Πολύ σωστός. Έχω δοκιμάσει και τους δύο ρόλους. Το παν είναι η χημειά/επικοινωνία/σεβασμός - δεν είναι ούτε για ένα πήδημα που γίνεται όλο αυτό ούτε σημαίνει ότι ο cuck είναι υποδιέστερος. όλα έχουν να κάνουν με τη φαντασίωση/εξευτελισμό και φυσικά τη γυναικεία κυριαρχία που είναι η βάση όλου του παιχνιδιού. αυτό που δεν καταλάβαίνουν πολλοί είναι ότι ουσιαστικά και ο ρολός του μπουλ και του κακ είναι να υπηρετήσουν/ευχαριστήσουν την κυρίαρχη γυναίκα.ρε πελλε εισαι πολλα κομπλεξικος.. τι ακριβως ειπα που εν βρισκεται η ισια μου;
Νομίζεις οι bulls παν με παντρεμενες που το καλο την καρδιας τους; εν θελουν αν γαμουν τζινοι; μα εν να μας πελλανεις. Η επειδη εν σε παιρνω στα σοβαρα να παεις με τη γυναικα μου; εισαι σοβαρος ρε τυπε;
εγω ειμαι ο cuck αλλα εσυ εξεφτιλιζεσαι.. αμα θελεις να γαμησεις τοσο πολλα πηεαινε και δωσε κανενα 50ευρω να σου περασει η μαθε να συμπεριφερεσαι και να μιλας σωστα, αλλα τι περιμενω που καποιον αγαμητο που νομιζει εν να γαμησει με οφκιερο προφιλε.
και αν νομιζεις καποιος εχει στανταρτσς σημαινει ψαχνει μονο μοντελο, φοοουμε απλα να σε δω..
και ειπαμε τα ηδη αλλα εν καταλαβαινεις, ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ δαμεσα, πρεπει να σου το ζωγραφισω να το καταλαβεις; Οποτε για τι μοντελο και τι εσκορτ μιλας; Εσενα επεριμενα να μου λυσεις τα προβληαμτα μου; Δηλαδη εν μπορω να μιλω για ενα lifestyle που μου αρεσκει με αλλους χωρις να ειμαι υποχρεος να καμνω pimp τη γυναικα μου σε άσχετους σαν εσενα; Νομιζω εν εσενα που εν βρισκετε η ισια σου. ατε πρωι πρωι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Swingers και cuckholders στην Κύπρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sotos5
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καταρχάς ποιος σου είπε ότι θέλω να γαμησω την γυναίκα σου τόσο πολλά;;;ρε πελλε εισαι πολλα κομπλεξικος.. τι ακριβως ειπα που εν βρισκεται η ισια μου;
Νομίζεις οι bulls παν με παντρεμενες που το καλο την καρδιας τους; εν θελουν αν γαμουν τζινοι; μα εν να μας πελλανεις. Η επειδη εν σε παιρνω στα σοβαρα να παεις με τη γυναικα μου; εισαι σοβαρος ρε τυπε;
εγω ειμαι ο cuck αλλα εσυ εξεφτιλιζεσαι.. αμα θελεις να γαμησεις τοσο πολλα πηεαινε και δωσε κανενα 50ευρω να σου περασει η μαθε να συμπεριφερεσαι και να μιλας σωστα, αλλα τι περιμενω που καποιον αγαμητο που νομιζει εν να γαμησει με οφκιερο προφιλε.
και αν νομιζεις καποιος εχει στανταρτσς σημαινει ψαχνει μονο μοντελο, φοοουμε απλα να σε δω..
και ειπαμε τα ηδη αλλα εν καταλαβαινεις, ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ δαμεσα, πρεπει να σου το ζωγραφισω να το καταλαβεις; Οποτε για τι μοντελο και τι εσκορτ μιλας; Εσενα επεριμενα να μου λυσεις τα προβληαμτα μου; Δηλαδη εν μπορω να μιλω για ενα lifestyle που μου αρεσκει με αλλους χωρις να ειμαι υποχρεος να καμνω pimp τη γυναικα μου σε άσχετους σαν εσενα; Νομιζω εν εσενα που εν βρισκετε η ισια σου. ατε πρωι πρωι.
Το ποιος ξεφτελιζετε φαίνεται ...
Και το ότι δεν ψαχνεσε..πάλι φένεται..
Νομιζεις ότι μόνο εσύ ψάχνεις για τύπους που θέλουν να τους γαμούν τιν γυναίκα..σαν εσένα παρά πολλούς..γι'αυτό μην λες ότι ψάχνω να γαμησω..
Επρισες μας τα είσαι ο cuck και είσαι ο cuck..
Απλά είσαι ένας πεζεβεγκης ..τι άλλο είσαι...
Τέλος .
Λάθος που ασχολήθηκα μαζί σου...
.
...
cucked
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2024
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Εν μου έστειλες προσωπικο μήνυμα για γνωριμία αλλά εν σου απάντησα; λεω ψέμματα;Καταρχάς ποιος σου είπε ότι θέλω να γαμησω την γυναίκα σου τόσο πολλά;;;
συμφωνώ αλλά εν και θέμα αυτογνωσίας εν να μου πεις τωραΤο ποιος ξεφτελιζετε φαίνεται ...
Οκ ας πουμε για χαρην της συζήτησης οτι όντως ψάχνουμαι. Τι αλλάσει σε ότι είπα μέχρι τώρα; και πως επηρεάζεσαι εσυ για να σε ενοχλεί σε έτσι βαθμό για να το σχολιάσεις;Και το ότι δεν ψαχνεσε..πάλι φένεται..
Εισαι και χειραγωγικος αν μη τι αλλο.Νομιζεις ότι μόνο εσύ ψάχνεις για τύπους που θέλουν να τους γαμούν τιν γυναίκα..σαν εσένα παρά πολλούς..γι'αυτό μην λες ότι ψάχνω να γαμησω..
βάλεις λογια μόνος σου και απαντας τα για να φαίνεται πως έχεις επιχειερηματα. Εν ειπα η υπονοησα πως εν υπάρχουν αλλα ζευγάρια που ψάχνουν.
αλλα οτι ψάχνεις και σιουρα εν βρισκεις εν ξεκαθαρο που τη συμπεριφορα σου και τον τροπο που μιλας.
Μπορείς και καλύτερα. Εν νομιζω να ειπα παραπανω που 1 ατε 2 φορες οτι ειμαι cuck και η τελευταια ηταν για λόγους σαρκασμού προς εσενα
Εν τζιαι τιτλος ευγενειας και χουμιζω τον, αλλα αμα γινονται καποιοες καλοπροαίρετες ερωτήσεις που μπορω να απαντησω με τουτα που ξερω προφανως θα δωσω αποψη σαν cuck. Αλλα και ετσι να ηταν οπως τα λαλεις, εν καταλαβω παλε γιατι θα σε ενοχλουσε τουτο στο νήμα με όνομα Swingers και cuckholders στην Κύπρο
τουτοι οι χαρακτηρισιμοι ισως να κτυπανε νευρο με ανσαφαλεις και μπερδεμενους ανρθωπους σαν εσενα.Απλά είσαι ένας πεζεβεγκης ..τι άλλο είσαι...
Επειδή εν σου αρέσκει τι λέω επειδή λέω σου τα πράματα έξω που τα δόντια, και τούτο πονεί σε.Τέλος .
Και εξαλλου τι ειπα; Για μένα το μεγαλύτερο ποιντ μου στην αρχή ήταν ότι εν γαμας με αδειο προφιλ. Τωρα πως εκαταντησαμε να με λαλεις πεζεβεγκη επειδη διαφωνούμε σε κατι τετοιο νομιζω εν δουλεια ψυχολογου.
papadiamantaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Like
- 731
- Πόντοι
- 86
Εσύ που τούτη ουλλη τη συζήτηση κατάλαβες οτι μας επρισε; Δεν κολλάς δαμε φίλε σορρυ και μύνημα να μην έστειλες πόσες φορές να του πεις τι θα βρει και τι δεν θα βρει; Ήδη κάνει αυτό που γουστάρει, με τεχνικές δυσκολίες αλλά με ασφάλειαΚαταρχάς ποιος σου είπε ότι θέλω να γαμησω την γυναίκα σου τόσο πολλά;;;
Νομιζεις ότι μόνο εσύ ψάχνεις για τύπους που θέλουν να τους γαμούν τιν γυναίκα..σαν εσένα παρά πολλούς..γι'αυτό μην λες ότι ψάχνω να γαμησω..
Τέλος .
.
...
Χαχαχα...γλυφουμε για κοκκαλακι....Εσύ που τούτη ουλλη τη συζήτηση κατάλαβες οτι μας επρισε; Δεν κολλάς δαμε φίλε σορρυ και μύνημα να μην έστειλες πόσες φορές να του πεις τι θα βρει και τι δεν θα βρει; Ήδη κάνει αυτό που γουστάρει, με τεχνικές δυσκολίες αλλά με ασφάλεια
papadiamantaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Like
- 731
- Πόντοι
- 86
Περίεργος τρόπος να πεις κάποιον πολιτισμένο.Χαχαχα...γλυφουμε για κοκκαλακι....
Δεν έχω ανάγκη για τέτοιο κοκκαλακι όπως ανέφερα πιο πάνω.
Μάλλον έχασες όλο το παιχνίδι φίλε μου,δεν είναι τρόπος αυτός. Δεν σε προσέβαλε. Το να είναι κερατάς προφανώς και του αρέσει γιαυτό και είναι εδώ,εσυ το λες με άσχημα και κει το χανειςΚαταρχάς ποιος σου είπε ότι θέλω να γαμησω την γυναίκα σου τόσο πολλά;;;
Τέλος .
.
...
Κανένα παιχνίδι δεν έχασα..μάλλον άλλος έχασε..Μάλλον έχασες όλο το παιχνίδι φίλε μου,δεν είναι τρόπος αυτός. Δεν σε προσέβαλε. Το να είναι κερατάς προφανώς και του αρέσει γιαυτό και είναι εδώ,εσυ το λες με άσχημα και κει το χανεις
Παιχνίδια..πολλά.....
cucked
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2024
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Πάντως εν εμπορουσα να ζητησω καλυτερο τροπο να επιβεβεωθει οτι εχω πει μεχρι τωρα.
Η Κύπρος προφανώς εν πολλά πίσω. Δεκαετιες.
Οποτε οσοι θκιαβαζετε και ενδιαφέρεστε, η εν να πάρετε "ρισκο" και εν να σας έρτει κάποιος έτσι ...ή εν να πατε στα πιο σίουρα στο εξωτερικό. Εν απλά τα πράματα.
Οποτε οσοι θκιαβαζετε και ενδιαφέρεστε, η εν να πάρετε "ρισκο" και εν να σας έρτει κάποιος έτσι ...ή εν να πατε στα πιο σίουρα στο εξωτερικό. Εν απλά τα πράματα.
Τελευταία τροποποίηση:
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Πως έγινε η φάση κλπΕιμουν με ζευγάρι εψες ! Εντάξει ωραία φαση!! Δοκιμάστε
Γνωριστήκαμε μέσω facebook και με καλεσαν σπιτι τους!! Και τοτε αρχησε η φαση μετα απο κουβενταΓια δώσε περισσότερες πληροφορίες. Πως έγινε η φάση κλπ
Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο..Γνωριστήκαμε μέσω facebook και με καλεσαν σπιτι τους!! Και τοτε αρχησε η φαση μετα απο κουβεντα
Με πολύ τυχηΔεν μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο..
papadiamantaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Like
- 731
- Πόντοι
- 86
Περίμενες δηλαδή να βρεις κάτι εδώ; Κουβέντα κάνουμε να περνά η ώρα τζιαι να μάθουμε τι γίνεται γύρω μας.Εγω δεν κατάλαβα ακόμα. Οι παρτουζες ανθούν στην Κυπρο και εδω συζητάμε επιστημονικά. Τελικά υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον ή μπήκαν μονο οι συνηθισμένοι που θέλουν να τον χάσουν παντού και πουλάνε παραμύθια
Καλοκαίρι σε ένα event φασώθηκα με μια κοπέλα, σε κάποια φάση έρχεται ένα παιδί μου λέει είναι ο άντρας της, όλα καλά. Δεν νομίζω να είναι cuck ούτε παρτούζα ήθελαν, απλά ήταν ανοιχτό ζευγάρι. Θέλω να πω υπάρχουν πράματα, αλλά εν θα τα βρεις που φόρουμ.
Το φόρουμ ομως για τον λόγο αυτό έγινε. Αν ηταν για κουβέντα να γίνεται τα λέγαμε στο καφενείο. Δε λέω να γίνει παροχ υπηρεσιών αλλα μια σοβαρή συζήτηση σεβομενοι το τι θέλει ο καθένας . Αλλοίμονο για να γαμησουμε τη γυναίκα του άλλου μιλάμε ή να γαμησουν τη δική μας αλλά μια παροιμία λέει,στο φαΐ και στο γαμησι κι ο Θεός δεν κάνει κρίση.Περίμενες δηλαδή να βρεις κάτι εδώ; Κουβέντα κάνουμε να περνά η ώρα τζιαι να μάθουμε τι γίνεται γύρω μας.
Καλοκαίρι σε ένα event φασώθηκα με μια κοπέλα, σε κάποια φάση έρχεται ένα παιδί μου λέει είναι ο άντρας της, όλα καλά. Δεν νομίζω να είναι cuck ούτε παρτούζα ήθελαν, απλά ήταν ανοιχτό ζευγάρι. Θέλω να πω υπάρχουν πράματα, αλλά εν θα τα βρεις που φόρουμ.
cucked
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2024
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
sorry αλλά ανέκαθεν τα φορουμς ηταν κατα κύριο λόγο η συζήτηση ονλινε και το πρώτο ποστ που ήταν δικό σου λέει "Ας μάθουμε και πληροφορίες". εν κυριολεκτικα ο καφενες ονλινε, που εν να τα πούμε αλλού;Το φόρουμ ομως για τον λόγο αυτό έγινε. Αν ηταν για κουβέντα να γίνεται τα λέγαμε στο καφενείο. Δε λέω να γίνει παροχ υπηρεσιών αλλα μια σοβαρή συζήτηση σεβομενοι το τι θέλει ο καθένας . Αλλοίμονο για να γαμησουμε τη γυναίκα του άλλου μιλάμε ή να γαμησουν τη δική μας αλλά μια παροιμία λέει,στο φαΐ και στο γαμησι κι ο Θεός δεν κάνει κρίση.
όταν λέμε πληροφορίες κάποιοι μάλλον έχουν διαφορετική αντίληψη για το τι σημαίνει η λέξη. Πληροφορίες για το lifestyle; η πληροφορίες που να έβρουν να γαμήσουν; Εν δαμε πο συμβαινει ουλο το μπερδεμα φαινεται..
Αλλά χωρις να θελω να φανω αντιδραστικος ρωτώ για να καταλάβω παραπάνω τη λογική. Έγραψες πως θέλεις κάτι παραπάνω που κουβέντα, δηλαδή τι περιμένεις η φαντάζεσαι ακριβώς να γίνει μεσω του φόρουμ; Να διαβάσει κάποιος ότι ενδιαφέρεσαι και να σου στείλει να βρεθείτε;Η κατι αλλο που μου διαφευγει;
επειδή όπως σου λέει και ο παπαδιαμανταρος τουτα τα ζευγάρια cuckold η οι, αμα θελουν ενε καμια φιλοσοφια να φλερταρει η γυναικα καποιον που της αρεσκει, οποτε εν καταλαβαινω γιατι να νομίζει καποιος πως εν να εβρει ετσι ζευγαρι που δαμε, ενω εν ξεκαθαρο το ζευγαρι εχει πολλες επιλογες για να καταλήξει να φτάσει στο σημείο να μιλα με το καθε οφκερο ακκουντ που απλα δειχνει ενδιαφερον..
Τελευταία τροποποίηση:
Περιμένω σίγουρα μια συζήτηση όπως γίνεται αλλά και κάτι πιο ουσιαστικό. Δηλαδή αν εμεις είμαστε cuckd δεν μπορούμε να αλλάξουμε απόψεις, εμπειρίες κλπ; ή αν είμαστε Bull πάλι το ίδιο. Και γιατί όχι να βγούμε και για έναν καφέ αν δούμε ότι ταιριάζουν οι απόψεις μας. Να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία οχι όπως συμβαίνει συνήθως, δηλαδή αγαπιόμαστε, μαλώνουμε, τα βρίσκουμε πισω από μια οθόνη. Αν βρεθούν δύο ή παραπάνω άτομα από δω να τα πουν από κοντά πιθανό είναι να υπάρξει και μια όμορφη παρέα μεταξύ τους μιας και μοιραζόμαστε ίδιες ιδέες και ενδιαφέροντα. Ξέρεις φίλε μου σίγουρα το 90% εδω μέσα σκέφτονται ότι είναι οι τεράστιοι γαμιαδες και μάγκες που θα γαμησουν του καθενός τη γυναίκα αλλα υπάρχει και το άλλο 10% που για να είναι εδώ σίγουρα σκέφτεται την καυλα του αλλα με διαφορετικό τρόπο.sorry αλλά ανέκαθεν τα φορουμς ηταν κατα κύριο λόγο η συζήτηση ονλινε και το πρώτο ποστ που ήταν δικό σου λέει "Ας μάθουμε και πληροφορίες". εν κυριολεκτικα ο καφενες ονλινε, που εν να τα πούμε αλλού;
όταν λέμε πληροφορίες κάποιοι μάλλον έχουν διαφορετική αντίληψη για το τι σημαίνει η λέξη. Πληροφορίες για το lifestyle; η πληροφορίες που να έβρουν να γαμήσουν; Εν δαμε πο συμβαινει ουλο το μπερδεμα φαινεται..
Αλλά χωρις να θελω να φανω αντιδραστικος ρωτώ για να καταλάβω παραπάνω τη λογική. Έγραψες πως θέλεις κάτι παραπάνω που κουβέντα, δηλαδή τι περιμένεις η φαντάζεσαι ακριβώς να γίνει μεσω του φόρουμ; Να διαβάσει κάποιος ότι ενδιαφέρεσαι και να σου στείλει να βρεθείτε;Η κατι αλλο που μου διαφευγει;
επειδή όπως σου λέει και ο παπαδιαμανταρος τουτα τα ζευγάρια cuckold η οι, αμα θελουν ενε καμια φιλοσοφια να φλερταρει η γυναικα καποιον που της αρεσκει, οποτε εν καταλαβαινω γιατι να νομίζει καποιος πως εν να εβρει ετσι ζευγαρι που δαμε, ενω εν ξεκαθαρο το ζευγαρι εχει πολλες επιλογες για να καταλήξει να φτάσει στο σημείο να μιλα με το καθε οφκερο ακκουντ που απλα δειχνει ενδιαφερον..
Επίσης,όπως ξέρεις τα ζευγάρια δεν έχουν πολλές επιλογές στην Κυπρο για τον λόγο που έχεις αναφέρει και συ πιο πάνω. Οι επιλογές είναι να βρίσκεται ο κάθε παπαρολογος να πει του γαμησα τη γυναίκα του μαλακα; δεν νομίζω,γιατι τέτοιες επιλογές ναι,έχει πολλές το κάθε ζευγάρι.
cucked
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2024
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Εν καταλαβω τι θελεις να πεις δαμε. Που τη μια θελεις κατι πιο ουσιαστικο αλλα που την αλλη θες να ανταλλασουμε αποψεις;Περιμένω σίγουρα μια συζήτηση όπως γίνεται αλλά και κάτι πιο ουσιαστικό. Δηλαδή αν εμεις είμαστε cuckd δεν μπορούμε να αλλάξουμε απόψεις, εμπειρίες κλπ; ή αν είμαστε Bull πάλι το ίδιο. Και γιατί όχι να βγούμε και για έναν καφέ αν δούμε ότι ταιριάζουν οι απόψεις μας. Να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία οχι όπως συμβαίνει συνήθως, δηλαδή αγαπιόμαστε, μαλώνουμε, τα βρίσκουμε πισω από μια οθόνη. Αν βρεθούν δύο ή παραπάνω άτομα από δω να τα πουν από κοντά πιθανό είναι να υπάρξει και μια όμορφη παρέα μεταξύ τους μιας και μοιραζόμαστε ίδιες ιδέες και ενδιαφέροντα
Και τα δυο εν γινονται τωρα;
Αποψεις ανταλλασουνται ηδη και αν καποιοι θελουν γνωριμια που δαμε τι τους σταματα με τζινους που εν δαμε για συζήτηση;
ξερω εν ξερω; εχουμε τον κοκο δαμε τη μασκοτα που γαμα και δερνει, και αν δεν σου γαμήσει τη γυναικα, εσυ χανεις. (δικα του λογιαΞέρεις φίλε μου σίγουρα το 90% εδω μέσα σκέφτονται ότι είναι οι τεράστιοι γαμιαδες και μάγκες που θα γαμησουν του καθενός τη γυναίκα αλλα υπάρχει και το άλλο 10% που για να είναι εδώ σίγουρα σκέφτεται την καυλα του αλλα με διαφορετικό τρόπο.
Αλλα αν κρινω που τα μηνυματα σε τουτο το νημα, οι παραπανω που εγράψαν δαμε εν νουσιμοι, θορουν, κοφκουν τη φάση, κρίνουν αμα θέλουν ( και δικαίως) και ως τζιαμε συνεχιζουν με τη ζωη τους.
Τώρα όσον αφορα τους γαμιαδες που λες εν γενικα παντου τουτο το φαινομενο και εν εχει ουσια να το συζητουμε αφου εν χαζό να περνει καποιος στα σοβαρα καποιον που ψαχνει τεθκιου ειδους επιβεβαίωση ονλινε.
Αρα πως προτεινεις να δημιουργηθει το σωστο κλιμα με εμπιστοσύνη; ωστε να γινει εκεινο που προτεινεις στην αρχη για καφε και γνωριμίες οταν ξερεις πολλα καλα για τους παπαρολογους;Επίσης,όπως ξέρεις τα ζευγάρια δεν έχουν πολλές επιλογές στην Κυπρο για τον λόγο που έχεις αναφέρει και συ πιο πάνω. Οι επιλογές είναι να βρίσκεται ο κάθε παπαρολογος να πει του γαμησα τη γυναίκα του μαλακα; δεν νομίζω,γιατι τέτοιες επιλογές ναι,έχει πολλές το κάθε ζευγάρι.
Ενε με τη σωστή ενημέρωση και την απομάκρυση γελοίων στοιχείων όπως τη μασκότα που εν ξερουν μαλλον καν τι ενι η συναίνεση;
Οπότε ξαναέρχομαι στο άλλο μου ποιντ, και πίστεψε με εν εχει πολλους που θελουν παραπανω που μενα να φκενουν για καφε με αλλους με παρομοια μυαλα, αλλα για να το πετυχεις τουτο εν θα το κάμεις με τη συζητηση ώστε να γινει σιγα σιγα normalized και πιο αποδεχτο; αρα και πιο ευκολο στη πράξη;
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 8K