Νέα

Ασιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pervaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
671
Πόντοι
86
αφου ενιφκενουν που μεσα. ηνταμπου θελεις δηλαδη να βαλλουν που την πουγκα γθα να γαμας μουχτι; πηεννε εβρε γκομενα να δεις την γλυκα ποσα ενα σου κατσει ωσππυ να τη γαμησεις
Χάχα έχω 2 γκομενες μεγαλε χάχα, και πληρωνουν μου τις εξόδους μας, τρόπο χρειάζεται, άμα το κατέχεις το κατέχεις, σπάω πλάκα μαζί σου

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
391
Πόντοι
21
Χάχα έχω 2 γκομενες μεγαλε χάχα, και πληρωνουν μου τις εξόδους μας, τρόπο χρειάζεται, άμα το κατέχεις το κατέχεις, σπάω πλάκα μαζί σου
ε ναι... εντσε διαφωνω...εξαρταται απο το υλικο που πιανεις....και αλλα διαφορα... δαμε εν λογιστικα που καμνουμε...εντσε θεμα πιοος πιορονι πιον:cheesy::boobies::bigdick:

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
391
Πόντοι
21
ε καλαν παλε που την αλλην αμαν εχεις 2 και κατεχεις και την τεχνη να καννεις τες γενετσες να πιορονουνμε τες πουτανες τι γυρευκεις;

ιδου η μεγαλη απορια εναντια στο επιχειρημα που μου παρεθεσες...

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
671
Πόντοι
86
ε καλαν παλε που την αλλην αμαν εχεις 2 και κατεχεις και την τεχνη να καννεις τες γενετσες να πιορονουνμε τες πουτανες τι γυρευκεις;

ιδου η μεγαλη απορια εναντια στο επιχειρημα που μου παρεθεσες...
Απλά αρέσει μου να παρακολουθώ και τίποτα άλλο, το κόλπο είναι να έχεις καλό πουτσο, να ξέρεις να πουλάς έρωτα και να τους λες ότι θέλουν να ακούσουν Α και σε έξοδο την ώρα του λογαριασμού να κάνεις τα γλυκά μάτια και να μην μουνταρεις να πληρώσεις, αν το έχεις το έχεις αλλιώς πλήρωνε

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
391
Πόντοι
21
Απλά αρέσει μου να παρακολουθώ και τίποτα άλλο, το κόλπο είναι να έχεις καλό πουτσο, να ξέρεις να πουλάς έρωτα και να τους λες ότι θέλουν να ακούσουν Α και σε έξοδο την ώρα του λογαριασμού να κάνεις τα γλυκά μάτια και να μην μουνταρεις να πληρώσεις, αν το έχεις το έχεις αλλιώς πλήρωνε

χμμμ

οι εν πιορονο με φοασε...αλλα εν τες πουτανες που εν πιορονο για το σεξ...μονο τες πρωτες 1-2 φορες...

κοιταξε....εγω εν παρακολουθω απλα τες πουτανες... μονο ποτσινες γαμω για σκοπους ευκολιας αλλα και κοστους...

βαρκουμε τρομερα να καμνω σχεσεις, να τες περιπεζω και ποτουτα..

καποτε αμαν μαρεσει η πουτανα καμνω σχεση με.τσινη ...και περνω και καλυτερα...παρα με νορμαλ...

ερωτες εν πουλω διοτι οι πουτανες εν τρωσιν τουντες μπουρδες...ξερουν τα κολπα τουτα...απλα γαμω τες οπως τιυς αρεσκει και καθουντε μου μουχτι...

ε οσο για τες εξοδους...εν γινεται να μεν πιοροσο...διοτι αν δκω με πουτανα ενα φαμε.και ξυλο αν της πω πιοροσε...

εξαλλου οι φιλοσοφια δαμε...οσοι καθουντε μαζι μιυ στο τραπεζι εν πιορονουν...οι μονο πουτανες..

αρα ναι πιορονο τξν εξοδο αλλα οι το σεξ...καπου ισοζυγυζω λογιστικα στα εξοδα με μια κανονικη γκομενα

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
391
Πόντοι
21
εξαλλου 2-3 γκομενες που δοκιμασα να φκαλω εξω ενερκουνταν και η μια που το εκαμε εβαλε με να κατσουμε χωσμενη μεσε μια γωνια του εστιατοριου και που την ερωτησα προς τι ολη αυτη η μυστικοτητα ειπε μου τωρα ρεσεει κανενας και παιζει σε και παω τσεγω αδικα μαζι σου...ε και ενεξαναφκηκα εξω που τοτε με.γκομενα...εγκατςλειψα τον αγωνα και ποακολιουμε δαμε με τις πουτανιτσες και ειμαστε πομπα

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
391
Πόντοι
21
ειχα και μια που εφκεννε κανονικα ουλλα οκ αλλα νταξει τσινη εκραεν πιστολι και εκυκλοφοραν :rockon:

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
625
Πόντοι
81
Φιλε που το nickname εισαι 45αρης, τωρα 45 χρονων τι γενετζες βρισκεις να σου τα πληρωνου κιολας φανταζομαι δεν θα ειναι και που το πανω ραφι. Φανταζομαι κατι 50αρες χωρισμενες διψασμενες για πουτσο. Καμια σχεση με τις μουναρες εκει εξω που ουτε κατα δοιανια να δεχονται να σου τα πληρωνουν.

Εκτος και αν εισαι ο George Clooney. Η αν εισαι κυνηγος / ψαρας :cheesy:

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
391
Πόντοι
21
Ρε φιλε που κυκλοφοράς στο Medellin της κολομβιας?
οι ηβρα την σε ενα χωρκο καπου ποδα στην λεμεσο...εσαζεν με κρυσταλ τσιστερα εγινικεν φιλεναδα μου ...

εν την επιανε κανενας διοτι εφοουνταν αμπα και πληγωσουν την και παιξει τους......

ε τσε λαλω της σασε και κανενα πουττουι αντι μονο πραμα να φκαλλεις παραπανω που μενα και μεν φοασε εν σε πληγωνω ουτε μαφιες καμνω..

ετο να καμνουμε παρεα λαλω της να πινουμε και κανενα κρυσταλλακι και να σου τον αντινασσω ποτσι ποδα και δεκτηκεν...:wink:

ειπε μου αμαν εισε ετσι ισιος μεν φοασε τιποτε...

ποτε να μου την καρφωσεις τσε με φοασε εντσε πληγωνουμε...τσε ουτε να σε παιξω λαλει μιυ διοτι υστερα ποιος ενα με.γαμα;:buck2:

τσε μειναμε τσε αγαμητςς λαλει μου με του τους κομπιναδορους ουλους που μας δουλευκουν για ενα σεξακι ...
ε νταξει καλα επηαμεν σαν σχεση για 1 χρονακι...

υστερα εφυα διοτι εκοψα το πραμα και αναγκαστικα επρεπε να χωρισουμε...

παμτως εχει και γενετσες ππυ βαλλουν πομπες...και κανεναν εμπρησμουδιν...καμια απειλουαν...κανενα εκβιασμουιν...

νομιζω εχασες επεισοδια απο την εξελιξη της κυπριακης κοινωνιας προς το χειροτερον

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
391
Πόντοι
21
Ρε φιλε που κυκλοφοράς στο Medellin της κολομβιας?
βασικα εμετατρεψα την που ντιλερ σε ιδιωτικη πορνη...:coffee::coffee::coffee: εντωμεταξυ εν ωραια φασουα να γαμας τον ντιλερ σου...ηταν ωραια φαντασιωση για οσο εδιαρκεσεν...υστερα εμαθεν το κολπον και ξεκινησε και ετρωεν τα που τους αλλους....οποιος πελατης της ηταν νακκον ματσωμενος ετσιμπαν τον....

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
625
Πόντοι
81
οι ηβρα την σε ενα χωρκο καπου ποδα στην λεμεσο...εσαζεν με κρυσταλ τσιστερα εγινικεν φιλεναδα μου ...

εν την επιανε κανενας διοτι εφοουνταν αμπα και πληγωσουν την και παιξει τους......

ε τσε λαλω της σασε και κανενα πουττουι αντι μονο πραμα να φκαλλεις παραπανω που μενα και μεν φοασε εν σε πληγωνω ουτε μαφιες καμνω..

ετο να καμνουμε παρεα λαλω της να πινουμε και κανενα κρυσταλλακι και να σου τον αντινασσω ποτσι ποδα και δεκτηκεν...:wink:

ειπε μου αμαν εισε ετσι ισιος μεν φοασε τιποτε...

ποτε να μου την καρφωσεις τσε με φοασε εντσε πληγωνουμε...τσε ουτε να σε παιξω λαλει μιυ διοτι υστερα ποιος ενα με.γαμα;:buck2:

τσε μειναμε τσε αγαμητςς λαλει μου με του τους κομπιναδορους ουλους που μας δουλευκουν για ενα σεξακι ...
ε νταξει καλα επηαμεν σαν σχεση για 1 χρονακι...

υστερα εφυα διοτι εκοψα το πραμα και αναγκαστικα επρεπε να χωρισουμε...

παμτως εχει και γενετσες ππυ βαλλουν πομπες...και κανεναν εμπρησμουδιν...καμια απειλουαν...κανενα εκβιασμουιν...

νομιζω εχασες επεισοδια απο την εξελιξη της κυπριακης κοινωνιας προς το χειροτερον
Καλα παντα ειχε ετσι φασεις η κοινωνια μας , αλλα ο παραπανω κοσμος απεχει που ετσι καταστασεις. Γιατι οποιος νεκατονεται με τα πιτουρα τρων τον οι κοτες. Χαιρομαι που το κοπσες το πραμα παντως. Μεγαλη βιλιά ειδικα το κρυσταλ.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.065
Πόντοι
206
Φιλε που το nickname εισαι 45αρης, τωρα 45 χρονων τι γενετζες βρισκεις να σου τα πληρωνου κιολας φανταζομαι δεν θα ειναι και που το πανω ραφι. Φανταζομαι κατι 50αρες χωρισμενες διψασμενες για πουτσο. Καμια σχεση με τις μουναρες εκει εξω που ουτε κατα δοιανια να δεχονται να σου τα πληρωνουν.

Εκτος και αν εισαι ο George Clooney. Η αν εισαι κυνηγος / ψαρας :cheesy:
Αντικειμενικα και εμενα με εκανε εντυπωση το εχω 2 γκομενες και μου πληρωνουν τις εξοδους. Γυναικα να πληρωσει αυτη σε ραντεβου θα με θεωρησει φτηνο ακαματη τσεγκενη. Κατι παιζει

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
391
Πόντοι
21
Καλα παντα ειχε ετσι φασεις η κοινωνια μας , αλλα ο παραπανω κοσμος απεχει που ετσι καταστασεις. Γιατι οποιος νεκατονεται με τα πιτουρα τρων τον οι κοτες. Χαιρομαι που το κοπσες το πραμα παντως. Μεγαλη βιλιά ειδικα το κρυσταλ.

εγω ειμουν και στις δυο πλευρες ... και των πιτουρων και των κοτων:woldman:

ναι ξερω το... τωρα πιννω ψιλουες καια ποτα μονο...και καμια κοκα αν βρεθει καμια γραμμουα...ετσι για την πλακα ομως...

ε τσιε νακκον με τες πουτανιτσες ...

πισω ενιξαναπαω ... ειδικα με την τελευταια που ηθελε να με φαει...εν σωννω πλεον ετσι ιστοριες...

εντωμεταξυ.... εχεις καμια θαυλανδεζα υποψη βιζιτουα?

θελω καμια που καμνει μασαζ και πιπες καλες

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
391
Πόντοι
21
Αντικειμενικα και εμενα με εκανε εντυπωση το εχω 2 γκομενες και μου πληρωνουν τις εξοδους. Γυναικα να πληρωσει αυτη σε ραντεβου θα με θεωρησει φτηνο ακαματη τσεγκενη. Κατι παιζει
μονο τουτο παιζει :bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
625
Πόντοι
81
Καθε ανθρωπος εχει την αξια του στο sexual market. Αμα εβρεις καμια γιαγια ματσωμενη φυσικα και γινεται. Εκει που η αξια εν χαμηλη μιλα το χρημα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.958
Πόντοι
6.256
Ας βρεθεί καποιος να κανει τις μεταφρασεις των ποστ

Stories