Νέα

Athens Erotica 2008

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
τι???????..δηλαδη μεχρι τις 12 το βραδυ και βαλε???...εισητηριο??ποσο ειναι ρε μαγκες.

Επισκέπτης
Την δε πιο πανω ερωτηση την εκανα δε γιατι θελω να καταλαβω εαν ειναι σοβαρο το μαγαζι που εχετε η ειναι για πλακα.
Γιατι μην κανοντας αυτη την κινηση δειχνετε οτι η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ αυτου του μαγαζιου ειναι του κωλου.
Και πες οτι δεν θελαται να δωσετε τα Ν Ευρω για την ενοικιαση γιατι ας πουμε οτι δεν τα εχεται ΟΚ δωστε τοτε σε εναν πιτσιρικα ενα 50αρικο βγαλτε και 10000 φει βολαν και αφηστε να μοιραζει απο τοπρωι ως ττο βραδυ.
Εισαστε ομως τυχεροι γιατι και οι ανταγωνιστες σας ειναι και αυτοι AMATEURS και δεν το πηραν πρεφα να το κανουν και να σας παρουν τουλαχιστον την μιση δουλια .
ΠΡΟΣΟΧΗ την επομενη φορα γιατι εχει μεγαλωσει αρκετα η μπιζνα και δεν επιτρεπεται να το κανετε πια για ΧΟΜΠΙ. :rockon:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω ρε παιδια που πηγα με ενα συναγωνιστη απο εδω μεσα αν και συναντησαμε αρκετο κοσμο θα χαρακτηριζα την εκθεση απο αδιαφορη εως αποτυχια

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Πήγα και εγώ χθες και μπορώ να πω πως ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, τουλάχιστον για τα Ελληνικά δεδομένα. Όπως είπε και κάποιο παιδί πιο πάνω, ήταν σαν να ήσουν σε πολλά στριπτιτζάδικα ταυτόχρονα και μόνο με 15 ευρώ είσοδο κ πολύ φθηνά ποτά!!! Από οργάνωση αρκετά καλά για 1η φορά, σαν περίπτερα πιστεύω το alcatraz είχε το πιο οργανωμένο, όπως και οι κοπέλες του ήταν πολύ καλές κ φιλικές (όπως και οι υπόλοιπες δηλαδή), κ αν δεν κάνω λάθος οι περισσότερες πρέπει να ήταν παλιότερα στο Star, στη Μεταμόρφωση. Πολύ καλά τα show και ξεχωριστά το κάθε μαγαζί και στην κεντρική πίστα, πολύ καλή μουσική (αν και ορισμένες φορές οι μουσικές ανακατέβοταν και γινόταν μπάχαλο. Το σαδο-μαζο show αρκετά καλό για το είδος του, εγώ δεν τραλλάθηκα, όπως και με το peep show, το οποίο δεν με ενδιέφερε να το δοκιμάσω..
Σαν κόσμος μπορώ να πω με εξέπλησε η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, κυρίως από γυναίκες, είτε με συνοδό, είτε μόνες τους, οι οποίες πραγματικά ήταν πιο ξεσαλωμένες κ απο τους άντρες!!! Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε πως το παίζoυν σεμνές έξω, στην πραγματικότητα όμως είναι πιο λυσσασμένες απ' τους άντρες...!! :P ;) :sunglasses:
Γενικώς μια καλή εμπειρία και σε όσους έχουν σχέση με strips, αλλά και για αυτούς που πρώτη φορά ερχόντουσαν σε επαφή με κάτι τέτοιο.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Γιατί ρε σκρουντζ??? Αν εννοείς οτι είχε ελάχιστα περίπτερα με προιόντα σ αυτό δεν έχεις άδικο, ήταν πολύ μικρή η έκθεση αλλά τα στριπ-περίπτερα ήταν πολύ ζωντανά κ με ενδιαφέροντα σόου. Ακόμη κ οι κοπέλες όσο βαρεμένες είναι στα μαγαζιά το εντελώς αντίθετο ήταν στην έκθεση.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Παιδιά όπως και να το κάνουμε είμαστε μικρή αγορά.
Σίγουρα έλειπαν και πολλοί εκθέτες.
Κατά τα άλλα ακριβώς όπως τα γράφουν και οι δυο προηγούμενοι συναγωνιστές

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
6 σελιδες...6 ΤΙΠΟΤΑ...Για καποιον που δεν καταφερε να παει, η ενημερωση σακς....!!!!!

ΓΡΑΦΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙς...ΦΑΣΕΙΣ...

Ενημερωση κανουμε...Ε Λ Ε Ο Σ.......!!!!!!!!!

vasossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Που εισαι να διδαξεις ?????????

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Χαμός. Μόνο ο Αυτιάς δεν πήγε. Οι δημοσιογράφοι πρωτοπόροι. Πιο πίσω ηθοποιοί και παρουσιαστές. Όλοι (και πιο πολύ οι γυναίκες) έπεσαν με τα μούτρα στις αγορές της έκθεσης EROTICA 2008.

Μαστίγια, περίεργα εσώρουχα, δονητές (διαφόρων μεγεθών) κι άλλα... Τί να σας λέμε τώρα...

Μία παρουσιάστρια έφυγε με 4 τσάντες ψώνια. Ένα γνωστό δίδυμο δημοσιογράφων, ο...

Δη... και ο Δη... έκαναν μάτι (μέχρι και στο ζωντανό sex), ψώνισαν (ο μεγαλύτερος και... ψηλότερος, λίγα πράγματα, φημίζεται για την τσιγκουνιά του) κι έφυγαν ευτυχείς.

Ο ηθοποιός (παλιό sex symbol) Σ.Τ, εθεάθη στους χώρους της «ακολασίας».

Στο μεταξύ πολλοί δημοσιογράφοι, κάνοντας δήθεν, πως ενδιαφέρονταν για... ρεπορτάζ, ξεσάλωσαν...
Ήταν οι πιο αχόρταγοι επισκέπτες!...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τώρα μόλις γύρισα απο την έκθεση και ένα έχω να πω...Γάμαγε και έδερνε  :rockon:.Κυριολεκτικά φανταστική ατμόσφαιρα με δυναμική παρουσία αγαπημένων στρίπ μαγαζιών (Lido,Alcatraz,Grand Ritorno,Erotica)με κοπέλες στρίπερς πρωταγωνίστριες με δυναμικά σεξιστικά show,ιερόδουλες απο στούντιο (πετύχαμε 4  :rockon:) περαστικές να κλέβουν την παράσταση,ζευγάρια,λεσβίες,ο Ρέβης με ένα τραβεστί milf,leatherboys,s/m,ζογκλερικά κολπάκια απο επαγγελματίες χορευτές και ηλεκτρονική μουσική στο full.Κόσμος πάρα πολύς και φυσικά και εμείς δώσαμε δυναμικό παρών έχοντας τραβήξει πολύ φωτογραφικό υλικό για το σάϊτ.Απο αύριο θα βάλω και τις photos απο τις αγαπημένες μας στρίπερς :rockon: :rockon:

Y.Γ. BABY συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί όντως έπρεπε σαν σάϊτ να δίναμε δυναμικό παρών.Δεν πειράζει του χρόνου να είμαστε καλά και με υγεία και θα γίνουν όλα.

kritonas

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11

Και ομως ρώτησα το μελαχρινακι αυτό και μου είπε καμμία σχέση με βίζιτες ! Το όνομα της Σιμόνα - Κορίνα και όχι Μόνικα ! Μοιάζει αλλά δεν είναι. Τα υπόλοιπα για όποιον θέλιε απο κοντά στην αχαρνών !

kritonas

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Τώρα μόλις γύρισα απο την έκθεση και ένα έχω να πω...Γάμαγε και έδερνε  :rockon:.Κυριολεκτικά φανταστική ατμόσφαιρα με δυναμική παρουσία αγαπημένων στρίπ μαγαζιών (Lido,Alcatraz,Grand Ritorno,Erotica)με κοπέλες στρίπερς πρωταγωνίστριες με δυναμικά σεξιστικά show,ιερόδουλες απο στούντιο (πετύχαμε 4  :rockon:) περαστικές να κλέβουν την παράσταση,ζευγάρια,λεσβίες,ο Ρέβης με ένα τραβεστί milf,leatherboys,s/m,ζογκλερικά κολπάκια απο επαγγελματίες χορευτές και ηλεκτρονική μουσική στο full.Κόσμος πάρα πολύς και φυσικά και εμείς δώσαμε δυναμικό παρών έχοντας τραβήξει πολύ φωτογραφικό υλικό για το σάϊτ.Απο αύριο θα βάλω και τις photos απο τις αγαπημένες μας στρίπερς :rockon: :rockon:

Y.Γ. BABY συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί όντως έπρεπε σαν σάϊτ να δίναμε δυναμικό παρών.Δεν πειράζει του χρόνου να είμαστε καλά και με υγεία και θα γίνουν όλα.

Συμφωνώ και εγώ, πολύ καλό show. Μεχρι και η Κορίνα απο το Baby - O απο την Πειραιώς ήταν στο πριβέ του Lido. Γενικά πολύ καλή οργάνωση και το αδιαχώρητο απο κόσμο. Απο λιγούρηδες πορνογερους μέχρι ζευγαράκια.

Μπράβο ήταν καλή προσπάθεια και κυκλοφορεί πολύ αξιόλογο υλικό στην αγορά (κιυρίως αλκατράζ)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και ομως ρώτησα το μελαχρινακι αυτό και μου είπε καμμία σχέση με βίζιτες ! Το όνομα της Σιμόνα - Κορίνα και όχι Μόνικα ! Μοιάζει αλλά δεν είναι. Τα υπόλοιπα για όποιον θέλιε απο κοντά στην αχαρνών !

Dεν πήγα, δεν ξέρω...από τις φωτό κρίνω.

Κοίτα και εσύ στα παρακάτω Links και πες μας.

Τι εννοείς με αχαρνών?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Γενικά πολύ καλή οργάνωση και το αδιαχώρητο απο κόσμο. Απο λιγούρηδες πορνογερους μέχρι ζευγαράκια.
Μπράβο ήταν καλή προσπάθεια και κυκλοφορεί πολύ αξιόλογο υλικό στην αγορά (κυρίως αλκατράζ)

Aλκατράζ είπαμε?
:)

Συνημμένα

• Picture 153b.jpg
    Picture 153b.jpg
    31 KB · Εμφανίσεις: 33

Επισκέπτης
Ρε παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς την διευθηνση του Site.
Επιτρεπεται να μην εχετε ενα περιπτερο σε αυτη την εκθεση δηλαδη εαν δεν εισαστε εκει που εισαστε.
Απλα ερωτω ποιος ειναι αυτος που αποφασιζει για αυτα τα πραγματα για να τον αλλαξετε.
Καταλαβενεται νομιζω τι λεω.

Το ίδιο είπα και εγώ BABY την Παρασκευή που πήγα και έγραψα σε προηγούμενο μου post. Ήταν σημαντική η απουσία του bourdela.com αν υπολογίσεις ότι ένα 30%+ των επισκεπτών της έκθεσης ίσως και να ήταν μέλη του

kritonas

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Dεν πήγα, δεν ξέρω...από τις φωτό κρίνω.

Κοίτα και εσύ στα παρακάτω Links και πες μας.

Τι εννοείς με αχαρνών?

Χορευεί στο Ερώτικα στην Αχαρνών στον Αγ. Παντελεήμονα. Με 15 Ευρώ θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Πάντως είναι πολύ εμφανίσιμη φετίτσα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Εάν είναι όντως αυτή στις φωτό που έχουν τα Links, δεν έχω απορίες άλλες, τις έχω λύσει πριν 3 χρόνια στο Βουκουρέστι.

Και δεν την συνιστώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom