος.Λάθος το λες κι εσύ! Μείνε στα νομικά που είσαι καλός και στα πολιτικά, όπου ο καθένας δικαιούται απόψεως.
Αν τα νεκρά μας σώματα παρέμεναν οργανικές ενώσεις θα μόλυναν όντως. Δεν μολύνουν ακριβώς επειδή αποσύδθεση σημαίνει πως οι οργανικές ενώσεις γίνονται ανόργανες. Οι ανόργανες είναι "τροφή" για τα φυτά και ξαναγίνονται οργανικές μέσω της φωτοσύνθεσης.
Βιολογία γυμνασίου, αν μη και δημοτικού...
Δεν "ειπα" κατι λαθος.
Ερωτηση εκανα.
Εαν υπάρξει επιθυμία "ξεβαφτισης", με το ανάλογο τίμημα βεβαίως βεβαίως, θα πρεπει ίσως η εκκλησία να το κοιτάξει...
Πώς γινεται να μολυνθει ο υδροφορος οριζοντας απο κατι οργανικο?
Λάθος το λες κι εσύ! Μείνε στα νομικά που είσαι καλός και στα πολιτικά, όπου ο καθένας δικαιούται απόψεως.
Αν τα νεκρά μας σώματα παρέμεναν οργανικές ενώσεις θα μόλυναν όντως. Δεν μολύνουν ακριβώς επειδή αποσύνθεση σημαίνει πως οι οργανικές ενώσεις γίνονται ανόργανες. Οι ανόργανες είναι "τροφή" για τα φυτά και ξαναγίνονται οργανικές μέσω της φωτοσύνθεσης. "Βιολογικός κύκλος" λέγεται αυτό.
Βιολογία γυμνασίου, αν μη και δημοτικού...
Πρωτα πρωτα ειναι εντελώς λάθος η λέξη που μπήκε....
Μολυνση γίνεται μόνο από μικροοργανισμούς για παράδειγμα μόλυνση γαστρεντερικού συστήματος κλπ κλπ...
Ρυπαίνω είναι σωστό ρήμα που πρέπει να χρησιμοποιείτε όταν έχουμε τετοιες περιπτώσεις όπως λέτε με εισαγωγη τοξικών και μη αποβλήτων στον υδροφόρο ορίζοντα για παραδειγμα
Ναι και θα το χαρούν παρα πολυ. Βλεπεις, τι πιο φυσιολογικο αντι να κανεις βάφτιση οπως κανει ο λαος μας επι αιωνες, να κανεις δηλώσεις στο ληξιαρχειο και να βγαζεις καναπεδακια στο αιθριο του δημαρχειου για να το γιορτασεις.μπορει να δωθει ονομα στο παιδι και με μια δηλωση στο δημαρχειο μονο χωρις εκκλησιες βαφτισα κλπ κλπ ...
κανε την προταση στους κουμπαρους σου
[size=16pt]Ναι και θα το χαρούν παρα πολυ.[/size] Βλεπεις, τι πιο φυσιολογικο αντι να κανεις βάφτιση οπως κανει ο λαος μας επι αιωνες, να κανεις δηλώσεις στο ληξιαρχειο και να βγαζεις καναπεδακια στο αιθριο του δημαρχειου για να το γιορτασεις.
[size=16pt]Νομιζεις ολος ο κοσμος ειναι σαν πεντε εξι βλαμμενους σαν τον πρωθυπουργο μας?[/size]
Το καλυτερο πραγμα να κοιταω το οικογενειακο αλμπουμ με φωτογραφιες απο τη βαπτιση μου.
Δειξε μου καποιον που δηλωνει αθεος, να σου δειξω εναν μιζερο ανθρωπο.Το καλυτερο πραγμα να κοιταω το οικογενειακο αλμπουμ με φωτογραφιες απο τη βαπτιση μου.Ημουνα και ωραιο μωρο,ολοι το λενε,ειχα πλακα.Επισης εχω ωραιες αναμνησεις με το νονο μου που αν και τον εβλεπα μια φορα το χρονο τον αγαπουσα πολυ και χαιρομουν παντα οταν με θυμοταν.Ειτε τηλεφωνο στη γιορτη μου ειτε δωρα ειτε λαμπαδα το Πασχα.Και επειδη ηταν ματσωμενος μου εφερνε τα πιο ακριβα και καλα τρενακια,αυτοκινητα ηλεκτρικα,γερανο που ηταν κυκλικος και οχι μονοκοματος οπως ειχαν ολοι οι αλλοι.Χαμος γινοταν στα παρτυ με το γερανο,δε ξεκολαγανε.Οσο για την αθεια ομολογω οτι εχει μια λογικη.Απλως το βρισκω πολυ μιζερο.Οπως βλεπουμε γυρω μας η ζωη ειναι εφημερη,οι δυσκολιες πολλες.Καλο ειναι να πιστευεις σε κατι,να εχεις παντα να ελπιζεις.Οπως ειπε ο Λαζοπουλος μιλωντας για το θανατο της μητερας του,εμεις οι Ελληνες μας αρεσει να εχουμε σχεση με τους αποθανοντες πρρογονους μας.Μας αρεσει να επικοινωνουμε με τους προσφιλεις μας,να μη τους ξεχναμε.Ειτε αναβοντας ενα κερι,ειτε απλως φερνοντας τους στη μνημη.
Δεν έχεις εντελώς άδικο, αλλά επειδή το μείζον είναι η μόλυνση κι όχι η ρύπανση του υδροφόρου ορίζονα (Ρύπανση από τί αλήθεια; Χημικά, η βαρέα μέταλλα;) επέμεινα στην αποσύνθεση.
Διότι οργανικές ουσίες αφιέμενες στην επιφάνεια αποτελούν εστία αναπτύξεως μικροβίων ΠΡΙΝ αποσυντεθούν, επομένως μολύνσεως του υδροφόρου ορίζοντα. Αντίθετα θαπτόμενες αποσυντίθενται χωρίς να αποτελέσουν εκτροφείο μικροβίων.
Εμ πολυ καλά κάνεις και μπερδευεσαι.Εγω μπερδευτηκα. Ο ιδιος θελει να γινει νονος??
Εμ πολυ καλά κάνεις και μπερδευεσαι.
Θελει να γινει, αλλά τον κωλύει οτι ειναι θρησκευτικο μυστηριο.
Δηλαδη μια φωνη μεσα του, του λεει οτι θα ηταν ομορφο να συμμετασχει σε μια τοσο ωραια στιγμη ενος ανθρωπου, και απο την αλλη εχει και τις κουλτουριαρικες εμμονες της αθεΐας, που ειναι "ιν" και της μόδας.
Κανονικα αν ηταν αυθεντικος αθεος, άθρησκος ή ο,τιδηποτε, δεν θα ειχε κανενα διλημμα.
Θα ηταν σαν να μου προτειναν εμενα να κάνω ινδουιστικη τελετη. Θα το συζητουσα?
Ακριβως, αν κωλύεται λόγω μυστηρίου και εφόσον και ο φίλος του το γνωρίζει, δεν θα πρεπε να υπαρχει καν θεμα.Εμ πολυ καλά κάνεις και μπερδευεσαι.
Θελει να γινει, αλλά τον κωλύει οτι ειναι θρησκευτικο μυστηριο.
Δηλαδη μια φωνη μεσα του, του λεει οτι θα ηταν ομορφο να συμμετασχει σε μια τοσο ωραια στιγμη ενος ανθρωπου, και απο την αλλη εχει και τις κουλτουριαρικες εμμονες της αθεΐας, που ειναι "ιν" και της μόδας.
Κανονικα αν ηταν αυθεντικος αθεος, άθρησκος ή ο,τιδηποτε, δεν θα ειχε κανενα διλημμα.
Θα ηταν σαν να μου προτειναν εμενα να κάνω ινδουιστικη τελετη. Θα το συζητουσα?