Νέα

Άθεος και Νονος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nuclear
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Φίλος σημασία έχει να ενδιαφέρεσαι και να προσπαθήσεις να μεγαλώσει το παιδί με σωστές αρχές, αυτό μετά θα βρει το δρόμο του, άμα θέλει να γίνει Χριστιανόπουλο ας γίνει. Εμένα ο νουνός μου χριστιανός και καλά και έχω να τον δω είκοσι χρόνια! Με πιάνεις φαντάζομαι τι εννοώ..

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Δεν έχω πρόβλημα με τις θρησκείες αν και άθεος.. Αλλά αυτό το πράμα που αποφασίζουν τα ζώα οι γονείς των παιδιών για το αν τα παιδιά τους θα πιστέψουν, το που θα πιστέψουν και σε τι με εκνευρίζει τα μάλα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν έχω πρόβλημα με τις θρησκείες αν και άθεος.. Αλλά αυτό το πράμα που αποφασίζουν τα ζώα οι γονείς των παιδιών για το αν τα παιδιά τους θα πιστέψουν, το που θα πιστέψουν και σε τι με εκνευρίζει τα μάλα.
ase mas ρε κατακουζηνα

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.413
Πόντοι
3.187
Εχω παρόμοια εμπειρία με φίλο μου άθεο που βάφτησε το παιδάκι του κολλητού μας..Πλέον ο ρόλος του νονού είναι για να πηγαίνει δώρα στο παιδι,στις γιορτές κ το Πάσχα..Όλα τα άλλα λίγη σημασία έχουν.Μια χαρά το βάφτισε,είπε κ το πιστεύω χωρίς να πιστεύει κ όλα καλά!!ο ίδιο να κάνεις κ εσύ!!

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Εχω παρόμοια εμπειρία με φίλο μου άθεο που βάφτησε το παιδάκι του κολλητού μας..Πλέον ο ρόλος του νονού είναι για να πηγαίνει δώρα στο παιδι,στις γιορτές κ το Πάσχα..Όλα τα άλλα λίγη σημασία έχουν.Μια χαρά το βάφτισε,είπε κ το πιστεύω χωρίς να πιστεύει κ όλα καλά!!ο ίδιο να κάνεις κ εσύ!!
Συμφωνώ, απλα πραγματα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.711
Πόντοι
7.885
Φίλε ξηγήσου στον κολλητό σου ότι για να το βαφτίσεις μιας και είσαι άθεος θα γλεντάς το γυναικάκι του μια φορά την εβδομάδα  :knockinb: :zfuck: :2funny: :2funny:.Νταξει και συ μετά θα είσαι τυπικός,με τα δωράκια σου,τα γλυκάκια σου  :rockon: :rockon:.Όπως κάνει κι ένας ταρίφας αν έχεις διαβάσει με τον φίλο bbw  :grin: :grin:

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Μάστορα ήξερα ότι νονός είναι ο πνευματικός πατέρας. Άρα δεν έχει να κάνει καθαρά με την πίστη αλλά να μεταβιβάσεις στο παιδί "σωστή γνώση". Δέξου το αλλά πες το  και στον Παπά. Αν είναι νέος μπορεί να μην υπάρχει θέμα. Αν είναι γέρος, δύσκολα...

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Μάστορα ήξερα ότι νονός είναι ο πνευματικός πατέρας. Άρα δεν έχει να κάνει καθαρά με την πίστη αλλά να μεταβιβάσεις στο παιδί "σωστή γνώση". Δέξου το αλλά πες το  και στον Παπά. Αν είναι νέος μπορεί να μην υπάρχει θέμα. Αν είναι γέρος, δύσκολα...
Δε νομιζω να είναι καλη ιδέα να το πω στον παπα. Ουτε στον παπα, που λένε.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.402
Πόντοι
456
Μάστορα ήξερα ότι νονός είναι ο πνευματικός πατέρας. Άρα δεν έχει να κάνει καθαρά με την πίστη αλλά να μεταβιβάσεις στο παιδί "σωστή γνώση". Δέξου το αλλά πες το  και στον Παπά. Αν είναι νέος μπορεί να μην υπάρχει θέμα. Αν είναι γέρος, δύσκολα...

Αυτο που το διαβασες γτ μαλλον εισαι λαθος...

Γιατι οι νεοι τι νομιζεις οτι θα το δεχτουν αυτο π λες....Δεν υπαρχει περιπτωση.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είμαι θρήσκος, αλλά θα βαφτίσω ένα παιδάκι τον επόμενο μήνα.

Με επέλεξαν ως νονο λόγο κάποιων αρετών :think: που έχω  και θέλουν να τις πάρει και το μωρό καθώς και διότι πιστεύουν ότι θα είμαι πάντα εκεί για την μικρή, όπως ήμουν και για τον κολλητό μου.

Η επιλογή κάποιου για ''πνευματικό πατέρα'' δεν νομίζω να έχει να κάνει τόσο με την θρησκεία, αν και αυτή εμπλέκεται με το τελετουργικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom