Νέα

Ασιάτισσες μασέζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Κουκάκι, 50 μέτρα απο το σταθμό μετρό Φιξ. Έχει προηγηθεί τηλεφώνημα, όσες φορές έχω πάει. Αν σκάσεις μύτη χωρίς ειδοποίηση μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις
Ευχαριστώ!

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
υπάρχει και η Νάντια η ασιάτισσα στο silver spa και νομιζω ότι έχει επιστρεψει και η Μόνικα στο Στουρναρη 29 απότι ειχα διαβασει. εγω δεν την έχω πετυχει πάντως....
θα πάρω τελεφούνκεν την ζάνα να δούμε αν είναι στο μαγαζί . Ξέρουμε χαρακτιστηκά της Μόνικας ?

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
θα πάρω τελεφούνκεν την ζάνα να δούμε αν είναι στο μαγαζί . Ξέρουμε χαρακτιστηκά της Μόνικας ?
Υπάρχουν παρα πολλες κριτικες. Και μολις ανέβηκε και μια χτεσινη. Οποτε ειναι οντως στο μαγαζι. εγω οσες φορες εχω παει μαζι της ειμαι φουλ ευχαριστημενος

Zuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Καλσπερα κι απο εμενα
Προχθεσινη επισκεψη στο παραπανω
Indian tantric/thai oil authentic ......η κυρια της υποδοχης με πηγε στο δωματιο και με ενημερωσε οτι το προγραμμα ειναι 40 η ωρα για τις ξενες που εχει και 50 για τις ελληνιδες.....+ 10 ευρω για κατι πιο αισθησιακο που ομως πρεπει να το πω και να το δωσω στην κοπελα μολις μπει στο δωματιο. Της ειπα λοιπον να μου στειλει μια ξενη στην τυχη.......μπαινω για ντουζακι.......και σε λιγο ερχεται η Αννα απο Νεπαλ οπως μου ειπε.........πολυ ευγενικο κοριτσι........μασαζ ικανοποιητικο........που ανα 20λεπτο περιπου εσκυβε στο αυτι μου να με ρωτησει με ψιθυριστο και αισθησιακο τροπο στα αγγλικα αν ειναι ολα ενταξει.........στο τελος μου εγινε πραγματικα μια πολυ καλη εκτονωση με το χερι.........που πραγματικα πρεπει να αδειασα πιδακες........θα το ξαναεπισκεφτω......να δοκιμασω και τις αλλες.........πριν πατε πρεπει να καλεσετε για ραντεβου

Τα συν 10 είναι για απλά εκτόνωση με χέρι ή παίζει κ γαμησι;

Γ
Γιά τις ασιάτισσες είναι 40 στο κατάστημα και 10 στην κοπέλλα όταν έρθει στο δωμάτιο. Για τις Ελληνίδες είναι 50 + όσα συμφωνήσεις μαζί της (10 -20) γιά το εργόχειρο. Μου είπαν πως θέλουν να ξέρουν απ' το ξεκίνημα, αν ζητάς handjob, για να κανονίσουν το χρόνο τους. Αυτά, από τις επισκέψεις μου στο Moment

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Μόλις μίλησα με την ζανα, η Μόνικα βρίσκεται στο λιοτριβι.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Ότι έγραψα περί Ασιάτισσες σχετικά με τα μαγαζιά στην ιερά οδό 259 και εξαρχεια στουρναρη 29 άκυρα. Δεν υπάρχουν σχιστοματικα ούτε για δείγμα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Zuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Ο πελάτης πιάνει τπτ? λιγο κώλο η βυζάκι? η ειναι αποστειρωμένη μαλακία...
Στα SPA που έχουν στο πρόγραμμαο το μασάζ και ως εξτρά μόνο το φραπέ με κρέμα (χωρίς στόμα για την εκτόνωση και χωρίς ίχνος απ' τα δημοφιλή μπριζολάκια), θεωρείται πως βγαίνεις οφσάιντ αν χουφτώνεις ή αν δοκιμάζεις να κατεβάσεις το κολάν της κοπέλας, ενώ αυτή με λαδωμένα χέρια δουλεύει για να αντλήσει τον χυμό, στα πλαίσια που της έχει ορίσει το κατάστημα ευεξίας.
Άμα η σερίφισσα του μαγαζιού Moment έχει πει "δεν" στο γυμνό και στα χουφτώματα από τους πελάτες, οι κοπέλλες μάλλον ακολουθούν τις γενικές οδηγίες της.
Ισχύει όμως, πως αν ζητήσεις με καλό τρόπο αυτό που γουστάρεις γιά τη καύλα, ένα μπισκοτάκι θα το πάρεις.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Nipper

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Στα SPA που έχουν στο πρόγραμμαο το μασάζ και ως εξτρά μόνο το φραπέ με κρέμα (χωρίς στόμα για την εκτόνωση και χωρίς ίχνος απ' τα δημοφιλή μπριζολάκια), θεωρείται πως βγαίνεις οφσάιντ αν χουφτώνεις ή αν δοκιμάζεις να κατεβάσεις το κολάν της κοπέλας, ενώ αυτή με λαδωμένα χέρια δουλεύει για να αντλήσει τον χυμό, στα πλαίσια που της έχει ορίσει το κατάστημα ευεξίας.
Άμα η σερίφισσα του μαγαζιού Moment έχει πει "δεν" στο γυμνό και στα χουφτώματα από τους πελάτες, οι κοπέλλες μάλλον ακολουθούν τις γενικές οδηγίες της.
Ισχύει όμως, πως αν ζητήσεις με καλό τρόπο αυτό που γουστάρεις γιά τη καύλα, ένα μπισκοτάκι θα το πάρεις.
πολύ μικρό.. σαν αυτά του καφέ :2funny:

Nipper

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2019
Like
324
Πόντοι
20
Υπάρχουν εδώ Ασιατισσες μασέζ αλλά τους άνδρες πελάτες,τους έχουν σε...εμπάργκο,μόνο για γυναίκες και ζευγάρια απ'οτι βλέπω.
Μάλλον θα σκέφτονται ότι θα σκάσουν μύτη εδώ όλοι οι Ασιατολαγνοι και άντε βάστα τους ???

p133

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
254
Πόντοι
20
Καλημέρα σε όλους.
Πέρασμα από Μάρνης 28 όπου ετιμήθη Κινεζούλα ονόματι Λούλου. Μικρό το δέμας, με πολύ ωραίο στήθος και φοβερές ρώγες κάγκελο. Δεκτική και χαμογελαστή, λόγω βιασύνης μου δεν ασχολήθηκε με μασάζ, μέτρια πίπα και τελείωμα από πάνω αυτή. Καλές εντυπώσεις γενικά, θα ξαναπερνούσα μαζί της.
Αυτά τα ολίγα για την Λούλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom