gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Ας πούμε πως συζητάμε τί είναι σπουδαιότερο, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις ή η φιλία; ;)Ρε σεις τι συζητάμε? Ούτε παιδί υπάρχει ακόμα πόσο μάλλον πρόταση να γίνει νονός.
Ας πούμε πως συζητάμε τί είναι σπουδαιότερο, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις ή η φιλία; ;)Ρε σεις τι συζητάμε? Ούτε παιδί υπάρχει ακόμα πόσο μάλλον πρόταση να γίνει νονός.
Μαλακίες υποθέσεις του νηματοθέτη απλά.Ας πούμε πως συζητάμε τί είναι σπουδιαότερο, οι θρησκευτικές πεποιθλησεις ή η φιλία; ;)
Πες τα ρε θείε!!!Μαλακίες υποθέσεις του νηματοθέτη απλά.
Το εγραψα παραπάνω ή δεν είναι άθεος ή δεν είναι φίλοι, τέλος.
1. θρησκευτικες πεποιθησειςΑς πούμε πως συζητάμε τί είναι σπουδαιότερο, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις ή η φιλία; ;)
1. θρησκευτικες πεποιθησεις
2. πατριδα
3. οικογενεια
4. φιλια
5. χρημα
Φιλε μου, η φιλια ειναι σπουδαιοτερη απο τα θρησκευτικα και η κουμπαρια απλα βοηθαει να δεσει καλυτερα μια φιλια .Τωρα αναγκαστικα θα πρεπει να σταθεις λιγο στην εκκλησια για το τελετουργικο και να κανεις 1 2 τυπικα πραγματακια μετα.Μαγκες, έμεινε έγκυος η γυναικα του κολλητου μου και σίγουρα θα μου προτείνει να το βαφτισω. Δεδομένου οτι είμαι αθεος, και λαμβάνοντας υπόψη οτι η κύρια υποχρέωση του νονού είναι να οδηγήσει το παιδι στη χριστιανική πίστη, πως πιστευετε οτι θα πρεπει να χειριστω το θέμα ώστε, όταν μου το προτείνει, να δημιουργηθούν οι λιγότερες παρεξηγήσεις?
Υπόψιν, ο φίλος μου γνωρίζει τις πεποιθήσεις μου.
Να σου πω τις δική μου ιεράρχηση;
1.Οικογένειαπουτανες.
2.Φιλίαποτό
3.Μόρφωσηνα διαβάζω κριτικές στο bourdela.
4. Χρήμα.
5.Πατρίδακωλομπαρα.
Τις θρησκείες γενικά τις απεχθάνομαι. Όχι όλες το ίδιο, σαφώς και υπάρχει μία κατ' εξοχήν βάρβαρη, ο μουσουλμανισμός. Πλην όμως και οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες είναι "οπισθοδρομικές" σε σχέση με τις προϋπάρχουσες πολυθεϊστικές, αν και θα δεχθώ ότι ο Χριστιανισμός είναι η λιγώτερο βάρβαρη από της τρεις.
Βέβαια ποια θρησκεία καθήλωσε την εξέλιξη του πνεύματος και της επιστήμς επί 13 ολόληρους αιώνες και έφερε στην ιστορία της ανθρωπότητος τον μεσαίωνα, επίσης είναι γνωστό...
Όμοια περίπτωση έχω βαφτίσει δύο: ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία. η υποχρέωση είναι απέναντι στο παιδίΜαγκες, έμεινε έγκυος η γυναικα του κολλητου μου και σίγουρα θα μου προτείνει να το βαφτισω. Δεδομένου οτι είμαι αθεος, και λαμβάνοντας υπόψη οτι η κύρια υποχρέωση του νονού είναι να οδηγήσει το παιδι στη χριστιανική πίστη, πως πιστευετε οτι θα πρεπει να χειριστω το θέμα ώστε, όταν μου το προτείνει, να δημιουργηθούν οι λιγότερες παρεξηγήσεις?
Υπόψιν, ο φίλος μου γνωρίζει τις πεποιθήσεις μου.
το αθεος προσωπικα για εμενα ειναι σταση ζωης πλεονΔειξε μου καποιον που δηλωνει αθεος, να σου δειξω εναν μιζερο ανθρωπο.
Και καλα "απελευθερωνονται", ενω γινονται σκλάβοι της αρνησης τους.
Κι όμως, με την αποσύνθεση "εξασφαλιζεται" καλυτερα η αθανασία, μιας και το DNA σου γίνεται τροφή και "μεταφερεται" στα σκουλήκια και απο εκεί στην τροφική αλυσίδα.Τρολάρει και του απαντάς εσύ!
Από την άλλη σαφώς και πρέπει να υπάρχει και η επιλογή της καύσης!
Ξέρω κάποιους που δεν τους αρέσει η ιδέα της αποσύνθεσης και της τροφής την σκουληκιών από το νεκρό σώμα τους, δικαίωμά τους κι αυτών να καούν λοιπόν...
Καταρχάς η αθεια δεν είναι κουλτουριαρικη εμμονή, αλλά φιλοσοφια ζωής. Θεωρώ πως δεν υπάρχει ανώτερη δυναμη εδω και πολλα χρονια, πολύ πριν ορκιστεί κυβέρνηση ο Σύριζα.Εμ πολυ καλά κάνεις και μπερδευεσαι.
Θελει να γινει, αλλά τον κωλύει οτι ειναι θρησκευτικο μυστηριο.
Δηλαδη μια φωνη μεσα του, του λεει οτι θα ηταν ομορφο να συμμετασχει σε μια τοσο ωραια στιγμη ενος ανθρωπου, και απο την αλλη εχει και τις κουλτουριαρικες εμμονες της αθεΐας, που ειναι "ιν" και της μόδας.
Κανονικα αν ηταν αυθεντικος αθεος, άθρησκος ή ο,τιδηποτε, δεν θα ειχε κανενα διλημμα.
Θα ηταν σαν να μου προτειναν εμενα να κάνω ινδουιστικη τελετη. Θα το συζητουσα?
Σωστο είναι αυτό. Ο φίλος μου ισως δεν πιστεύει οτι δεν πιστεύω...Προφανως κανεις δεν τον εχει παρει στα σοβαρα.
Καλά τώρα! Ο φίλος του υποτίθεται πως πιστεύει (μαλακίες πιστεύει, απλά λέει πως πιστεύει) και του προτείνει να γίνει νονός ξέροντας πως είναι άθεος, ενώ υποτίθεται πως οφείλει ως πιστός να γνωρίζει ότι η δουλειά του αναδόχου είναι να μυήσει το παιδί στην χριστιανική θρησκεία.
Κι ενώ αντί να έχει ο πατέρας ενδιασμούς έχει ο υποψήφιος νονός που δεν πιστεύει μεν αλλά σέβεται τα πιστεύω των άλλων του την λέτε κι όλας!
Ωραίοι είσαστε!
Περισσότερο απο τα πιστεύω των φίλων μου, σέβομαι τους ίδιους τους φιλους μουΣέβεται τα πιστεύω των άλλων, συζητωντας να συμμετασχει σε κατι που δεν αποδεχεται?
Μαλλον πληρης ευτελισμος μού κανει αυτό.
δε βαριεσε ρε νουκλεαρ, κανε το καλο και ριξτο στο γιαλοΠερισσότερο απο τα πιστεύω των φίλων μου, σέβομαι τους ίδιους τους φιλους μου
δε βαριεσε ρε νουκλεαρ, κανε το καλο και ριξτο στο γιαλο
μη μας λενε και κολλημενους, αν μου επιτρεπεις
βαλε πιο πανω τη φιλια σου και κανε το νονο
εξηγησε του ομως (του φιλου) οτι κανεις μεγαλη παραχωρηση
και το θεωρεις κοινωνικο γεγονος και οχι θρησκευτικο
αν ο ιδιος το θεωρει θρησκευτικο
απλα δε γινετε
θα δοκιμασεις και την πιστη στην απιστια σου ετσι ;)
(με την τελετη)
μπορει να δεις οραμα τον γεροντα παστιτσιο και να πιστεψεις στη μπεσαμελ
Σωστός, το κλειδί ίσως είναι αυτό: κοινωνικό vs θρησκευτικό γεγονος...φιλε και εγω αν και αθεος πρσφατα βαπτισα τον βαπτιστικο μου αππλα το θεωρησα κοινωνικο γεγονος ελληικης παραδοης και ειμαι και ευτισμενος πολυ αφο τον βλεπω σα παιδι μου!!
1. θρησκευτικες πεποιθησεις
2. πατριδα
3. οικογενεια
4. φιλια
5. χρημα