Νέα

Άθεος και Νονος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nuclear
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε μου, η φιλια ειναι σπουδαιοτερη απο τα θρησκευτικα και η κουμπαρια απλα βοηθαει να δεσει καλυτερα μια φιλια .Τωρα αναγκαστικα θα πρεπει να σταθεις λιγο στην εκκλησια για το τελετουργικο και να κανεις 1 2 τυπικα πραγματακια μετα.
Απλα θα πρεπει να εισαι και μεχρι να μεγαλωσει κοντα στο παιδι με καποια δωρα και ενδιαφερον - βοηθεια για τη ζωη του.
Να ξερεις οτι ειναι τιμη για σενα απο το φιλο σου , ομως μπορεις να του το ζητησεις κι εσυ.
Η ολη φαση ειναι κοινωνικη οτι κι αν λεει η εκκλησια.
:thumbsup:

OP
OP
Nuclear

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Βρέθηκα στο ίδιο δίλλημα πριν χρόνια κ η λύση ειναι πολύ απλή.Η κουμπαρα μου εβαλε κ την κολλητή της να βαφτίσουμε τον πιτσιρικα οπότε όλα τα τελετουργικά (πιστεύω κ.λ.π)τα ανελαβε αυτή,εγω κραταγα τον πιτσιρικα αγκαλιά,του εβαλα λαδακι στην κολυμπήθρα,πλήρωσα οτι μου αναλογούσε,πήρα κι ενα smartphone δωρακι κι αντε γειά.
Υπόψιν το πρωτο τηλεφωνο που αποθηκευσα  ηταν το κινητο της κολλητης της κουμπαρας μου,μιλαμε για τρελό μουνετο  :grin: :cheesy: 
Ωραίος!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Mνημονια παντου τυπε
Τυπικά ναι εγώ, αλλά ουσιαστικά θα έρθω σε συνεννόηση με τους γονεις νομιζω. Δεν είναι καλη ιδέα οι μονομερείς ενέργειες τούτη την ωρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Να σου πω τις δική μου ιεράρχηση;
1. Οικογένεια.
2. Φιλία.
3. Μόρφωση.
4. Χρήμα.
5. Πατρίδα.

Τις θρησκείες γενικά τις απεχθάνομαι. Όχι όλες το ίδιο, σαφώς και υπάρχει μία κατ' εξοχήν βάρβαρη, ο μουσουλμανισμός. Πλην όμως και οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες είναι "οπισθοδρομικές" σε σχέση με τις προϋπάρχουσες πολυθεϊστικές, αν και θα δεχθώ ότι ο Χριστιανισμός είναι η λιγώτερο βάρβαρη από της τρεις.
Βέβαια ποια θρησκεία καθήλωσε την εξέλιξη του πνεύματος και της επιστήμς επί 13 ολόληρους αιώνες και έφερε στην ιστορία της ανθρωπότητος τον μεσαίωνα, επίσης είναι γνωστό...

Α καλα νταξ.
Τωρα θα πεταχτει καμια Εριναλ και θα σε ξεχεσει, οτι ενω αναφερεις πρωτη προτεραιοτητα την οικογενεια, πηγαινεις με πουτανες.
Για να δω τι θα της πεις αν παρεμβει.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Α καλα νταξ.
Τωρα θα πεταχτει καμια Εριναλ και θα σε ξεχεσει, οτι ενω αναφερεις πρωτη προτεραιοτητα την οικογενεια, πηγαινεις με πουτανες.
Για να δω τι θα της πεις αν παρεμβει.

Α, δεν έχω πρόβλημα! Αυτής δεν της απαντάω ποτέ! :)

Κι από που προκύπτει πως πάω σε πουτάνες; Υπάρχει κάποια κριτική μου; :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Α, δεν έχω πρόβλημα! Αυτής δεν της απαντάω ποτέ! :)

Κι από που προκύπτει πως πάω σε πουτάνες; Υπάρχει κάποια κριτική μου; :grin:
Η Εβίτα, που θυμαμαι οτι ειχε στειλει μηνυμα στο κινητο σου και ειχε γινει αντιληπτο, προφανως ειναι φιλη σου...
ή σε μπερδευω με αλλον?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Η Εβίτα, που θυμαμαι οτι ειχε στειλει μηνυμα στο κινητο σου και ειχε γινει αντιληπτο, προφανως ειναι φιλη σου...
ή σε μπερδευω με αλλον?

Ε, πάει πενταετία! Κάποτε παραγράφονται αυτά. :)

Επί πλέον εγώ δεν κάνω διαδικτυακά αισθήματα στην άλλη άκρη της Ελλάδας με γυναίκες σε ηλικία παντρειάς. ΑΥΤΑ είναι τα επικίνδυνα! ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Επί πλέον εγώ δεν κάνω διαδικτυακά αισθήματα στην άλλη άκρη της Ελλάδας με γυναίκες σε ηλικία παντρειάς. ΑΥΤΑ είναι τα επικίνδυνα! ;)
Α ετσι. Το πιασαμε το υπονοουμενο αθλιε. :2funny:
Και σε τι εγκειται η επικινδυνοτητα παρακαλω?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Καλησπερα απο το υπονοούμενο!!!!
Αγαπη να ξερεις παντως πως φετος δεν προλαβαινω να ετοιμασω γαμο, του χρόνου!!!  :tits2: :tits2:

:grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Α ετσι. Το πιασαμε το υπονοουμενο αθλιε. :2funny:
Και σε τι εγκειται η επικινδυνοτητα παρακαλω?

Το έχουμε ξαναπεί! Η ΚΑΘΕ γυναίκα που κάνει σχέση με παντρεμένο, εν επιγνώσει της, στην άκρη του μυαλού της έχει το πως θα τον έχει αποκλειστικά δικό της! Τα έχουμε ζήσει όλοι αυτά.
Κι αναξάρτητα από το τί λέει στον άλλον, ακόμα και στον ίδιο της τον εαυτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom