alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Εχει σάιτ το μαγαζί αυτό?Που βρίσκεται?
Εχει σάιτ το μαγαζί αυτό?Που βρίσκεται?
στο πουτσομαγουλο?
Πολυ θα το ηθελα...αλλα εγινε στο λαιμο
1. Απαγορεύεται η συλλογή και η επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων.
2. Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η συλλογή και η επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων, καθώς και η ίδρυση και λειτουργία σχετικού αρχείου, ύστερα από άδεια της Αρχής, όταν συντρέχουν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
α) Το υποκείμενο έδωσε τη γραπτή συγκατάθεσή του εκτός εάν η συγκατάθεση έχει αποσπασθεί με τρόπο που αντίκειται στο νόμο ή τα χρηστά ήθη ή νόμος ορίζει ότι η συγκατάθεση δεν αίρει την απαγόρευση.
β) Η επεξεργασία είναι αναγκαία για τη διαφύλαξη ζωτικού συμφέροντος του υποκειμένου ή προβλεπόμενου από το νόμο συμφέροντος τρίτου, εάν το υποκείμενο τελεί σε φυσική ή νομική αδυναμία να δώσει τη συγκατάθεσή του.
γ) Η επεξεργασία αφορά δεδομένα που δημοσιοποιεί το ίδιο το υποκείμενο ή είναι αναγκαία για την αναγνώριση, άσκηση ή υπεράσπιση δικαιώματος ενώπιον δικαστηρίου ή πειθαρχικού οργάνου.
4. Όποιος χωρίς δικαίωμα επεμβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο σε αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή λαμβάνει γνώση των δεδομένων αυτών ή τα αφαιρεί, αλλοιώνει, βλάπτει, καταστρέφει, επεξεργάζεται, μεταδίδει, ανακοινώνει, τα καθιστά προσιτά σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ή επιτρέπει στα πρόσωπα αυτά να λάβουν γνώση των εν λόγω δεδομένων, ή τα εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή και αν πρόκειται για ευαίσθητα δεδομένα με φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου (1.000.000) έως δέκα εκατομμυρίων (10.000.000) δραχμών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλες διατάξεις.
Σημειώνεται ότι ως “συγκατάθεση” του υποκειμένου των δεδομένων νοείται μόνο “κάθε ελεύθερη, ρητή και ειδική δήλωση βουλήσεως, που εκφράζεται με τρόπο σαφή, και εν πλήρη επίγνωση, και με την οποία, το υποκείμενο των δεδομένων, αφού προηγουμένως ενημερωθεί, δέχεται να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν. Η ενημέρωση αυτή περιλαμβάνει πληροφόρηση τουλάχιστον για τον σκοπό της επεξεργασίας, τα δεδομένα ή τις κατηγορίες δεδομένων που αφορά η επεξεργασία, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και το όνομα, την επωνυμία και τη διεύθυνση του υπεύθυνου επεξεργασίας και του τυχόν εκπροσώπου του. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα.” (άρθρο 2 ια Ν.2472/1997).
Για την παραβίαση του Ν.2472/1997 προβλέπεται, σε περίπτωση πρόκλησης ηθικής βλάβης, χρηματική ικανοποίηση η οποία ορίζεται κατ' ελάχιστον στο ποσό των 5.869 ευρώ (άρθρο 23 Ν.2472/1997), ενώ για την παραβίαση του Ν.3471/2006 προβλέπεται, σε περίπτωση πρόκλησης ηθικής βλάβης, χρηματική ικανοποίηση η οποία ορίζεται κατ' ελάχιστον στο ποσό των 10.000 ευρώ (άρθρο 14 παρ. 2 Ν.3471/2006).
βασικα στ αρχιδια μας..Έλαβα ένα email από τον ίδιο "προσβεβλημένο" τύπο,απολογητικού χαρακτήρα,και τελειώνει εδώ το θέμα!!!!!
Έλαβα ένα email από τον ίδιο "προσβεβλημένο" τύπο,απολογητικού χαρακτήρα,και τελειώνει εδώ το θέμα!!!!!
Αυτή που περιγράφεις ήταν η Αφροδίτη την λένε και Fetish Ina και που πιθανόν θα ήθελε να είναι η Λόλα. Τι να το κάνεις όμως το κοριτσάκι που κάποτε ήταν σκλαβάκι και τώρα θέλει να το παίζει Mistress. Μέθανα όλες βλέπεις το μιστρεσιλίκι βλέπεις. Την Λόλα όμως κακομοίρη μου δεν θα μπορέσεις να την δεις ούτε στον ύπνο σου. Θα πάθεις ρεύση πριν το συνειδητοποιήσεις.… ηθελα να πω για την bdsm area μπηκα αλλα δεν ηταν και κατι ιδιαιτερο ψιλοξενεροσα... και ηταν και η λολα εκει η mistress και πηγα και την ρωτησα για foot fetish area,τι γινετε και αν ειναι ανοιχτη. και μου ειπε οτι εκεινη ειναι υπευθυνη για εκεινη την περιοχη και οτι πληρωνω 15ε για 10λεπτα, και περνω το χαρτακι απο την εισοδο για ποδολαγνια. λεω δεν γαμιεται, εχω ακουσει κατι 150αρες που της σκανε αλλα παλικαρια και ειπα να την δοκιμασω.μαγκες ηταν χαλια! τα ποδια της ηταν καθαρα αλλα οχι ομορφα, τα νυχια τις το ενα βαμενο μαυρο το αλλο πρασινο το αλλο κοκκινο... οτι να ναι! και η γκομενα θυμιζε λιγο πρεζακι... λιγο χαλασμενα δοντια κρεμασμενα βυζια και οταν μου εφερνε τα ποδια τις στο προσωπο παροτι ημουν στα γονατα και εκεινη καθιστη με το ζορι τα σηκωνε και ετρεμε κιολας λες και εκανε για τους κατω κοιλιακους και ηταν στην 30στη επαναληψη... μαγκες εφυγα πριν τελειωσει το 10λεπτο... ξενερα μεγαλη... τα υπολοιπα ολα στην εκθεση καλα ηταν. το τοπ ηταν το σοου του λιντο.
η λολα δεν εχει καμια σχεση με την περιγραφη που κανει καποιος δεν αξιζει στην κοπελα να γραφονται τετοια σχολεια την αδικουν η λολα ειναι μια πανεμορφη κοπελα με πολυ γουστο επανω της στο ντυσιμο και σε ολα να ειναι καλα.
η λολα ειναι οντως πανεεεεμορφη..
Fetish Lola έγραφε το κλουβί; Μάλλον έκαναν πουλάκια τα μάτια σου από τα πολλά που είδες στην έκθεση και γι αυτό το είδες μόνο εσύ το είδετελοσπαντων δεν με ενδιαφερει ποια εισαι, παντως με ενα μηνυμα και που γραφεις στο προφιλ οτι δεν εχεις σχεση με τον πληρωμενο ερωτα εμενα δεν με πειθεις. anyway εγω την εμπειρια μου εγραψα απλως με μια κοπελα απο το bdsm area η οποια ηταν κοκκινομαλα και μου συστηθηκε σαν fetish lola.επισης ηταν σε ενα κλουβι μεσα και απ'εξω εγραφε fetish lola. και εμοιαζε με την εν λογω κυρια. τωρα αν εισαι εσυ η λολα και εχεις και κλωνους οι οποιοι ηταν στην εκθεση, τι να πω... να εισαι καλα παντως.αυτα που γραφω γιναν στις 6μιση περιπου την κυριακη.