Νέα

Athens Erotica 2008

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ωραιες οι φωτογραφιες σας μαγκες!απεριοριστο ρεσπεκτ σε πανο και αναλ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τι μηχανή έχεις φίλε μου;Έτσι να ανταλλάξουμε καμιά εμπειρία!Εγώ έχω μια Minolta Dynax 5 (αναλογική) και δύο φακούς έναν 28-100 f/3-5.6 tamron 70-300 f/4-5.6 και εξωτερικό flash Metz!

Συναγωνιστή ασχολούμαι χρόνιααα με την φωτογραφία (έχω κάνει και σχετικές σπουδές σε Παρίσι και Λος Αντζελες)... οπότε έχω μεγάλη συλλογή από μηχανές (αναλογικές και ψηφιακές), φακούς (πολλούς Μ42) κλπ αξεσουάρ.
Στην έκθεση σαν κυρίως σώματα είχα πάρει μια PENTAX K10D και μια CANON MKII, φυσικά με τα εξωτερικά φλας τους... ενώ κοντινές (αυτο-φωτογραφίες) τράβαγα με μια ΝΙΚΟΝ S10 ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Duracell αναμένουμε Φίλε  :)

Εγώ πήγα στα εγκαίνια και νομίζω ότι ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ μέρα (εεε νύχτα ήθελα να πω) :dancing:
Λιγάκι χρόνο να βρω για επεξεργασία κ θα ποστάρω κι άλλες... έχω ήδη ανεβάσει 2... τράβήξα εκατοντάδες φώτος αλλά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ τα πρωτότυπα RAW αρχεία (γι όποιους ξέρουν... με καταλαβαίνουν) ;)

snas

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα κ παλι...
λοιπον, εγω ειχα παει το σαβατο...
απο κοσμο να πω οτι περιμενα να γινει ψιλοχαμος κυριος απο αντρες, απο γυναικες οχι τοσο...λογο ταμπου, φοβου κ γιατι πιστευω οτι σαν χωρα ειμαστε παρα παρα πολυ πισω σε οτι εχει να κανει με τον χωρο του ερωτισμου, τις εταιριες παραγωγης ταινιων κτλ... (αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...)
ομως εξεπλαγην οταν εβλεπα στην εισοδο να μπαινουν συνεχεια αντροπαρεες (αναμενομενο), γυναικοπαρεες!!! κ ζευγαρια κυριως νεαρα κ λιγο πιο ωριμα... Cheesy (δεν ειχα στιθει σε κανενα δεντρο για να βλεπω ποιος μπαινει κ ποιος βγαινει, απλα περιμενα για καμια ωριτσα μπροστα στην εισοδο να ερθει η παρεα μου, εκανα 3 τσιγαρα μεχρι να ερθουν... Verybad)
στα της εκθεσης τωρα... ο χωρος πιστευω για πρωτη φορα ηταν καλος, ουτε μικρος ουτε μεγαλος... για τα "περιπτερα" που ηπηρχαν ηταν καλος...
για την επομενη φορα θα ηταν καλο να γινει σε αλλο χωρο... πιο μεγαλο κ με πιο πολλα "περιπτερα" εταιριες, χαπενιγκς κ διαφορα αλλα...
η αισθηση που ειχα ηταν οτι βρισκομουν σε 3 στριπτιτζαδικα ταυτοχρωνα...
εκει βεβαια μπερδευοταν ο ηχος μεταξυ των μαγαζιων που ηταν πολλυ κοντα... αλλα οκ...
αν απο την αλλη, αν δεν υπηρχαν κ τα στριπτιτζαδικα με τα κοριτσια, τα σοου κ ολα αυτα, τα υπολοιπα "περιπτερα" δεν σου κινουσαν το ενδιαφερον...
μπορουσες να αγορασεις ταινιες, βοηθηματα, εσωρουχα... αυτα...
δεν υπηρχε κατι αλλο...
για πρωτη φορα παντως κ για μια τετοια εκθεση πηγε πολυ καλα...

περιμενω κ ενα φιλαρακι μου που θα πηγαινε την κυριακη να μου φερει το υλικο του...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
DIKY  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αφου ξερεις οτι ειμαι μαλακας ... / γιατι δεν με πηρες απο το μαλλι ρε μαλακα / απαιτω η Εκθεση να επαναληφθει !!!!

