Επισκέπτης
Η Κατσούμη τελικά ήλθε;;;;;;;;;
ήλθε και έκατσε στον πούτσο μου!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Η Κατσούμη τελικά ήλθε;;;;;;;;;
ήλθε και έκατσε στον πούτσο μου!![]()
![]()
![]()
![]()
τα πίνεις ή τα φτυνεις μωρη ξεπέτω ??Φίλάρα αν είναι αλήθεια, θάρθω να σου γλύψω τον μπούτσον
![]()
![]()
![]()
![]()
αφησες καμιά γόπα αναμένη ????μπορω να σας πω οτι τις φωτο κ τα βιντεο που τραβηξα χαθηκαν στον σκληρο που μου καηκε...
Μάλλον δεν είχε χερι ελεύθερο να την κρατήσει,το ένα ήταν στο ποντίκιαφησες καμιά γόπα αναμένη ????![]()
μπας και εκανες τιποτε μαζί της??..σαν ιδιοκτητης τού σαιτ το δικαιουσε αλλωστεΌλες τις μέρες εκεί ήταν...
οχι... το γαμησε η δεη...αφησες καμιά γόπα αναμένη ????![]()
σπρώξε-γλύψε..μπας και εκανες τιποτε μαζί της??..σαν ιδιοκτητης τού σαιτ το δικαιουσε αλλωστε
γιου πι ες-άκι..οχι... το γαμησε η δεη...
Όχι ρε γμτ! Αυτό το επιχείρημα ξέχασα να το χρησιμοποιήσω είναι η αλήθεια. Δοκίμασα άλλα πιο συνηθισμένα... "έρχεσαι συχνά εδώ" και τέτοια. Δεν έπιασαν βέβαια. :Sμπας και εκανες τιποτε μαζί της??..σαν ιδιοκτητης τού σαιτ το δικαιουσε αλλωστε
δεν ημουν σπιτι...γιου πι ες-άκι..
ουτε το γιου πι ες άκι..δεν ημουν σπιτι...
Όχι ρε γμτ! Αυτό το επιχείρημα ξέχασα να το χρησιμοποιήσω είναι η αλήθεια. Δοκίμασα άλλα πιο συνηθισμένα... "έρχεσαι συχνά εδώ" και τέτοια. Δεν έπιασαν βέβαια. :S![]()
μπεεεεεεε....Το είχε βγάλει βόλτα στο πάρκο