Νέα

Athens Erotica 2010

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gord

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
:cheesy:

Συνημμένα

• 1443.jpg
    1443.jpg
    95,7 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.imaginas.gr/gallery/pictures/DSC01485.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imaginas.gr/gallery/pictures/DSC01228.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imaginas.gr/gallery/pictures/DSC01271.jpg[/img[/URL]]

gord

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
;)

Συνημμένα

• 9870.jpg
    9870.jpg
    81,1 KB · Εμφανίσεις: 39

spgreenblue

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Επισκέπτης
Πριν λίγο έλαβα ένα απειλητικό email μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχω στη σελίδα μου,ο συντάκτης του οποίου με απειλεί ότι αν δεν κατεβάσω τις φωτογραφίες της κοπέλας του θα κινηθεί δικαστικά εναντίον μου.Περιμένω να μου υποδείξει τα links που θεωρεί ότι είναι η κοπέλα του,πριν δώσω στο δικηγόρο μου το απειλητικό και υβριστικό email που έλαβα για τα περαιτέρω.Έχω μια υποψία ότι είναι από μέλος του παρόντος φόρουμ,οπότε καλό είναι να ζητήσει με email συγγνώμη,και να γράψει ότι αστειευόταν,αλλιώς το email θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του.

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Πριν λίγο έλαβα ένα απειλητικό email μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχω στη σελίδα μου,ο συντάκτης του οποίου με απειλεί ότι αν δεν κατεβάσω τις φωτογραφίες της κοπέλας του θα κινηθεί δικαστικά εναντίον μου.Περιμένω να μου υποδείξει τα links που θεωρεί ότι είναι η κοπέλα του,πριν δώσω στο δικηγόρο μου το απειλητικό και υβριστικό email που έλαβα για τα περαιτέρω.Έχω μια υποψία ότι είναι από μέλος του παρόντος φόρουμ,οπότε καλό είναι να ζητήσει με email συγγνώμη,και να γράψει ότι αστειευόταν,αλλιώς το email θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του.

δε μπορει να κανει τιποτα!!!
μη κατεβασεις καμια φωτο.
απο τη στιγμη που ηταν δημοσια εκδηλωση δεν εχει το δικαιωμα να ζητησει κατι τετοιο, γραψε τον στα αρχιδια σου.
σε καλυπτει ο νομος. ;)

Επισκέπτης
Δεν κατεβάζω καμία.Έχει ενημερωθεί ήδη ο δικηγόρος μου και θα εξετάσω το ενδεχόμενο να στραφώ εναντίον για τις ύβρεις και τις απειλές.

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
δε μπορει να κανει τιποτα!!!
μη κατεβασεις καμια φωτο.
απο τη στιγμη που ηταν δημοσια εκδηλωση δεν εχει το δικαιωμα να ζητησει κατι τετοιο, γραψε τον στα αρχιδια σου.
σε καλυπτει ο νομος. ;)

Το ότι ήταν δημόσια εκδήλωση δε λέει τίποτα.
Αυτό που στηρίζει τον καλλιτέχνη είναι ότι δε
φωτογράφιζε το κοινό αλλά τα show και τους "star"
που για αυτό το λόγο ήταν εκεί (προβολή, διαφήμιση, κλπ).
Πάντως όποιος το έστειλε καλό θα ήταν αντί να στέλνει
μηνύματα να ψάξει αλλού για "τυχόν ευθύνες" (λέμε και καμια μαλακία)

snas

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
2 κοριτσια που χορευαν ειναι κ στον θεμο???

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

1. Απαγορεύεται η συλλογή και η επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων.

2. Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η συλλογή και η επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων, καθώς και η ίδρυση και λειτουργία σχετικού αρχείου, ύστερα από άδεια της Αρχής, όταν συντρέχουν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

α) Το υποκείμενο έδωσε τη γραπτή συγκατάθεσή του εκτός εάν η συγκατάθεση έχει αποσπασθεί με τρόπο που αντίκειται στο νόμο ή τα χρηστά ήθη ή νόμος ορίζει ότι η συγκατάθεση δεν αίρει την απαγόρευση.

β) Η επεξεργασία είναι αναγκαία για τη διαφύλαξη ζωτικού συμφέροντος του υποκειμένου ή προβλεπόμενου από το νόμο συμφέροντος τρίτου, εάν το υποκείμενο τελεί σε φυσική ή νομική αδυναμία να δώσει τη συγκατάθεσή του.

γ) Η επεξεργασία αφορά δεδομένα που δημοσιοποιεί το ίδιο το υποκείμενο ή είναι αναγκαία για την αναγνώριση, άσκηση ή υπεράσπιση δικαιώματος ενώπιον δικαστηρίου ή πειθαρχικού οργάνου.

4. Όποιος χωρίς δικαίωμα επεμβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο σε αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή λαμβάνει γνώση των δεδομένων αυτών ή τα αφαιρεί, αλλοιώνει, βλάπτει, καταστρέφει, επεξεργάζεται, μεταδίδει, ανακοινώνει, τα καθιστά προσιτά σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ή επιτρέπει στα πρόσωπα αυτά να λάβουν γνώση των εν λόγω δεδομένων, ή τα εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή και αν πρόκειται για ευαίσθητα δεδομένα με φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου (1.000.000) έως δέκα εκατομμυρίων (10.000.000) δραχμών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλες διατάξεις.

Σημειώνεται ότι ως “συγκατάθεση” του υποκειμένου των δεδομένων νοείται μόνο “κάθε ελεύθερη, ρητή και ειδική δήλωση βουλήσεως, που εκφράζεται με τρόπο σαφή, και εν πλήρη επίγνωση, και με την οποία, το υποκείμενο των δεδομένων, αφού προηγουμένως ενημερωθεί, δέχεται να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν. Η ενημέρωση αυτή περιλαμβάνει πληροφόρηση τουλάχιστον για τον σκοπό της επεξεργασίας, τα δεδομένα ή τις κατηγορίες δεδομένων που αφορά η επεξεργασία, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και το όνομα, την επωνυμία και τη διεύθυνση του υπεύθυνου επεξεργασίας και του τυχόν εκπροσώπου του. Η συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα.” (άρθρο 2 ια Ν.2472/1997).

Για την παραβίαση του Ν.2472/1997 προβλέπεται, σε περίπτωση πρόκλησης ηθικής βλάβης, χρηματική ικανοποίηση η οποία ορίζεται κατ' ελάχιστον στο ποσό των 5.869 ευρώ (άρθρο 23 Ν.2472/1997), ενώ για την παραβίαση του Ν.3471/2006 προβλέπεται, σε περίπτωση πρόκλησης ηθικής βλάβης, χρηματική ικανοποίηση η οποία ορίζεται κατ' ελάχιστον στο ποσό των 10.000 ευρώ (άρθρο 14 παρ. 2 Ν.3471/2006). 

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ρε παιδια μην σπαμαρετε το θρεντ με μαλακιες...Μπαινουμε να δουμε καμια φωτογραφια εδω μεσα

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Για να επανελθουμε στο θεμα μας  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα