Νέα

Swingers και cuckholders στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sotos5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
507
Πόντοι
81
Εν καταλαβω τι θελεις να πεις δαμε. Που τη μια θελεις κατι πιο ουσιαστικο αλλα που την αλλη θες να ανταλλασουμε αποψεις;

Και τα δυο εν γινονται τωρα;
Αποψεις ανταλλασουνται ηδη και αν καποιοι θελουν γνωριμια που δαμε τι τους σταματα με τζινους που εν δαμε για συζήτηση;

ξερω εν ξερω; εχουμε τον κοκο δαμε τη μασκοτα που γαμα και δερνει, και αν δεν σου γαμήσει τη γυναικα, εσυ χανεις. (δικα του λογια:cheesy:) τωρα βαλει λικες αντι για επιχειρήματα .... γιατι ως τζιαμε μπορει αφου εν ξερει να διαβαζει για να αποκτησει αποψη.

Αλλα αν κρινω που τα μηνυματα σε τουτο το νημα, οι παραπανω που εγράψαν δαμε εν νουσιμοι, θορουν, κοφκουν τη φάση, κρίνουν αμα θέλουν ( και δικαίως) και ως τζιαμε συνεχιζουν με τη ζωη τους.

Τώρα όσον αφορα τους γαμιαδες που λες εν γενικα παντου τουτο το φαινομενο και εν εχει ουσια να το συζητουμε αφου εν χαζό να περνει καποιος στα σοβαρα καποιον που ψαχνει τεθκιου ειδους επιβεβαίωση ονλινε.

Αρα πως προτεινεις να δημιουργηθει το σωστο κλιμα με εμπιστοσύνη; ωστε να γινει εκεινο που προτεινεις στην αρχη για καφε και γνωριμίες οταν ξερεις πολλα καλα για τους παπαρολογους;

Ενε με τη σωστή ενημέρωση και την απομάκρυση γελοίων στοιχείων όπως τη μασκότα που εν ξερουν μαλλον καν τι ενι η συναίνεση;

Οπότε ξαναέρχομαι στο άλλο μου ποιντ, και πίστεψε με εν εχει πολλους που θελουν παραπανω που μενα να φκενουν για καφε με αλλους με παρομοια μυαλα, αλλα για να το πετυχεις τουτο εν θα το κάμεις με τη συζητηση ώστε να γινει σιγα σιγα normalized και πιο αποδεχτο; αρα και πιο ευκολο στη πράξη;
Πάλι έχεις τα με τον Κοκό...;;
Τραβά το ο οργανισμός σου.
Χαχαχα

cucked

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2024
Like
136
Πόντοι
0
Πάλι έχεις τα με τον Κοκό...;;
Τραβά το ο οργανισμός σου.
Χαχαχα
ναι εν εγω που ασχολουμε ρε παρεα, ενεν οτι ανακατονεσαι σε ενα θεμα που εν εχεις ιδεα αλλα ουτε και αποψη και αν δεν σου απαντουμε οπως σου αρεσκει στις μαλακιες που γραφεις τότε ειμαστε πεζεβεγκηδες.

Και η πλακα ενι οτι συνεχιζεις και νομιζεις οτι εισαι και προκλητικος, αλλα εγω που τη θεση μου θελω να συνεχισεις γιατι επιβεβαιώνεις με απολυτα. Οποτε βαλε και οσα χαχα θελεις επειδη εν τοσο αστειο που επεθανες οντως που τα γελια, οι επειδη προσπθαεις να παρουσιασεις τον εαυτο σου σε μια καταστη που εν εισαι:wink:

ατε πιενε να εβρεις καμια πουτανα μεθυσμενη περκι γαμησεις μουχτι και αστες παντρεμενες για τζινους που κουμανταρουν (btw ετσι μαλακιες εν να σου προτεινα να μεν γραφεις δημοσια γιατι ομολογεις μονος σου σε ποινικο αδικημα, η συναίνεση που ελεα;, οποτε κατσε λιο τη μαππα χαμε ρε φτανε)

Τελευταία τροποποίηση:

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
507
Πόντοι
81
ναι εν εγω που ασχολουμε ρε παρεα, ενεν οτι ανακατονεσαι σε ενα θεμα που εν εχεις ιδεα αλλα ουτε και αποψη και αν δεν σου απαντουμε οπως σου αρεσκει στις μαλακιες που γραφεις τότε ειμαστε πεζεβεγκηδες.

Και η πλακα ενι οτι συνεχιζεις και νομιζεις οτι εισαι και προκλητικος, αλλα εγω που τη θεση μου θελω να συνεχισεις γιατι επιβεβαιώνεις με απολυτα. Οποτε βαλε και οσα χαχα θελεις επειδη εν τοσο αστειο που επεθανες οντως που τα γελια, οι επειδη προσπθαεις να παρουσιασεις τον εαυτο σου σε μια καταστη που εν εισαι:wink:

ατε πιενε να εβρεις καμια πουτανα μεθυσμενη περκι γαμησεις μουχτι και αστες παντρεμενες για τζινους που κουμανταρουν (btw ετσι μαλακιες εν να σου προτεινα να μεν γραφεις δημοσια γιατι ομολογεις μονος σου σε ποινικο αδικημα, η συναίνεση που ελεα;, οποτε κατσε λιο τη μαππα χαμε ρε φτανε)
Εγώ σε αγνωησα...εσύ θηκτηκες από το like..
Γνώρισα πολλούς σαν εσένα...οι πλείστοι προβληματική..σαν εσένα .υπάρχουν όμως και μια χαρά συνεννοασε....εσύ μην ασχολησε μαζί μου...συνέχισε όπως είσαι...

cucked

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2024
Like
136
Πόντοι
0
Εγώ σε αγνωησα...εσύ θηκτηκες από το like..
Γνώρισα πολλούς σαν εσένα...οι πλείστοι προβληματική..σαν εσένα .υπάρχουν όμως και μια χαρά συνεννοασε....εσύ μην ασχολησε μαζί μου...συνέχισε όπως είσαι...
συνεχιζεις να λες τα δικα σου αγνοώντας εντελως ξανά την ουσια του μηνυματος, αλλά εν να το πω τριτη φορα εν θα σου το χαρίσω τουτο, για να δειξω τι τυπος εισαι πραγματικα. Θες να αναλυσουμε μαζι τι ειναι η σεξουαλικη συναίνεση;

Ρωτώ να δω ποσες φορες θα το αποφυγεις ακομα. :wink:

Επισης σε παρακαλω ανεπτυξε τι εννοεις προβληματικοι, ειμαι πολλα περιεργος να ακουσω τη λογικη σου, όση εχεις φυσικα. οι τίποτε αλλο να ακουσουμε τις πραγματικες σου αποψεις παρα τις μαλακιες που λαλεις που νομιζεις οτι εν πειστικες.

RforRed

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Like
108
Πόντοι
1
Καλά cuck είναι να φέρνω 2ο άντρα να μου πιδα. την γυναίκα, το αντίθετο τι είναι, να πίδω εγώ 2η γυναίκα και να βλέπει η δική μου?

cucked

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2024
Like
136
Πόντοι
0

RforRed

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Like
108
Πόντοι
1
Άτιμο Deep seek

Ο όρος "cuckquean" (επίσης γραμμένος ως "cuckqueen") αναφέρεται σε μια γυναίκα που απολαμβάνει ή συμμετέχει σε μια σχέση όπου ο σύντροφός της έχει σεξουαλικές επαφές με άλλες γυναίκες, συχνά με τη συγκατάθεσή της ή ακόμη και με την ενεργό συμμετοχή της. Αυτός ο όρος προέρχεται από τη λέξη "cuckold", η οποία παραδοσιακά αναφέρεται σε έναν άνδρα του οποίου η σύζυγός του τον απατά. Στην περίπτωση της "cuckquean", η γυναίκα βρίσκεται σε μια ανάλογη θέση, όπου ο σύντροφός της έχει σεξουαλικές σχέσεις με άλλες γυναίκες.

Καλημέρα

• Like
Αντιδράσεις: cucked

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
507
Πόντοι
81
συνεχιζεις να λες τα δικα σου αγνοώντας εντελως ξανά την ουσια του μηνυματος, αλλά εν να το πω τριτη φορα εν θα σου το χαρίσω τουτο, για να δειξω τι τυπος εισαι πραγματικα. Θες να αναλυσουμε μαζι τι ειναι η σεξουαλικη συναίνεση;

Ρωτώ να δω ποσες φορες θα το αποφυγεις ακομα. :wink:

Επισης σε παρακαλω ανεπτυξε τι εννοεις προβληματικοι, ειμαι πολλα περιεργος να ακουσω τη λογικη σου, όση εχεις φυσικα. οι τίποτε αλλο να ακουσουμε τις πραγματικες σου αποψεις παρα τις μαλακιες που λαλεις που νομιζεις οτι εν πειστικες.
Απλά..δεν αξίζει να ασχολουμε μαζί σου... λέγε τα δικά σου.....

cucked

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2024
Like
136
Πόντοι
0
Απλά..δεν αξίζει να ασχολουμε μαζί σου... λέγε τα δικά σου.....
εν αξιζει αλλα απαντάς να εχεις τον τελευταιο λογο. οι σημερα.

Πάμε για 4η φορα. Τι σημαινει σεξουαλική συναίνεση;

Δέχουμαι και απαντησεις και που το ChatGPT.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
729
Πόντοι
86
εν αξιζει αλλα απαντάς να εχεις τον τελευταιο λογο. οι σημερα.

Πάμε για 4η φορα. Τι σημαινει σεξουαλική συναίνεση;

Δέχουμαι και απαντησεις και που το ChatGPT.
Αν τζιαι συμφωνώ με ό,τι λες, δεν χρειαζόταν να ξεκινήσεις αντιπαράθεση που την αρχή.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
213
Πόντοι
26
Πέρα απο αυτά που γράφτηκαν. Γνωρίζει κάποιος κάποια ουσιαστική πληροφορία?

Δηλαδή που συνήθως ψάχνουν τα ζευγάρια για bulls ή το αντίστοιχο που οι bulls μπορούν να ψάξουν για ζευγάρια.

Είχα διαβάσει στο παρελθόν για το website SDC, αλλά δεν γνωρίζω κατα πόσο ισχύει και για Κύπρο.

• Like
Αντιδράσεις: Sotos5

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom