gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έτσι ρε παιχτούρα...για το Βιετνάμ!ΑΓΡΙΑ ΗΔΟΝΗ...ΜΕ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!
Έτσι ρε παιχτούρα...για το Βιετνάμ!ΑΓΡΙΑ ΗΔΟΝΗ...ΜΕ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!
Για τα 50 ευρω μας έχεις τουμπανιάσει, για το ότι θα πληρώσεις 15 ευρώ για να έχεις οπτικό υλικό για το βραδινό αυανανισμό δε σε ενοχλεί;ΑΓΡΙΑ ΗΔΟΝΗ...ΜΕ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!
Φετος πιστευω θα ζησουμε μοναδικα και θα απολαυσουμε ωραια θεαματα μεσα ....δεν εχω χασει καμμια εκθεση...και πιστευω φετος σε πιο προχωρημενα πραγματα...αν και περυσι με αυτα που εζησα μεσα τις βραδυνες ωρες.... επαθα πλακα!!!!!!!Έτσι ρε παιχτούρα...για το Βιετνάμ!
Μπάνερ είναι φίλε,πρόσεχε μη το κλικάρειςρε μαγκες τι ακριβως ειναι αυτο το athens erotica????????ας μου εξηγισει καποιος γιατι σκεφτομαι να παω εαν βρω χπονο...
Οχι φιλε κανεις μεγα λαθος, εκει μεσα μια που εχω στο στοχαστρο μου,... για κουτουπωμα εχω ετοιμο σημαντικο πακετο!!!!Και μονο με 40ευρω!!!
Οχι φιλε κανεις μεγα λαθος, εκει μεσα μια που εχω στο στοχαστρο μου,... για κουτουπωμα εχω ετοιμο σημαντικο πακετο!!!!
Για πες νουμερο ,να μαζεψουμε το ποσον...Οχι φιλε κανεις μεγα λαθος, εκει μεσα μια που εχω στο στοχαστρο μου,... για κουτουπωμα εχω ετοιμο σημαντικο πακετο!!!!
Παραμονες της Εκθεσης θα σας γραψω ορισμενα πραγματα και τι παιζοτανε μεσα, περυσι εκτος.... απο τα θεαματα!!!!!!!!!!Για πες νουμερο ,να μαζεψουμε το ποσον...
Μην εισαι μονοχαφαης και μοναχογαμιας (που δεν εισαι )
παιχτουρα τυπε προσεχε μην στην πεσουν βιετκογκΈτσι ρε παιχτούρα...για το Βιετνάμ!
Αμα κανονισεις να ελθεις μαζι μου στην Εκθεση θα σε περασω διχως να πληρωσεις!!!....Θερμη παρακληση λογω ενος ευχαριστου γεγονοτος που μου συνεβηκε και θα το καταγραφω στο θρεντ.."νοιωθω κουρασμενος"...μην μου στελνετε αλλα π.μ........δεν θα απαντησω σε κανενα σημερα....γιατι μετα θα εχω αλλες δουλειες....συγνωμη για την λεπτομερη ενημερωση που σας κανω....αλλα αυτος ειναι ο Παιχτουρας....κυριος και τυπικος.Σας ευχαριστω εκ των προτερον!!!!!!!!Μετα τιμης ο "ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ".Ρε παιδιά καμμιά πρόσκληση για τζάμπα είσοδο που μπορούμε να προμηθευτούμε; Πέρσι που πήγα συνάντησα κάποιον στο πάρκινγ, που πάρκαρε δίπλα μου, πιάσαμε κουβέντα και έτυχε να μου δώσει μια πρόσκληση που του περίσσευε.
Καλα κρατα μικρο καλαθι κ αντι για κατσουνι ερθει η πασουμι....Ετσι νομιζαν κ στην θεσσαλονικη κ εφεραν κατι τελειωμενες γκομενες
Για σενα θα εχουν σπεσιαλ καλεσμενο τον Σταυρο
Σ' ευχαριστώ φίλε. Σεβόμενος την παράκλησή σου γα τα pm, θα περιμένω από΄εσένα να μου στείλεις πρώτος.Αμα κανονισεις να ελθεις μαζι μου στην Εκθεση θα σε περασω διχως να πληρωσεις!!!....Θερμη παρακληση λογω ενος ευχαριστου γεγονοτος που μου συνεβηκε και θα το καταγραφω στο θρεντ.."νοιωθω κουρασμενος"...μην μου στελνετε αλλα π.μ........δεν θα απαντησω σε κανενα σημερα....γιατι μετα θα εχω αλλες δουλειες....συγνωμη για την λεπτομερη ενημερωση που σας κανω....αλλα αυτος ειναι ο Παιχτουρας....κυριος και τυπικος.Σας ευχαριστω εκ των προτερον!!!!!!!!Μετα τιμης ο "ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ".
Ρε παιδιά καμμιά πρόσκληση για τζάμπα είσοδο που μπορούμε να προμηθευτούμε; Πέρσι που πήγα συνάντησα κάποιον στο πάρκινγ, που πάρκαρε δίπλα μου, πιάσαμε κουβέντα και έτυχε να μου δώσει μια πρόσκληση που του περίσσευε.
φιλε εγω ημουν.Ρε παιδιά καμμιά πρόσκληση για τζάμπα είσοδο που μπορούμε να προμηθευτούμε; Πέρσι που πήγα συνάντησα κάποιον στο πάρκινγ, που πάρκαρε δίπλα μου, πιάσαμε κουβέντα και έτυχε να μου δώσει μια πρόσκληση που του περίσσευε.
Σοβαρα μιλας ή μου κάνεις πλάκα;; Αν είσαι εσύ στα αλήθεια, τότε σε ευχαριστώ πολυ για την εξυπηρέτηση πέρσι.. Σου στέλνω pm για τα υπόλοιποαφιλε εγω ημουν.
στειλε μου πμ για το πότε θα πας να συναντηθουμε παλι.. ;)
Σοβαρα μιλας ή μου κάνεις πλάκα;; Αν είσαι εσύ στα αλήθεια, τότε σε ευχαριστώ πολυ για την εξυπηρέτηση πέρσι.. Σου στέλνω pm για τα υπόλοιποα