[size=7pt]Κάποια παιδιά που γραφτήκανε στο σαϊτ της υπογραφής μου,
και χρησιμοποιήσανε "άσεμνα" νικς διαγραφήκανε αυτόματα από κάποιο φίλτρο που χρησιμοποιεί το site το οποίο πλέον έχει απενεργοποιηθεί.
Αν θέλουνε ας ξαναγραφτούνε. Δεν το είχανε προβλέψει οι διαχειριστές εκεί.Συγνώμη για την ταλαιπωρία.[/size]
Το θέμα γενικά έχει πάρει διαστάσεις.
Ετοιμαστείτε για πολλή δημοσιότητα.
Μέχρι και άσχετα sites ασχολήθηκαν.
www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=3973]Meταφυσικo.gr[/url]
Λοιπόν μάγκα έριξα μια ματιά......
Στην Ελλάδα του 2008 λοιπόν της πρωτεύουσας με 50 κωλάδικα, εκατοντάδες πουτανάδικα και εκατοντάδες σεξ σόπ υπάρχουν άνθρωποι που δηλώνουν:
Υπήρξε ένας προβληματισμός αν έπρεπε να ανεβάσω αυτό το θέμα.
Όμως επειδή πιστεύω ότι όλα είναι στην ζωή μας και επειδή επίσης πιστεύω ότι και ο έρωτας έχει την μεταφυσική του διάσταση και χρησιμοποιείται κατά κόρον για τον έλεγχο των ανθρώπων αποφάσισα να το ανεβάσω και απο εκεί και πέρα το αφήνω στην κρίση των διαχειριστών.
Αυτές τις μέρες έγινε στην χώρα μας για πρώτη φορά κάτι που σε άλλες χώρες αποτελεί θεσμό εδώ και χρόνια.
Τι λες; Κορυφαία διαπίστωση.....
αποφασίσαμε να επισκεφθούμε αυτήν την έκθεση
όχι τόσο για αυτά καθ' εαυτά τα εκθέματα όσο για να μπούμε στο γενικό κλίμα αυτού του γεγονότος το οποίο συμβαίνει πρώτη φορά στην χώρα μας. Άλλωστε πιστεύω ότι οι περισσότεροι απο εμάς ο καθένας με τον τρόπο του έχει έρθει σε επαφή με το αντικείμενο.
Αυτό μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον παππού που έχει κολλήσει στην τσόντα....
Ο εγγονός τον πιάνει στα πράσα και αυτός απαντά.....
Γιέ μου περιμένω να δω ως πού θα φτάσει η κατάντια τους...........
Θα περίμενε κανείς ο οποίος δεν έχει βρεθει σε ανάλογο περιβάλλον ότι όλο αυτό θα ήταν πολυ προκλητικό και θα προκαλούσε ανάλογα συναισθήματα. Όμως τελικά αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα απο την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στον χώρο ήταν ότι τελικά όλο αυτό το πράγμα στην πραγματικότητα καμία σχέση δεν έχει με τον έρωτα. Δεν ήταν καν αισθησιακό. Μια αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα σούπερ μάρκετ ή ένα φαστ φούντ στο οποίο κάποιοι παίζουν με τα αρχέγονα ένστικτά σου προσπαθώντας να σου πουλήσουν τον έρωτα σαν προϊόν. Ακόμα και η μουσική δεν ήταν κάν αισθησιακή. Ρυθμοί άγριοι, στυλ rave με πολύ έντονα μπιτ που παρέπεμπαν το υποσυνείδητο σε αρχέγονους ρυθμούς, υπήρχε έντονο ένα στοιχείο βιαιότητας και θα έλεγα ότι όλο αυτό στο μόνο κομμάτι του εγκεφάλου που απευθύνεται είναι στο πιο πρωτόγονο στοιχείο του που είναι ο ερπετοειδής εγκέφαλος........
Αραγε πόσων χρόνων να είναι;
Αραγε εκτός του ιεραποστολικού έχει γνωρίζει άλλες πτυχές του έρωτα;
Προσωπικά εμένα όλο αυτό το σκηνικό μου θύμιζε ρωμαϊκή αρένα όπου μαζεύονταν οι πολίτες της Ρώμης προκειμένου να εκτονωθούν βλέποντας θεάματα βίαια που ικανοποιούσαν τα βαθύτερα άγρια ένστικτα.
Αλήθεια αυτός που είναι αυτόπτης μάρτυς του Κολοσσαίου πρέπει να μας δώσει και άλλα μαθήματα.
Παρακαλώ ένα μάθημα μαγειρικής πάραυτα... Είμαι πολύ βίαιος με άγρια ένστικτα και θέλω να γίνω κατοικίδιο..........
Είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να παρατηρείς γύρω την αμηχανία των ανθρώπων. Σχεδον κανένας πέρα απο αστεϊσμούς κάποιων παρεών δεν έδειχνε να είναι επηρεασμένος ερωτικά.
Φαντάζομαι πόσες μαλακίες βάρεσες όταν γύρισες σπίτι........
Τελικά πιστεύω ότι όλο αυτό λειτουργεί όπως ακριβώς και η βιομηχανία της διαφήμισης η οποία ακόμα και για την πώληση ενός παγωτού ή ενός γιαουρτιού προβάλει εικόνες που στόχο έχουν να αγγίξουν το σεξουαλικό ένστικτο των ανθρώπων.
Ελα ρε.......... Τι λες.... Πες μας και για τον τροχό..............
Σίγουρα οι γυναίκες οι οποίες πορουσιάζονταν στα διάφορα περίπτερα ήταν πάρα πολύ όμορφες όπως η κυρία στην παρακάτω φωτογραφία...
Αμα σου λέω εγώ δούλεψε η παλάμη τέζα κάτι ξέρω. Αλλά ρε πουλάκι μου... ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ.........
Ζήτω το ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΜ.
Γιατί κάποιοι θα μείνουν μια ζωή ΚΟΜπάρσοι...............