Νέα

Athens Erotica 2008

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ένα 30%+ των επισκεπτών της έκθεσης ίσως και να ήταν μέλη του

Και πολύ παραπάνω νομίζω ίσως φίλε (ειδικά την παρασκευή)
Αν σκεφτούμε πως εκ των πραγμάτων ακόμη και η διαφήμηση που μπορεί να κάνανε οι ίδιοι οι εκθέτες απευθύνεται πάλι σε μέλη του site...
Ό πανικός της κυριακής παρόλο το πρόβλημα με τα καυσιμα, οφείλεται κυρίως στην παρότρυνση μεταξύ μας
 

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Μηνύματα
9.251
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ωραία η έκθεση κι ας μην ήρθε η Lanny Barby!!!

το Max Power που κόλλαγε... δεν ξέρω....

για 1η φορά καλά ήταν...
χόρτασα να βλέπω High heels λέμεεεεε  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :dancing:

μπήκα και στον BDSM χώρο όπου μου άρεσε.... πολύ καυλιάρικες παρουσίες με λατεξ ήταν εκέι μέσα!!!!

ο καθένας βέβαια όπως τη βρίσκει είπαμε.... ;)

άντε και του χρόνου... καλύτερα βέβαιαι... ;)

ρε παιδιά ,λέτε για περιπτερο του σάιτ.... ωραία...
ποιος θα καθόταν?????? :grin: :rolleyes:

διαφιμιστικά φυλλάδια περίμενα να βρω για να πω την αληθεια....
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Που ξέρεις μπορεί να γινόσασταν εσείς αντικείμενο φωτογράφησης από τις γυναίκες επισκέπτριες.
"Κοίτα Μαίρη εδώ, εχω βγεί με έναν Τιμημένο από το Μπουρδέλα"
:2funny: :2funny: :2funny:
 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Μηνύματα
14.890
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εγραψες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που ξέρεις μπορεί να γινόσασταν εσείς αντικείμενο φωτογράφησης από τις γυναίκες επισκέπτριες.
"Κοίτα Μαίρη εδώ, εχω βγεί με έναν Τιμημένο από το Μπουρδέλα"
:2funny: :2funny: :2funny:
 

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.783
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Σύντροφοι καλημέρα! Πρώτη φορά γράφω κάτι στο site (όχι που δε θα ερχόταν κι εμένα η ώρα μου) κι αποφάσισα να μιλήσω-ρωτήσω για την έκθεση.  Πριν λίγες ώρες επέστρεψα από το ΕΚΕΠ και μπορω να πω πως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από αυτά που είδα. Πολύ όμορφες παρουσίες από εργαζόμενους αλλά και επισκέπτες (δεν ήξερα τι να πρωτοκοιτάξω), τα show πολύ όμορφα και γενικά δεν είδα κάτι που να με ενοχλήσει αν εξαιρέσω την πολυκοσμία ( ήταν σε βαθμό απόγνωσης), τη ζέστη και αυτό το κάτι-δεν ξέρω κι εγώ τι που είχαν ρίξει στον αέρα και ήμασταν όλοι σα μαστουρωμένοι ( όχι η μαστούρα δεν επήλθε από τις αιθέριες υπάρξεις). Περνώντας τώρα στην απορία μου ζητώ από όσους παρεβρέθησαν στην έκθεση και είναι γενικά «γνώστες» να με βοηθήσουν. Στο περίπτερο του lido (εκεί που ήταν η Mercedes) ήταν δυο κορίτσια που έκαναν λεσβιακό show. Η μια από αυτές ( η κυρία με τα μεγάλα προσόντα) τράβηξε την προσοχή μου και με οδήγησε να παρακολουθήσω το επιπλέον show εντός του περιπτέρου. Ο «εκφωνητής» είπε πως οι κοπέλες λέγονται Sandra και Suzana ( δε φάνηκε βέβαια να πολυξέρει τι του γίνεται). Φτάνοντας λοιπόν στο σπίτι μπήκα στο site του lido κι έψαξα για κάποια Sandra ή Suzana αλλά δε βρήκα καμία. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι : Ποιο καλό παιδί ξέρει να μου πει πώς λέγεται η δεσποινίς με το πλούσιο στήθος που έκανε το λεσβιακό πάνω στη Mercedes και αν μπορώ να τη βρω στο Lido ή αλλου??? 
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κι εγω ημουν χθες εκει.
Το μονο μου προβλημα ηταν οτι ποναγε η μεση μου και δεν μπορεσα να την απολαυσω (την εκθεση εννοω  :grin:) οσο θα μπορουσα!
Κατα τα αλλα πρωτογνωρο θεαμα για τα ελλινηκα δεδομενα.
Μπραβο. Αντε και του χρονου πιο δυνατα!  :rockon:
 

