κι αλλες εγγραφες...
thanx easy
thanx easy
Στην υπογραφη του tomito κλικαρε.
Στην υπογραφη του tomito κλικαρε.
Ετοιμάσου και για άλλα warned
Τώρα μόλις γύρισα απο την έκθεση και ένα έχω να πω...Γάμαγε και έδερνε .Κυριολεκτικά φανταστική ατμόσφαιρα με δυναμική παρουσία αγαπημένων στρίπ μαγαζιών (Lido,Alcatraz,Grand Ritorno,Erotica)με κοπέλες στρίπερς πρωταγωνίστριες με δυναμικά σεξιστικά show,ιερόδουλες απο στούντιο (πετύχαμε 4 ) περαστικές να κλέβουν την παράσταση,ζευγάρια,λεσβίες,ο Ρέβης με ένα τραβεστί milf,leatherboys,s/m,ζογκλερικά κολπάκια απο επαγγελματίες χορευτές και ηλεκτρονική μουσική στο full.Κόσμος πάρα πολύς και φυσικά και εμείς δώσαμε δυναμικό παρών έχοντας τραβήξει πολύ φωτογραφικό υλικό για το σάϊτ.Απο αύριο θα βάλω και τις photos απο τις αγαπημένες μας στρίπερς
Y.Γ. BABY συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί όντως έπρεπε σαν σάϊτ να δίναμε δυναμικό παρών.Δεν πειράζει του χρόνου να είμαστε καλά και με υγεία και θα γίνουν όλα.
Και ομως ρώτησα το μελαχρινακι αυτό και μου είπε καμμία σχέση με βίζιτες ! Το όνομα της Σιμόνα - Κορίνα και όχι Μόνικα ! Μοιάζει αλλά δεν είναι. Τα υπόλοιπα για όποιον θέλιε απο κοντά στην αχαρνών !
Γενικά πολύ καλή οργάνωση και το αδιαχώρητο απο κόσμο. Απο λιγούρηδες πορνογερους μέχρι ζευγαράκια.
Μπράβο ήταν καλή προσπάθεια και κυκλοφορεί πολύ αξιόλογο υλικό στην αγορά (κυρίως αλκατράζ)
Ρε παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς την διευθηνση του Site.
Επιτρεπεται να μην εχετε ενα περιπτερο σε αυτη την εκθεση δηλαδη εαν δεν εισαστε εκει που εισαστε.
Απλα ερωτω ποιος ειναι αυτος που αποφασιζει για αυτα τα πραγματα για να τον αλλαξετε.
Καταλαβενεται νομιζω τι λεω.
Dεν πήγα, δεν ξέρω...από τις φωτό κρίνω.
Κοίτα και εσύ στα παρακάτω Links και πες μας.
Τι εννοείς με αχαρνών?
Χορευεί στο Ερώτικα στην Αχαρνών στον Αγ. Παντελεήμονα. Με 15 Ευρώ θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Πάντως είναι πολύ εμφανίσιμη φετίτσα.