Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ποιος μπορει να μου δωσει συμβουλες για το ασθμα;
ΠνευμονολογοςΠοιος μπορει να μου δωσει συμβουλες για το ασθμα;
Να αναφερεις αυτες τις παρενεργειες στο γιατρο.Με το ασθμα δε παιζουμε.Ο πνευμονολογος μου εδωσε ενα σπρευ αλλα μου κανει παρενεργειες, ζαλαδα, πονοκεφαλο, βαρος στο στηθος.
Aerolin λεγεται. Μονιμο ειναι αλλα χειροτερευει υπο ορισμενες συνθηκες, οταν εχει υγρασια, οταν εχει σκονη κλπ
Πολύ ανώριμο αυτό που λες.Ομοιοπαθητικοι = τσαρλατανοι για φαπες!
Aerolin λεγεται. Μονιμο ειναι αλλα χειροτερευει υπο ορισμενες συνθηκες, οταν εχει υγρασια, οταν εχει σκονη κλπ
Ρε φιλε πλακα μου κανεις;τραβα σε εναν ιδιωτη.Εχει τρεις μηνες αναμονη το ραντεβου...
Μια δοση παιρνω.Exω το ιδιο σπρευ.Να παιρνεις μια δοση (ενα πατημα) αντι για 2.Ετσι δεν νιωθω αρρυθμιες και ζαλαδες.
Είναι από τα πιο γνωστά, αν είναι παροδικό (δλδ. όχι μόνιμο), τότε θα σου μειώσει την δόση ο πνευμονολόγος. Έχε υπόψιν σου ότι το άσθμα είναι άτιμο στην αρχή, και σίγουρα θα έχεις θέματα μέχρι να το συνηθίσει ο οργανισμός σου. Εγώ την 1η βδομάδα μετά που βγήκα έξω από αλλαγή είδους άσθματος (από αλλεργικό σε υποτίθεται μόνιμο), και με θεραπεία Aerolin κι ένα άλλο μαζί, γυμναστήριο δεν πήγαινα γιατί δεν μπορούσα να πάρω ανάσα εύκολα για αερόβιο, μετά από 3-4 βδομάδες συνήλθα κανονικά, αλλά ήταν χοντρό γενικότερα το σκηνικό μου.Aerolin λεγεται. Μονιμο ειναι αλλα χειροτερευει υπο ορισμενες συνθηκες, οταν εχει υγρασια, οταν εχει σκονη κλπ