Επισκέπτης
Σοβαρα μιλας ή μου κάνεις πλάκα;; Αν είσαι εσύ στα αλήθεια, τότε σε ευχαριστώ πολυ για την εξυπηρέτηση πέρσι.. Σου στέλνω pm για τα υπόλοιποα
αχαχαχαχαχαχα!!!
Σοβαρα μιλας ή μου κάνεις πλάκα;; Αν είσαι εσύ στα αλήθεια, τότε σε ευχαριστώ πολυ για την εξυπηρέτηση πέρσι.. Σου στέλνω pm για τα υπόλοιποα
γιατι μου χαλας το ψωνιστήρι ρε φιλος ? αφου μου ειπες οτι σου αρεσε τοτε..Πλακα κανει. προσεξε γιατι εκει και εδω κυκλοφορουν πολλα δροσερα αγορια
!&^*#)!@& (νέο !!!!)αχαχαχαχαχαχα!!!
!&^*#)!@& (νέο !!!!)
δεν ειναι ηχος, ειναι εμότικον..πώς προφερεται?
Λες να είναι τέτοιο πάρτυ;το σάββατο έχει και πάρτι μετά τις 12 το βράδυ. ξέρει κανείς τι παίζει εκεί??
Λες να είναι τέτοιο πάρτυ;
Λες να είναι τέτοιο πάρτυ;
Ευχαριστώ φίλε αλλά Ομόνοια πως θα μάθω που αράζουν?Λογικά θα έχει και επιστροφή από την έκθεση το βράδυ.Καλό θα ήταν να δώσουν στο site τους περισσότερες πληροφορίες για την δωρεάν μεταφορά.
Μπηκα τωρα στην ιστοσελιδα της Εταιριας...και αναφερουν οτι θα εχουν δωρεαν δρομολογια καθε μιαμιση ωρα απο ΟΜΟΝΟΙΑ για τους Επισκεπτες και το εισιτηριο 15 ευρω...και 30 ευρω το ενιαιο και για τις τρεις μερες...θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι! ....Προτεινω γενικη επιστρατευση των μελων του site....ωστε να κινηθουμε ομαδικα μεσα στην Εκθεση και να πετυγχαινουμε καλυτερες τιμες μεσα στα περιπτερα..... σε διαφορα "θεματα"! (πιστευω να γινομαι αντιληπτος)!Πέρσι και πρόπερσι ήταν στην αρχή της Γ'Σεπτεμβρίου δεξιά,σε ένα μαγαζί με καφέδες μπροστά,και είχε ταμπέλα που έγραφε Athens Erotica.
το θα ψωνισεις τυπε?Μπηκα τωρα στην ιστοσελιδα της Εταιριας...και αναφερουν οτι θα εχουν δωρεαν δρομολογια καθε μιαμιση ωρα απο ΟΜΟΝΟΙΑ για τους Επισκεπτες και το εισιτηριο 15 ευρω...και 30 ευρω το ενιαιο και για τις τρεις μερες...θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι! ....Προτεινω γενικη επιστρατευση των μελων του site....ωστε να κινηθουμε ομαδικα μεσα στην Εκθεση και να πετυγχαινουμε καλυτερες τιμες μεσα στα περιπτερα..... σε διαφορα "θεματα"! (πιστευω να γινομαι αντιληπτος)!
Φυσικα..πρεπει να υποστηριξουμε τα Ελληνικα προιοντα στα πλαισια της Αναπτυξης που γινεται σε διαφορους τομεις για να βγουμε απο την οικονομικη κριση! : 2funny:το θα ψωνισεις τυπε?