Νέα

Ασιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pervaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
689
Πόντοι
86
Δηλαδή με 3€ τον μήνα γαμας τυπε;;
Έχω γράψει 3€? Δηλαδή ένας καφές την εβδομάδα... ένα σουβλάκι τον μήνα είναι 3€? Φίλε αλληγορικα όλα, λοιπόν μια έξοδος κάθε εβδομάδα μου κάθεται περίπου 10€, μια έξοδος τον μήνα περίπου 20€ άρα 60€ , δεν βάζω μέσα πεζυνα κτλ που ούτως ή άλλως τα πληρώνω είτε μόνος μου είτε με την κοπέλα , αν μείνει και μαζί σου κάνεις συμφωνία να συνεισφέρει στα ψώνια του σπιτιού και γενικά στο νοικοκυριό οπότε ούτως ή άλλως τα πλήρωνες μόνος σου: ενοίκιο, ρεύμα κτλ οπότε το ίδιο σου έρχεται, όμως γαμας κάθε μέρα, αν έχεις γκόμενά που βγαίνει μια φορά την εβδομάδα γιατί μένει σε σπίτι εργοδότη τότε με 60€ τον μήνα γαμας όσες φορές αντέχεις, τόσο απλά, οι ασιατισες δεν έχουν έξοδα, αν βρεις και καμιά καλή κοπέλα ίσως και κάνεις την ζωή σου μαζί της, μόνο προσοχή στα δικαιώματα που θα της δώσεις, οι ασιατισες είναι υπερβολικά ζηλιάρες

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
689
Πόντοι
86
Έχω γράψει 3€? Δηλαδή ένας καφές την εβδομάδα... ένα σουβλάκι τον μήνα είναι 3€? Φίλε αλληγορικα όλα, λοιπόν μια έξοδος κάθε εβδομάδα μου κάθεται περίπου 10€, μια έξοδος τον μήνα περίπου 20€ άρα 60€ , δεν βάζω μέσα πεζυνα κτλ που ούτως ή άλλως τα πληρώνω είτε μόνος μου είτε με την κοπέλα , αν μείνει και μαζί σου κάνεις συμφωνία να συνεισφέρει στα ψώνια του σπιτιού και γενικά στο νοικοκυριό οπότε ούτως ή άλλως τα πλήρωνες μόνος σου: ενοίκιο, ρεύμα κτλ οπότε το ίδιο σου έρχεται, όμως γαμας κάθε μέρα, αν έχεις γκόμενά που βγαίνει μια φορά την εβδομάδα γιατί μένει σε σπίτι εργοδότη τότε με 60€ τον μήνα γαμας όσες φορές αντέχεις, τόσο απλά, οι ασιατισες δεν έχουν έξοδα, αν βρεις και καμιά καλή κοπέλα ίσως και κάνεις την ζωή σου μαζί της, μόνο προσοχή στα δικαιώματα που θα της δώσεις, οι ασιατισες είναι υπερβολικά ζηλιάρες
Άσε που αν σε βάλει στο κύκλο της θα γαμησεις και φίλες της, κάποια που είχα πιο παλιά είπε σε φίλες της ότι τον έχω μεγάλο εκ τότε γαμησα και καμιά 10αρια που τις φίλες της

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
549
Πόντοι
301
τι έγινε ρε παιδιά, όλες τις σχιστοματισες στην Κύπρο τις μαζέψατε και δεν υπάρχει τίποτα απολύτως στην Ελλάδα?!

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
689
Πόντοι
86
τι έγινε ρε παιδιά, όλες τις σχιστοματισες στην Κύπρο τις μαζέψατε και δεν υπάρχει τίποτα απολύτως στην Ελλάδα?!
Έρχονται ως οικιακές βοηθοί αρχικά, εσείς από τι χώρες έχετε οικιακές βοηθούς?

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.507
Πόντοι
206
Τυπε σε ποια σπηλια μένεις;
Αμπελόκηποι Αθήνα είναι τίγκα Φιλιππίνες εδώ και δεκαετίες.

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
549
Πόντοι
301
Τυπε σε ποια σπηλια μένεις;
Αμπελόκηποι Αθήνα είναι τίγκα Φιλιππίνες εδώ και δεκαετίες.
προφανώς
για πες μου ρε φίλε δλδ αν πάει κάποιος εκεί θα είναι γεμάτο φιλιππινεζες στους δρόμους να περιμένουν να γαμηθουν ε?!

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
689
Πόντοι
86
δε γνωρίζω πολλούς έλληνες που να έχουν οικιακές βοηθοί τύπε...
Στην Κύπρο αυτό γίνεται συνήθως, έρχονται ως οικιακές βοηθοί και μετά βγαίνουν στην βίζιτα

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
549
Πόντοι
301
Στην Κύπρο αυτό γίνεται συνήθως, έρχονται ως οικιακές βοηθοί και μετά βγαίνουν στην βίζιτα
αυτό αναρωτιόμουν αν υπάρχει και στην Αθήνα αλλά και να υπήρχε κανείς δε μιλάει

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
689
Πόντοι
86
αυτό αναρωτιόμουν αν υπάρχει και στην Αθήνα αλλά και να υπήρχε κανείς δε μιλάει
Στην Αθήνα φίλε που είχα έρθει πέρσι πήρα από δρόμο δυνατά κομμάτια με 20 έως 40€

tanoau79

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
προφανώς
για πες μου ρε φίλε δλδ αν πάει κάποιος εκεί θα είναι γεμάτο φιλιππινεζες στους δρόμους να περιμένουν να γαμηθουν ε?!
ναι στην πλατεία Ομονοίας είναι γεμάτη Ασιάτισσες που ψάχνουν για σεξ

Pprokopiou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Παιδια στειλτε προσωπικο μηνυμα τηλεφωνο καμιας ασιατισσας για Λεμεσο. Δεν θα ανεβασω την τιμη 30 το μαξιμουμ

arcanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι.
Η συγκεκριμένη Zoi | €50
βρίσκεται στην γωνιά Ομήρου/Λεβέντη απέναντη απο την Πλατεία Σολωμού.
Πήγε κανένας? Ένα γρήγορο review θα ήταν καλό. Ευχαριστώ.

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
521
Πόντοι
81
Καλησπέρα κύριοι.
Η συγκεκριμένη Zoi | €50
βρίσκεται στην γωνιά Ομήρου/Λεβέντη απέναντη απο την Πλατεία Σολωμού.
Πήγε κανένας? Ένα γρήγορο review θα ήταν καλό. Ευχαριστώ.
Φίλε δες το νήμα black list...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom