imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Δείτε τη σελίδα του Αγγλικού show...
Τι μηχανή έχεις φίλε μου;Έτσι να ανταλλάξουμε καμιά εμπειρία!Εγώ έχω μια Minolta Dynax 5 (αναλογική) και δύο φακούς έναν 28-100 f/3-5.6 tamron 70-300 f/4-5.6 και εξωτερικό flash Metz!
Duracell αναμένουμε Φίλε
Όποιος έχει φωτό από το σόου του ριτόρνο ιδίως την Έφη με την άλλη τη γκόμενα την ξανθιά παρακαλείται να επικοινωνήσει με pm . Τα δικάμου δεν ανοίγουν και είναι 30 ΜΒΚαλημερα μαγκες.
Αρτιος αφιχθης απο το Erotica Live Show, αρτιμελης και ακμαιος.
Σε αυτο το thread θα ξεκινησω βαζοντας καμποσες φωτο που εβγαλα στις δυο μερες που επισκεπτηκα την εκθεση ( το Σαββατο και την Κυριακη ) κυριως με τις κοπελες και λιγο απο show κτλ.
Πηγα με εναν προσωπικο μου φιλο και τον MatureHunter77 απο εδω, και μπορω να πω πως περασαμε αρκετα καλα.
Προσωπικη μου γνωμη ειναι πως για τα δρωμενα στην Ελλαδα, η εκθεση αυτη ηταν εξαιρετικη. Σαφως δεν ειχε την αιγλη του εξωτερικου αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να περασει απαρατηρητη, καθως ηταν αρκετα επιτυχης απο την προσελευση του κοσμου, απο την διοργανωση ( θα μπορουσε να ειναι αρκετα καλυτερη σε αυτο το θεμα αλλα δεν πειραζει ) μεχρι και το γενικοτερο κλιμα που επικρατουσε.
Θετικο το γεγονος πως υπηρχαν πολλες γυναικειες παρουσιες στον χωρο, αν και ποιος τις γαμαει τις Ελληνιδες με τοσο ξενο κρεας γυρω σου.
ΤΟ ΜΟΝΟ αξιοσημειωτο αρνητικο που βιωσαμε για ακομα μια φορα ειναι η ξινιλα των Ελληνιδων σε ολο τους το μεγαλειο. Κυριως σε αυτες που ηταν σε περιπτερα και το παιζανε ντιβες. Αλλα δεν πειραζει, η αξια που θα τους δοθει ειναι αυτες οι τρεις σειρες στο bourdela.com, και μια αναμνηστικη φωτογραφια. Τιποτα παραπανω.
Παμε και στις φωτο λοιπον.
Οι περισσοτερες ειναι απο κοπελες στριπτιτζουδες που βγηκαν μαζι μας, και με αλλες κοπελες του event. Διαμαντια οι περισσοτερες απο θεμα συμπεριφορας.
Απολαυστε και ξεροχυστε.
Υ.Γ. Αν το thread ειναι σε λαθος κατηγορια, μετακινηστε το.
Απο το show του Grand Ritorno :
[