Παντως για δωσε λιγη βαση : μηπως την Κυριακη να παμε Alcatraz και μετα ακριβως απεναντι Μπογιατζη !!!!!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...μετα απο αγιο που ειχα και βρηκα παρκιν,εσκασα και εγω κυριακη κατα τις 9¨΄30 το βραδυ.με το που μπαινω πεφτω πανω στον ρεβη με το περουκι :P και να σερνει και  μια θειτσα γεματουλα με μαυρα γυαλια :boobies:(για να μην την αναγνωρισουμε??).κοσμος αρκετος μπορω να πω και μαλιστα και κοριτσια σε 2αδες και 3αδες-επισης και ζευγαρακια νομιμα η παρανομα :uglystupid:.η πρωτη εντυπωση ειναι οτι βρισκεσαι σε 5-6 στριπτ ολα μαζι και πληρωσες 15 ευρω.τα μουσικα ακουσματα μπερδεμενα στο αυτι και το καλο ηταν η κεντρικη σκηνη με τα ατελειωτα σοου απο τα διαφορα μαγαζια οι κοπελλες. :dancing:
ξεχωρισε ενα σοου με ενα τυπα και καλα οτι την ειχε 30 ποντους-ειχε βαλει στο πεος του ενα προσθετο και καλααα το παλαμαρι του βαρκαρη- και ανεβασε μια κοπελλα η οποια ηταν πολυ αμηχανη που καθοταν στην καρεκλα και απολαμβανε το σοου.
κατα τα αλλα κατι τσιτες ανεβαιναν στους πυργισκους και κουνουσαν τα κολαρακια τους και οι δικοι μας τα χερια στην αναταση με τις μηχανες και τα κινητα.
οι κοπελλες δεν μπορω οτι τρελλαθηκα,οι ιδιες που βλεπετε στα μαγαζια.
ΤΑ ΚΑΛΑ κομματια ηταν σε κατι περιππτερα στους διαδρομους παραπλευρα-εκει φυσουσε αλλος αερας και πολυ φαντασια-ηταν πιο κλας η φαση γενικα και εκει εστιασα περισσοτερα.
επισης αυτο που εβλεπα ηταν κατι γκομενες ,πως κοιτουσαν ολο το σκηνικο και την ολη κατασταση.εντοπισα και κατι ξεμπαρκες (εσεις μπορει να μην τις ειδατε)που ψαχνοντουσα για λιγο "δραση"-και καμια καλη κουβεντουλα.
αυτες για τις οποιες επαθα ΜΟΥΝΟΠΛΑΚΑ ηταν κατι ελληνιδες που εδιναν κατι διαφημιστικα μπροστα στις 'ΜΟΥΣΕΣ¨.ειδικα μια ειχε ΕΝΑΑΑΑΑ ΠΑΤΟΟΟΟ :jerking: :jerking:.
γενικο συμπερασμα -αυτος που τα οικονομησε γερα ηταν η καντινα......αμαν δεν σταματαγε λεπτο...η καλυτερη του...μιλαμε για κονομα γερη απο την εκθεση.
αυτα τα ολιγα .....και σοβαρα του χρονου περιπτερο απο το σαιτ. :dancing: :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Και τωρα μερικες φωτο γενικα απο καποιες γκομενες, για οποιες θυμαμαι κατι θα βαζω και δυο λογακια, αλλιως δειτε τα βυζια τους κωλους και τα μπουτια χωρις πολλα πολλα  :rockon:

Η Εσθήρ απο Ολλανδια, που πηρε μερος σε καποιο event το οποιο δεν προλαβα να δω καθως πηγαινα σχετικα αργα. Γαμω τα τυπακια η τυπισσα και ανετη, και γαμω τα μουνια με βυζο πολυ ωραιο :  :rockon:

Μια συμπαθεστατη κορασιδα αγνωστων λοιπων στοιχειων :  :rockon:

Ενα γκομενακι απο το lolita club :

Δυο γκομενακια απο το περιοδικο ΟΚΜ ( αγνωστο σε μενα, αλλα δεν εχει σημασια ) Η αριστερη ειναι Ελληνιδα.:

Ελληνικο πουλεντο, πηγα να βγω φωτο με το χερι μου στον κωλο της αλλα μου το εβαλε πανω απο την ζωνη την κοκκινη, δεν πειραζει ομως εγω και ετσι την αγαπαω  :rockon: :