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Μηνύματα
1.745
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
παιδες καλημερα,

διαβασα με προσοχη τα σχολια σας αλλα εχω να πω κατι.

Πολυ ομορφα τα οσα μας περιγραψατε αλλα δεν νομιζετε οτι αφου εχετε πολλα ΜΒs με φωτο και βιντεο θα ηταν καλο να μας δειξετε και εμας κατι που λογω δουλειας δεν μπορεσαμε να παμε???

ελπιζω να εισακουστω...
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μαγκες μην ειστε ανυπομονοι...

Ετοιμαζω threadακι που θα παραθεσω παρα πολλες απο τις φωτο που τραβηξα σημερα και χτες και εκει θα βαζουμε ολοι ο,τι τραβηξαμε.

Υπομονη.
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μαγκες μην ειστε ανυπομονοι...

Ετοιμαζω threadακι που θα παραθεσω παρα πολλες απο τις φωτο που τραβηξα σημερα και χτες και εκει θα βαζουμε ολοι ο,τι τραβηξαμε.

Υπομονη.

Ανοιξε το γιατι εχω πολυ πραμα να ανεβασω (απο φωτος τουλαχιστον).
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.025
Πόντοι
17.085
Ωραία. Στο thread του Anal_Hunter ας ποστάρουμε λοιπόν... :rockon: :rockon:
 

Tleilaxu

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Μηνύματα
27
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα λοιπον την Κυριακη με τη γυναικα μου.

Πρωτη εντυπωση το χαος που γινεται καθε φορα στο απαραδεκτο ΕΚΕΠ με το παρκινγκ. Ελπιζω την επομενη φορα να γινει αλλου.

Μπαινουμε λοιπον και εκει που πιστευω οτι η μονη γυναικα εκει μεσα που δεν ειναι στριπτιτζου θα ειναι η δικια μου, εκπλησομαι θετικα. Παρα πολλα ζευγαρια και γυναικες που εκαναν την ατμοσφαιρα φυσικα πολυ χαλαρη (αλλο να σαι με 3000 αλλους μαντραχαλους). Ειναι πολυ θετικο που καποιες ελληνιδες ξεπερναν τα κομπλεξικα τους...

Η εκθεση παρα πολυ ωραια, τα περιπτερα προσεγμενα, ακομα και αυτα με χαμηλο budget. Καναμε τη βολτα μας πρωτα διερευνητικα και μετα βουρ στον πατσα. Πηραμε παιχνιδακια και λιπαντικα απο τα sex shops, ρωτησαμε για ενα tattoo που θελει να κανει και γενικα ειδαμε ολα τα περιπτερα. Για μενα, ολα τα λεφτα το περιπτερο με τους πινακες. Θελω εναν για το σπιτι.

Ακολουθως, ηπιαμε μπυριτσα και καθησαμε να δουμε τα strip shows. H συζυγος δεν ειχε παει ποτε σε strip show οποτε ηταν η πρωτη της φορα και της αρεσε παρα πολυ. Περασαμε αρκετη ωρα συζητωντας ποια εχει πιο ωραιο κωλο, στηθος κτλ  ;) Μου αρεσε γενικα οτι και τα αλλα θυληκα εκει μεσα φαινοταν αναμενα απο το θεαμα.

Το μειον στα στριπ σοου η γνωστη ελληνικη καφριλα με τον αλλον να παει να στηνεται μπροστα στην κοπελα με το κινητο και να μη βλεπει κανεις. Αλλα εμεις δεν ειμαστε ανθρωποι στα κανονικα μας, φαντασου εαν υπαρχουν και βυζια στη μεση...

Τελος πηγαμε στο BDSM που το βρηκαμε απογοητευτικο. Πολυ αργο, οχι αρκετα τολμηρο, με κενα διαστηματα. (μετα απο 10 λετπα να μαστιγωνει ο αλλος τα βυζια μιας κοπελας και τιποτα αλλο, ερχεται μια καποια πνευματικη κοπωση  :rolleyes: ). Εαν δεν ειχαν κατι καλυτερο δεν επρεπε να χρεωνουν.

Εκτος βεβαια εαν η στρατηγικη τους ηταν να τα παρει ο αλλος που χαραμισε 5 ευρω και να μπει μεσα να πλακωσει mistress kai slaves στις μπατσες απο τα νευρα του. Αυτο θα ηταν καλη BDSM φαση ...  :uglystupid:

Σαν συμπερασμα...

Παρα πολυ καλο, πολυ καλυτερο απ' οσο το περιμενα για πρωτη φορα. Το σημαντικο ηταν οτι πετυχε και το περιμενω και του χρονου μεγαλυτερο και καλυτερο. Νομιζω οτι οσοι πηγαμε το ευχαριστηθηκαμε.

Εξεπλαγην βεβαια που δεν ειδα παπαδες, την 6η διμοιρια βαρια οπλισμενων γιαγιαδων, το 2 συνταγμα θεουσων καταδρομεων, και την κ. Λουκα απ εξω να κανουν διαματυρια για το πως ερχεται το τελος του κοσμου, και μετανοειται, και οτι εκει μεσα ζει ο σατανας και οτι αν θες anal πρεπει να τον ριξεις χωρις λιπαντικο γιατι αλλοιος ειναι αμαρτια.

Δεν εχει γουστο σεξ θεαμα στην ελλαδα χωρις θεουσες  :-

 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Καλημερα μαγκες.

Αρτιος αφιχθης απο το Erotica Live Show, αρτιμελης και ακμαιος.

Σε αυτο το thread θα ξεκινησω βαζοντας καμποσες φωτο που εβγαλα στις δυο μερες που επισκεπτηκα την εκθεση ( το Σαββατο και την Κυριακη ) κυριως με τις κοπελες και λιγο απο show κτλ.

Πηγα με εναν προσωπικο μου φιλο και τον MatureHunter77 απο εδω, και μπορω να πω πως περασαμε αρκετα καλα.

Προσωπικη μου γνωμη ειναι πως για τα δρωμενα στην Ελλαδα, η εκθεση αυτη ηταν εξαιρετικη. Σαφως δεν ειχε την αιγλη του εξωτερικου αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να περασει απαρατηρητη, καθως ηταν αρκετα επιτυχης απο την προσελευση του κοσμου, απο την διοργανωση ( θα μπορουσε να ειναι αρκετα καλυτερη σε αυτο το θεμα αλλα δεν πειραζει ) μεχρι και το γενικοτερο κλιμα που επικρατουσε.

Θετικο το γεγονος πως υπηρχαν πολλες γυναικειες παρουσιες στον χωρο, αν και ποιος τις γαμαει τις Ελληνιδες με τοσο ξενο κρεας γυρω σου.

ΤΟ ΜΟΝΟ αξιοσημειωτο αρνητικο που βιωσαμε για ακομα μια φορα ειναι η ξινιλα των Ελληνιδων σε ολο τους το μεγαλειο. Κυριως σε αυτες που ηταν σε περιπτερα και το παιζανε ντιβες. Αλλα δεν πειραζει, η αξια που θα τους δοθει ειναι αυτες οι τρεις σειρες στο bourdela.com, και μια αναμνηστικη φωτογραφια. Τιποτα παραπανω.  :rockon:

Παμε και στις φωτο λοιπον.

Οι περισσοτερες ειναι απο κοπελες στριπτιτζουδες που βγηκαν μαζι μας, και με αλλες κοπελες του event. Διαμαντια οι περισσοτερες απο θεμα συμπεριφορας.

Απολαυστε και ξεροχυστε.

Υ.Γ. Αν το thread ειναι σε λαθος κατηγορια, μετακινηστε το.  :rockon:

Απο το show του Grand Ritorno :



















Μία γκόμενα απο το Grand Ritorno που χόρευε στην εξω μπαρα για αρκετη ωρα ( ονοματα δεν ξερω καθοτι δεν ειμαι στριπτιζακιας - αν και με οσες φωτογραφηθηκα ρωτουσα βεβαια μερικα δεν τα συγκρατησα )











Μια Ελληνιδα η οποια διαφημιζει το In Nomine Portal, και γαμω τα μουνια και ΚΑΘΟΛΟΥ στυλακι κτλ, δεκτικη σε φωτο και ολα :









Η γκομενα που ποζαρε απο το Lido Palace στη Mercedes πανω :









edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μια Σλαβα απο το περιπτερο της Xdream Pleasure η οποια ειχε πιει παρα πολυ και δεν πολυ καταλαβαινε, την ρωτησα το ονομα αλλα επρεπε να επαναλαβω την ερωτηση 4 φορες ωσπου να καταλαβω οτι δεν καταλαβαινε  :2funny:, ηταν για φωτογραφησεις εδω και ποζαρε αρκετα ευκολα και ωραια, και ειχε στο πισω μερος του εσωρουχου της και καλα την ουρα του λαγου, σα "σκουφακι" μικρο. Εχω την εντυπωση οτι ηταν butt plug γιατι πηγε να κατσει σε μια φαση και ψιλοζοριζοτανε αλλα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια ( στον κωλο της το εβαλα παντως  :rockon: )









Εξω απο το show του Grand Ritorno :





Μια Ελληνιδα αλόγα που δουλευε για καποιο περιπτερο, αρκετα τουμπανο θα ελεγα, αλλα στο τελος μας την εσπασε καθως ηταν να παιχτουν και αλλες φωτο και την εκανε με κατι πουρογερα. Δεν πειραζει, Ελληνιδα ηταν ετσι κι αλλιως  :rockon:







Μιλφέτο κατα παραγγελια MatureHunter εξω απο το στεκι για τα bondage ( απεναντι απο τις τουαλετες ) :



Μια τυπισσα που ηταν στα Peep Show και ηταν κροταλο συνεχως, ονομα δεν ρωτησα. Εκανα και το παρθενικο μου peep show με αυτην  :dancing:

Οσο βλεπω την κωλοτρυπιδα στη φωτο ( το περιγραμμα της κωλοτρυπιδας για την ακριβεια, το λεγομενο "φωτοστεφανο του κωλου" ) κατι παθαινω  :headbang: :headbang:

Δεν γινεται οι γυναικες να ειχαν ΔΥΟ κωλους αντι για κωλο και βυζια?  :think: :headbang:







Η συνεχεια εχει μωρα απο το Alcatraz :











Μερικες ακομα απο Lido Palace και τα κοριτσια του :






 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Συνεχεια με δυο φωτογραφιες εξω απο τις τουαλετες που ηταν το καλυτερο στεκι για μπανιστηρι και φωτογραφιες :





Το μωρο που τρελανε τον MatureHunter γλειφοντας του το αυτακι  :rockon::



Ενα μωρο που ποζαρε ωραια στον φακο ( οχι τον δικο μου  :2funny: ) στο περιπτερο του Swinger Club :







Μαγκες αυτα για τωρα, λεω να ψωλαρω λιγο ακομα μεχρι να πεσω για υπνο.

Θα βαλω και αλλες φωτογραφιες οταν ξυπνησω  :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom