Νέα

Swingers και cuckholders στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sotos5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

SlaveCY

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2022
Like
6
Πόντοι
0
ρε πελλε εισαι πολλα κομπλεξικος.. τι ακριβως ειπα που εν βρισκεται η ισια μου;

Νομίζεις οι bulls παν με παντρεμενες που το καλο την καρδιας τους; εν θελουν αν γαμουν τζινοι; μα εν να μας πελλανεις. Η επειδη εν σε παιρνω στα σοβαρα να παεις με τη γυναικα μου; εισαι σοβαρος ρε τυπε;

εγω ειμαι ο cuck αλλα εσυ εξεφτιλιζεσαι.. αμα θελεις να γαμησεις τοσο πολλα πηεαινε και δωσε κανενα 50ευρω να σου περασει η μαθε να συμπεριφερεσαι και να μιλας σωστα, αλλα τι περιμενω που καποιον αγαμητο που νομιζει εν να γαμησει με οφκιερο προφιλε.

και αν νομιζεις καποιος εχει στανταρτσς σημαινει ψαχνει μονο μοντελο, φοοουμε απλα να σε δω..

και ειπαμε τα ηδη αλλα εν καταλαβαινεις, ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ δαμεσα, πρεπει να σου το ζωγραφισω να το καταλαβεις; Οποτε για τι μοντελο και τι εσκορτ μιλας; Εσενα επεριμενα να μου λυσεις τα προβληαμτα μου; Δηλαδη εν μπορω να μιλω για ενα lifestyle που μου αρεσκει με αλλους χωρις να ειμαι υποχρεος να καμνω pimp τη γυναικα μου σε άσχετους σαν εσενα; Νομιζω εν εσενα που εν βρισκετε η ισια σου. ατε πρωι πρωι.
Πολύ σωστός. Έχω δοκιμάσει και τους δύο ρόλους. Το παν είναι η χημειά/επικοινωνία/σεβασμός - δεν είναι ούτε για ένα πήδημα που γίνεται όλο αυτό ούτε σημαίνει ότι ο cuck είναι υποδιέστερος. όλα έχουν να κάνουν με τη φαντασίωση/εξευτελισμό και φυσικά τη γυναικεία κυριαρχία που είναι η βάση όλου του παιχνιδιού. αυτό που δεν καταλάβαίνουν πολλοί είναι ότι ουσιαστικά και ο ρολός του μπουλ και του κακ είναι να υπηρετήσουν/ευχαριστήσουν την κυρίαρχη γυναίκα.

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
493
Πόντοι
21
ρε πελλε εισαι πολλα κομπλεξικος.. τι ακριβως ειπα που εν βρισκεται η ισια μου;

Νομίζεις οι bulls παν με παντρεμενες που το καλο την καρδιας τους; εν θελουν αν γαμουν τζινοι; μα εν να μας πελλανεις. Η επειδη εν σε παιρνω στα σοβαρα να παεις με τη γυναικα μου; εισαι σοβαρος ρε τυπε;

εγω ειμαι ο cuck αλλα εσυ εξεφτιλιζεσαι.. αμα θελεις να γαμησεις τοσο πολλα πηεαινε και δωσε κανενα 50ευρω να σου περασει η μαθε να συμπεριφερεσαι και να μιλας σωστα, αλλα τι περιμενω που καποιον αγαμητο που νομιζει εν να γαμησει με οφκιερο προφιλε.

και αν νομιζεις καποιος εχει στανταρτσς σημαινει ψαχνει μονο μοντελο, φοοουμε απλα να σε δω..

και ειπαμε τα ηδη αλλα εν καταλαβαινεις, ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ δαμεσα, πρεπει να σου το ζωγραφισω να το καταλαβεις; Οποτε για τι μοντελο και τι εσκορτ μιλας; Εσενα επεριμενα να μου λυσεις τα προβληαμτα μου; Δηλαδη εν μπορω να μιλω για ενα lifestyle που μου αρεσκει με αλλους χωρις να ειμαι υποχρεος να καμνω pimp τη γυναικα μου σε άσχετους σαν εσενα; Νομιζω εν εσενα που εν βρισκετε η ισια σου. ατε πρωι πρωι.
Καταρχάς ποιος σου είπε ότι θέλω να γαμησω την γυναίκα σου τόσο πολλά;;;
Το ποιος ξεφτελιζετε φαίνεται ...
Και το ότι δεν ψαχνεσε..πάλι φένεται..
Νομιζεις ότι μόνο εσύ ψάχνεις για τύπους που θέλουν να τους γαμούν τιν γυναίκα..σαν εσένα παρά πολλούς..γι'αυτό μην λες ότι ψάχνω να γαμησω..
Επρισες μας τα είσαι ο cuck και είσαι ο cuck..
Απλά είσαι ένας πεζεβεγκης ..τι άλλο είσαι...
Τέλος .
Λάθος που ασχολήθηκα μαζί σου...
.
...

cucked

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2024
Like
118
Πόντοι
0
Εν μου έστειλες προσωπικο μήνυμα για γνωριμία αλλά εν σου απάντησα; λεω ψέμματα;
συμφωνώ αλλά εν και θέμα αυτογνωσίας εν να μου πεις τωρα:grin:.
Οκ ας πουμε για χαρην της συζήτησης οτι όντως ψάχνουμαι. Τι αλλάσει σε ότι είπα μέχρι τώρα; και πως επηρεάζεσαι εσυ για να σε ενοχλεί σε έτσι βαθμό για να το σχολιάσεις;
Νομιζεις ότι μόνο εσύ ψάχνεις για τύπους που θέλουν να τους γαμούν τιν γυναίκα..σαν εσένα παρά πολλούς..γι'αυτό μην λες ότι ψάχνω να γαμησω..
Εισαι και χειραγωγικος αν μη τι αλλο.

βάλεις λογια μόνος σου και απαντας τα για να φαίνεται πως έχεις επιχειερηματα. Εν ειπα η υπονοησα πως εν υπάρχουν αλλα ζευγάρια που ψάχνουν.
αλλα οτι ψάχνεις και σιουρα εν βρισκεις εν ξεκαθαρο που τη συμπεριφορα σου και τον τροπο που μιλας.:lying-face:

Μπορείς και καλύτερα. Εν νομιζω να ειπα παραπανω που 1 ατε 2 φορες οτι ειμαι cuck και η τελευταια ηταν για λόγους σαρκασμού προς εσενα :buck2:
Εν τζιαι τιτλος ευγενειας και χουμιζω τον, αλλα αμα γινονται καποιοες καλοπροαίρετες ερωτήσεις που μπορω να απαντησω με τουτα που ξερω προφανως θα δωσω αποψη σαν cuck. Αλλα και ετσι να ηταν οπως τα λαλεις, εν καταλαβω παλε γιατι θα σε ενοχλουσε τουτο στο νήμα με όνομα Swingers και cuckholders στην Κύπρο:glasses:

τουτοι οι χαρακτηρισιμοι ισως να κτυπανε νευρο με ανσαφαλεις και μπερδεμενους ανρθωπους σαν εσενα.

Τέλος .
Επειδή εν σου αρέσκει τι λέω επειδή λέω σου τα πράματα έξω που τα δόντια, και τούτο πονεί σε.

Και εξαλλου τι ειπα; Για μένα το μεγαλύτερο ποιντ μου στην αρχή ήταν ότι εν γαμας με αδειο προφιλ. Τωρα πως εκαταντησαμε να με λαλεις πεζεβεγκη επειδη διαφωνούμε σε κατι τετοιο νομιζω εν δουλεια ψυχολογου.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
713
Πόντοι
86
Τέλος .
.
...
Εσύ που τούτη ουλλη τη συζήτηση κατάλαβες οτι μας επρισε; Δεν κολλάς δαμε φίλε σορρυ και μύνημα να μην έστειλες πόσες φορές να του πεις τι θα βρει και τι δεν θα βρει; Ήδη κάνει αυτό που γουστάρει, με τεχνικές δυσκολίες αλλά με ασφάλεια

• Αγάπη
Αντιδράσεις: cucked

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
493
Πόντοι
21
Εσύ που τούτη ουλλη τη συζήτηση κατάλαβες οτι μας επρισε; Δεν κολλάς δαμε φίλε σορρυ και μύνημα να μην έστειλες πόσες φορές να του πεις τι θα βρει και τι δεν θα βρει; Ήδη κάνει αυτό που γουστάρει, με τεχνικές δυσκολίες αλλά με ασφάλεια
Χαχαχα...γλυφουμε για κοκκαλακι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom