gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
thn gomena sou re malakaPoian eipes tsoulaki re
thn gomena sou re malakaPoian eipes tsoulaki re
Να σου στειλω μια φωτογραφια της να τον παιζεις ρε καημενεthn gomena sou re malaka
tsoulaki TOU loipon ;)thn gomena sou re malaka
xixixitsoulaki TOU loipon ;)
ti vlakas θεε μουΝα σου στειλω μια φωτογραφια της να τον παιζεις ρε καημενε
Τουταγχαμών.Τυπε πως σκεφτεσαι να το πεις;
ase mas ρε κατακουζηναΔεν έχω πρόβλημα με τις θρησκείες αν και άθεος.. Αλλά αυτό το πράμα που αποφασίζουν τα ζώα οι γονείς των παιδιών για το αν τα παιδιά τους θα πιστέψουν, το που θα πιστέψουν και σε τι με εκνευρίζει τα μάλα.
ase mas ρε κατακουζηνα
ωραιο ονομα τυπε αλλα αν ειναι κοριτσι;Τουταγχαμών.
Νεφερτίτη, Αισέ, Μίλκο Φραουλα, Τεσταρόσσα αν είναι κοκκινοτρίχικο, ονόματα υπάρχουν.ωραιο ονομα τυπε αλλα αν ειναι κοριτσι;
Συμφωνώ, απλα πραγματα...Εχω παρόμοια εμπειρία με φίλο μου άθεο που βάφτησε το παιδάκι του κολλητού μας..Πλέον ο ρόλος του νονού είναι για να πηγαίνει δώρα στο παιδι,στις γιορτές κ το Πάσχα..Όλα τα άλλα λίγη σημασία έχουν.Μια χαρά το βάφτισε,είπε κ το πιστεύω χωρίς να πιστεύει κ όλα καλά!!ο ίδιο να κάνεις κ εσύ!!
και τουταγχαμωνισσα παιζειΝεφερτίτη, Αισέ, Μίλκο Φραουλα, Τεσταρόσσα αν είναι κοκκινοτρίχικο, ονόματα υπάρχουν.
Δε νομιζω να είναι καλη ιδέα να το πω στον παπα. Ουτε στον παπα, που λένε.Μάστορα ήξερα ότι νονός είναι ο πνευματικός πατέρας. Άρα δεν έχει να κάνει καθαρά με την πίστη αλλά να μεταβιβάσεις στο παιδί "σωστή γνώση". Δέξου το αλλά πες το και στον Παπά. Αν είναι νέος μπορεί να μην υπάρχει θέμα. Αν είναι γέρος, δύσκολα...
Μάστορα ήξερα ότι νονός είναι ο πνευματικός πατέρας. Άρα δεν έχει να κάνει καθαρά με την πίστη αλλά να μεταβιβάσεις στο παιδί "σωστή γνώση". Δέξου το αλλά πες το και στον Παπά. Αν είναι νέος μπορεί να μην υπάρχει θέμα. Αν είναι γέρος, δύσκολα...