Δεν θυμαμαι παιδες ποια ειναι η επομενη, sorry :(

Το επομενο ειναι ελληνικο πουλεντο, στο περιπτερο δεξια ακριβως μετα την εισοδο, απεναντι απτο sex shop. Το επαιζε ντιβα και δυσκολη για φωτο καθως "ολοι φωτογραφια ζητανε". Εγω λεω του χρονου να φαει σκατα να κατσει σπιτι της και να μη μας πρηζει τα αρχιδια ασκοπως  :rockon: :

Τα σκυλια οπως πραγματικα θα επρεπε να ειναι  :rockon: :

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
H τύπισσα με την κόκκινη ζώνη ήταν από τα ομορφότερα μωρά Αναλ.
Το Σαββάτο ήταν ντυμένη στα λευκά και ήταν απίστευτη (και φυσικά πανύψηλη)
Και το κορίτσι στην πρώτη φωτογραφία επίσης!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ουτε αυτη θυμαμαι τι και πως, καλο κομματι παντως ητο :

Γκομενακια απο το Erotica :

Δυο τυπισσες που παιζανε με δονηταρια και κανανε ενα μικρο σοου απεναντι απο το στεκι του Lido Palace :

Μια πολυ ωραια και χαριτωμενη κορασιδα εξω απο το show του grand ritorno :

Τρια κωλαρακια, γιατι δεν ξεχναμε ΠΟΤΕ απο που βγηκαμε, και που βαδιζουμε  :

Κωλαρακι No.1 ( εχει και λιγο απο κωλοβαλβιδοστεφανο )

Κωλαρακι Νο. 2

Και Κωλαρακι Νο. 3

Και τελος, θελοντας να κλεισω, βαζω την φωτο με την τυπισσα που για μενα, αν και Ελληνιδα, εκλεβε τα βλεμματα απο τις περισσοτερες...

Promoter του Lido Palace, και σε επικαιρη επερωτηση του Υπουργου Κωλοβαλβιδο-Υγειας Anal_Hunter αν "χορευει" η απαντηση ηταν λιγο διστακτικη στην αρχη, αλλα μετα ειπε οτι χορευει αλλα χορευει μονη της... Δεν το πηγα στο πιο προστυχο καθως ειμαι γνωστος για την ευγενεια μου  :2funny: ανα τον κοσμο, και αρκεστηκα στην φιλικοτητα της και στην ελλειψη ξινιλας απο το προσωπο της. Αφου συμπληρωσα τα στοιχεια μου για τον διαγωνισμο του Lido Palace, της λεω "Εισαι νικητρια", ανταποδιδει με ενα χαμογελαστο ευχαριστω, και εκει τελειωνει μια ιστορια προωρης εκσπερματισης και απεραντης κωλοβαλβιδοφαγουρας ( = ουσιαστικο, οταν σε τρωει να ανακαλυψεις τον εσωτερικο κοσμο της κωλοβαλβιδος μιας κορασιδας )

Ξεροχυστε που λεει και ο πιτσι :  :rockon:

Επισκέπτης
βλεπω αναλ οτι γουσταρεις ντογκυ καταστασεις  :grin: :grin:!παντα το κωλοπαιδο ηταν φιλοζωο και του αρεσαν τα ¨σκυλια¨ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τέλος....
Ο αναλ είναι ο γκέστ σταρ της έκθεσης....
Πρέπει να τοποθετηθεί εφεξής αποκλειστικός ανταποκριτής του μπουρδέλα τελεία κομ....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι παραθέτω και εγώ τη γνώμη μου. Για πρώτη φορά ήταν μια καλή προσπάθεια. Ακόμη δεν συγκρίνεται με τις αντίστοιχες εκθέσεις που έχω παρακολουθήσει στην αλλοδαπή..αλλά έχει σίγουρα μέλλον. Μειονέκτημα η απουσία παραγωγών και πορνοσταρ με αποτέλεσμα την έλλειψη σκληρού σεξ σώου. Αισθητή και η απουσία του σαϊτ. Τα σώου συμπαθητικά. αλλά πολλά γινόντουυσαν ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να μπερδεύονται οι μουσικές και αν γίνεται χαμός.
Καλό και το πιπ-σώου, που δεχόταν και ζευγάρια και τα κονόμησε χοντρα. Περιμένοντας το επόμενο πάρτε και μερικές φωτό.

Συνημμένα

• DSC01233a.JPG
    DSC01233a.JPG
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 29

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και άλλες δύο.

Συνημμένα

• DSC01245a.JPG
    DSC01245a.JPG
    26,5 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSC01234a.JPG
    DSC01234a.JPG
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 34

snas

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
να ρωτησω κατι???
τι εκανες στο peep show???
επειδη δεν μπηκα...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Σύντροφοι καλησπέρα. Επειδή είμαι ψιλοκουλάδι και οι φωτογραφίες που τράβηξα στην έκθεση είναι απαράδεκτες και αφού είδα ότι κάποιοι το έχουν ήδη εξαντλήσει το θέμα με όλες τις φωτό που έχουν ανεβάσει αποφάσισα να κάνω τη διαφορά… Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους φίλους, Tomito, Yorgos, Antisthenis και Anal_hunter που καθένας με τον τρόπο του με βοήθησαν να ανεβάσω αυτό το video. Το τράβηξα μέσα από το περίπτερο του Lido.
Δύο παρακλήσεις έχω και σταματώ την πολυλογία μου δίνοντας σας το link.

1) Αν κάποιος καταφέρει να ξεχωρίσει τη φάτσα του μέσα στον πανικό και τη θολούρα που επικρατεί και έχει κάποιο πρόβλημα με αυτό ας μου στείλει απλά ένα pm και θα διαγράψω το video από το rapidshare.

2) Αν ξέρει κανείς πως λέγεται ή που δουλεύει ή έχει τέλος πάντων οποιαδήποτε πληροφορία για το κορίτσι του video με το μεγάλο στήθος παρακαλώ να με ενημερώσει κι εμένα γιατί έχω φάει τον κόσμο και δεν τη βρίσκω πουθενά…

Ελπίζω να το απολαύσετε.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλημερα μαγκες.

Αρτιος αφιχθης απο το Erotica Live Show, αρτιμελης και ακμαιος.

Σε αυτο το thread θα ξεκινησω βαζοντας καμποσες φωτο που εβγαλα στις δυο μερες που επισκεπτηκα την εκθεση ( το Σαββατο και την Κυριακη ) κυριως με τις κοπελες και λιγο απο show κτλ.

Πηγα με εναν προσωπικο μου φιλο και τον MatureHunter77 απο εδω, και μπορω να πω πως περασαμε αρκετα καλα.

Προσωπικη μου γνωμη ειναι πως για τα δρωμενα στην Ελλαδα, η εκθεση αυτη ηταν εξαιρετικη. Σαφως δεν ειχε την αιγλη του εξωτερικου αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να περασει απαρατηρητη, καθως ηταν αρκετα επιτυχης απο την προσελευση του κοσμου, απο την διοργανωση ( θα μπορουσε να ειναι αρκετα καλυτερη σε αυτο το θεμα αλλα δεν πειραζει ) μεχρι και το γενικοτερο κλιμα που επικρατουσε.

Θετικο το γεγονος πως υπηρχαν πολλες γυναικειες παρουσιες στον χωρο, αν και ποιος τις γαμαει τις Ελληνιδες με τοσο ξενο κρεας γυρω σου.

ΤΟ ΜΟΝΟ αξιοσημειωτο αρνητικο που βιωσαμε για ακομα μια φορα ειναι η ξινιλα των Ελληνιδων σε ολο τους το μεγαλειο. Κυριως σε αυτες που ηταν σε περιπτερα και το παιζανε ντιβες. Αλλα δεν πειραζει, η αξια που θα τους δοθει ειναι αυτες οι τρεις σειρες στο bourdela.com, και μια αναμνηστικη φωτογραφια. Τιποτα παραπανω.  :rockon:

Παμε και στις φωτο λοιπον.

Οι περισσοτερες ειναι απο κοπελες στριπτιτζουδες που βγηκαν μαζι μας, και με αλλες κοπελες του event. Διαμαντια οι περισσοτερες απο θεμα συμπεριφορας.

Απολαυστε και ξεροχυστε.

Υ.Γ. Αν το thread ειναι σε λαθος κατηγορια, μετακινηστε το.  :rockon:

Απο το show του Grand Ritorno :

[
Όποιος έχει φωτό από το σόου του ριτόρνο ιδίως την Έφη με την άλλη τη γκόμενα την ξανθιά παρακαλείται να επικοινωνήσει με pm . Τα δικάμου δεν ανοίγουν και είναι 30 ΜΒ

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι