φέτος μωρό μου δεν θα πάω, θα λέιπω
πού θα πάς;;;
φέτος μωρό μου δεν θα πάω, θα λέιπω
πού θα πάς;;;
Η σκηνή σε video είναι στο αρχείο ΑΕ2b200.
Το βραδυ της δευτερης μερας αν θυμαμαι καλα.....αλλα και το παραρτημα του Ritorno...αξιζε απο αλλη αποψη !!!!!!!!!! ....Το δε σκηνικο ολες τις μερες.... ηταν καταπληκτικο, ειδικα το απογευμα και μετα!!!!!!!Αντισθένη,ποια ημέρα και ώρα είχε γίνει αυτό το σόου;Δεν ήμουν εκεί γμτ
θα είμαι εκτός
παλι γκομενιζεις κουκλαρα μου;
δουλέυω κιολας
Να παρακαλεσω κατι σεβαστε φιλε....ενα τοσο αμεσο και ενδιαφερον θρεντ, που ειδικα εμενα με συναρπαζει....μην το γαμας...παρε σε παρακαλω την "σεξουλα"...και πηγαινετε σε οποιο αλλο θρεντ κανετε κεφι...ακομα και στα δικα μου θρεντ πηγαινετε και καντε οτι θελετε...αφηστε εδω να ανταλαξουμε τις εμπειριες μας... με το τι εγινε περυσι... και να ενημερωνομαστε σιγα-σιγα τι θα παιχτει φετος...... και ποιο θεομουνο θα παραβρισκετε στα εγκαινια φετος !!!!!......Φιλικα ο Παιχτουρας.παλι γκομενιζεις κουκλαρα μου;
Να παρακαλεσω κατι σεβαστε φιλε....ενα τοσο αμεσο και ενδιαφερον θρεντ, που ειδικα εμενα με συναρπαζει....μην το γαμας...παρε σε παρακαλω την "σεξουλα"...και πηγαινετε σε οποιο αλλο θρεντ κανετε κεφι...ακομα και στα δικα μου θρεντ πηγαινετε και καντε οτι θελετε...αφηστε εδω να ανταλαξουμε τις εμπειριες μας... με το τι εγινε περυσι... και να ενημερωνομαστε σιγα-σιγα τι θα παιχτει φετος...... και ποιο θεομουνο θα παραβρισκετε στα εγκαινια φετος !!!!!......Φιλικα ο Παιχτουρας.
Η σκηνή σε video είναι στο αρχείο ΑΕ2b200.
Και για τους γνώστες, πια γκόμενα είναι αυτή με το έκφυλο "λακουβάκι" πάνω από το κωλαράκι της???????
Απο οτι θυμαμαι περυσι.... αλλη τιμη εδινες αν πηγαινες και τις τρεις μερες....αυτο σε καθε περιπτωση... το μαθαινουμε απο το τηλεφωνο για πληροφοριες που υπαρχει για εξυπηρετηση του κοινου, τι θα ισχυει φετος!!!!!!!!!...Κανω εισηγηση και τα στουντιο της Αττικης να συμμετεχουν στην Εκθεση για διαφημηση!!!!!!!!!Υπάρχει καμιά πληροφορία για το κόστος των εισιτηρίων και αν υπάρχει και εισιτήριο για όλες τις ημέρες με έκπτωση;
είχε γίνει και στην θεσσαλονική κάτι παρόμοιο
εχεις βγαλει διαρκειαςΑγρια ηδονη..........με σκηνη θα ειμαι και τις τρεις μερες!!!!!