pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
mp4 από κινητό SE P990 και είναι ρε γαμώτο 30' συνεχόμεναΤι εννοείς δεν ανοίγουν; Τι μορφή είναι τα αρχεία;
mp4 από κινητό SE P990 και είναι ρε γαμώτο 30' συνεχόμεναΤι εννοείς δεν ανοίγουν; Τι μορφή είναι τα αρχεία;
Νέες φωτογραφίες από το show στη σελίδα μου www.imaginas.gr]www.imaginas.gr[/url] !!!!
(Εκκρεμούν και άλλες!!!)
το ειδα το βιντεακι... με το flv player...mp4 από κινητό SE P990 και είναι ρε γαμώτο 30' συνεχόμενα
Αν αυτή είναι "Ελληνίδα"...! Μάλλον ήταν τόσο Ελληνίδα, όσο Αμερικάνα είναι η Nikol!
οπως καποτε η γιαγια του σουμποτιτσ ηταν απτην κοκκινια?ετσι ενα πραγμα,α ρε λιακπουλε καλα τα λες οτι ολοι ειναι ελληνες
΄Έλα ρε και με τρέλανες , ετοιμαζόμουν για τον ψυχίατροοχι, σορρυ...
αλλου ειναι το βιντεο...
Μπραβο φιλε / πολυ ωραιο !!!!
Είναι πολύ ωραίο είσαι καλλιτέχνηςΕυχαριστώ.Μένουν άλλα 4 φιλμ να εμφανίσω,αλλά επειδή είναι pushαρισμένα πρέπει να πάω σε εξειδικευμένο εργαστήριο και είναι μακρυά μου.Πάντως σήμερα ανέβασα αρκετές.Και μένουν κάποιες ακόμα να ανεβάσω.
Είναι πολύ ωραίο είσαι καλλιτέχνης
DIKY
Αφου ξερεις οτι ειμαι μαλακας ... / γιατι δεν με πηρες απο το μαλλι ρε μαλακα / απαιτω η Εκθεση να επαναληφθει !!!!
Παντως για δωσε λιγη βαση : μηπως την Κυριακη να παμε Alcatraz και μετα ακριβως απεναντι Μπογιατζη !!!!!
Σύντροφοι καλησπέρα. Επειδή είμαι ψιλοκουλάδι και οι φωτογραφίες που τράβηξα στην έκθεση είναι απαράδεκτες και αφού είδα ότι κάποιοι το έχουν ήδη εξαντλήσει το θέμα με όλες τις φωτό που έχουν ανεβάσει αποφάσισα να κάνω τη διαφορά… Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους φίλους, Tomito, Yorgos, Antisthenis και Anal_hunter που καθένας με τον τρόπο του με βοήθησαν να ανεβάσω αυτό το video. Το τράβηξα μέσα από το περίπτερο του Lido.
2) Αν ξέρει κανείς πως λέγεται ή που δουλεύει ή έχει τέλος πάντων οποιαδήποτε πληροφορία για το κορίτσι του video με το μεγάλο στήθος παρακαλώ να με ενημερώσει κι εμένα γιατί έχω φάει τον κόσμο και δεν τη βρίσκω πουθενά…
Πως εξηγείται το γεγονός ότι κανένα πουλέν δεν σπάμαρε εδώ άραγε?
Για να την πούμε και την κακία μας
Τι εννοείς;
ενα μπραβο σε ολους και ειδικα στα παιδια που προσφεραν με οπτικο υλικοΤι εννοείς;