Νέα

Ασιάτισσες μασέζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0
Γ

Γιά τις ασιάτισσες είναι 40 στο κατάστημα και 10 στην κοπέλλα όταν έρθει στο δωμάτιο. Για τις Ελληνίδες είναι 50 + όσα συμφωνήσεις μαζί της (10 -20) γιά το εργόχειρο. Μου είπαν πως θέλουν να ξέρουν απ' το ξεκίνημα, αν ζητάς handjob, για να κανονίσουν το χρόνο τους. Αυτά, από τις επισκέψεις μου στο Moment
Καλησπέρα φίλε, από τις Ελληνίδες ήταν κ μια Μελίνα ;θυμάσαι; Μελαχρινή γύρω στο 1,65 με ωραίο στήθος κ πίσω σύστημα.

Zuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε, από τις Ελληνίδες ήταν κ μια Μελίνα ;θυμάσαι; Μελαχρινή γύρω στο 1,65 με ωραίο στήθος κ πίσω σύστημα.
Η θερμόαιμη Μελίνα έχει αφήσει το μαγαζί απ' το 2ο lockdownκαι δυστυχώς δεν έχω ιχνη της. Έχω ακούσει ότι προσπαθεί να στήσει δικό της κατάστημα κάπου προς τα νότια προάστια. Δεν γνωρίζω όμως κάτι περισσότερο.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Εντέλει η Λουλού στο Μάρνης είναι η παλιά καλή λαδοκόρη ή είναι νέο αίμα ; :think:

Chang

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
10
Πόντοι
0
Εντέλει η Λουλού στο Μάρνης είναι η παλιά καλή λαδοκόρη ή είναι νέο αίμα ; :think:
Το μαγαζί λέει οτι είναι η παλιά αλλά δεν είναι ποτέ εκεί, μπορεί απλά να λέγανε ότι δουλεύει για να τραβήξουν κόσμο.

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0
Η θερμόαιμη Μελίνα έχει αφήσει το μαγαζί απ' το 2ο lockdownκαι δυστυχώς δεν έχω ιχνη της. Έχω ακούσει ότι προσπαθεί να στήσει δικό της κατάστημα κάπου προς τα νότια προάστια. Δεν γνωρίζω όμως κάτι περισσότερο.
Δν ξέρω αν λέμε την ίδια. Εγώ επισκέφτηκα το κατάστημα πρώτη φορά τον Ιούνιο φέτος κ μου άνοιξε αυτό το μελανουρι. Με πήγε στο δωμάτιο, με ρώτησε αν είχα ξαναπεί, της ειπα πρώτη φορά εκεί, κ γνκ πρώτη φορά σε τέτοιου ιδού είδους μαγαζί για μασάζ, της ειπα ότι ενδιαφέρομαι για το Indian tantric, μου λέει είναι αισθησιακό μασάζ με εκτόνωση ( στο τηλ δν μου λέγανε ξεκάθαρα τι παίζει ) κ επειδή ο χώρος είναι σαν κανονικο μαγαζί για μασάζ τύπου λε μασάζ ενθουσιάστηκα που θα είχε εκτόνωση. Μου λέει 40 οι κοπέλες από Ασία Συν τιπς κ 50 με εμένα. Της λέω με σένα θέλω κ εκεί είχα την πρώτη τέτοια εμπειρία. Στο τέλος ρώτησα όνομα μου είπε Μελινα. Πήγα άλλη μια φορά ένα μήνα μετά αλλά δν την βρήκα κ πήρα μια από Νεπάλ. Όταν ρώτησα την υπεύθυνη αν είναι η μελινα εκεί μου είπε όχι σήμερα. Αλλά δν ρώτησα περεταιρω. Για αυτό ρώτησα εδώ να δω αν ξέρει κανας συναγωνιστής. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Το μαγαζί λέει οτι είναι η παλιά αλλά δεν είναι ποτέ εκεί, μπορεί απλά να λέγανε ότι δουλεύει για να τραβήξουν κόσμο.
Οκ .Άρα η κριτική του συναγωνιστή μπορεί να είναι μούφα ; :think:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Με την Γιν Γιν εχω περασει οταν πρωτοηρθε Ελλαδα, οπως και με την Μπετυ του ιδιου studio. Να σου πω την αληθεια την Αριανα σημερα το πρωι την πηρα χαμπαρι στο Athinon 413. εχεις περασει μαζι της?
Η Μπέτυ!!! Πού τη θυμήθηκες τύπε!!!! Την πρώτη φορά που είχα πάει, δεν ήξερα, το μαγαζί ήταν στραπονάδικο κι η Μπετυ έκανε την αφέντρα. Όταν τη διάλεξα και της είπα πως δεν γουστάρω τέτοια αλλά θα την πηδήξω εγώ, παραξενεύτηκε ? κι εγώ δεν ήξερα το λόγο ? κάναμε τρέλλα γαμήσια, είχαμε ταιριάξει πολύ, την είχα πάρει καμιά δεκαριά φορές!!! Σούπερ μιλφ!!!!

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
117
Like
2.067
Πόντοι
8.360
Έχει επισκεφθεί κανείς την Αριάννα στο Βουλιαγμένης 238; Αναφέρει ότι είναι από το Καζακστάν, δείτε και φωτογραφίες τις :

Συνημμένα

• 1A.png
    1A.png
    378,3 KB · Εμφανίσεις: 192
  • 6A.png
    6A.png
    482,3 KB · Εμφανίσεις: 213
  • 7A.png
    7A.png
    395,6 KB · Εμφανίσεις: 189

Chang

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
10
Πόντοι
0
Οκ .Άρα η κριτική του συναγωνιστή μπορεί να είναι μούφα ; :think:
Δεν ξέρω δεν διάβασα κάποια κριτική αλλά την έβλεπα στο πρόγραμμα σε άλλο φόρουμ και οπότε έπαιρνα τηλέφωνο η πήγαινα από εκεί δεν δούλευε.

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Έχει επισκεφθεί κανείς την Αριάννα στο Βουλιαγμένης 238; Αναφέρει ότι είναι από το Καζακστάν, δείτε και φωτογραφίες τις :
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει και κριτικη της που εχω διαβασει οταν δουλευε στο Τατοιου ηταν καλη. Αλλα ειναι γυρολογος...δεν μενει ουτε 2 εβδομαδες σε μαγαζι...οτι και να σημαινει αυτο

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
826
Πόντοι
96
Δεν ξέρω δεν διάβασα κάποια κριτική αλλά την έβλεπα στο πρόγραμμα σε άλλο φόρουμ και οπότε έπαιρνα τηλέφωνο η πήγαινα από εκεί δεν δούλευε.
Καλημέρα σε όλους.
Πέρασμα από Μάρνης 28 όπου ετιμήθη Κινεζούλα ονόματι Λούλου. Μικρό το δέμας, με πολύ ωραίο στήθος και φοβερές ρώγες κάγκελο. Δεκτική και χαμογελαστή, λόγω βιασύνης μου δεν ασχολήθηκε με μασάζ, μέτρια πίπα και τελείωμα από πάνω αυτή. Καλές εντυπώσεις γενικά, θα ξαναπερνούσα μαζί της.
Αυτά τα ολίγα για την Λούλου
Αυτή ήταν η ανάρτηση κριτική ( ; ) της 15-10-2021.Πάντως ευχαριστώ για την πληροφόρηση.:thumbsup:

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
64
Πόντοι
1
υπαρχει μασατζιδικο βουλιαγμενης 238? τι γραφει το κουδουνι?

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Καλσπερα κι απο εμενα
Προχθεσινη επισκεψη στο παραπανω
Indian tantric/thai oil authentic ......η κυρια της υποδοχης με πηγε στο δωματιο και με ενημερωσε οτι το προγραμμα ειναι 40 η ωρα για τις ξενες που εχει και 50 για τις ελληνιδες.....+ 10 ευρω για κατι πιο αισθησιακο που ομως πρεπει να το πω και να το δωσω στην κοπελα μολις μπει στο δωματιο. Της ειπα λοιπον να μου στειλει μια ξενη στην τυχη.......μπαινω για ντουζακι.......και σε λιγο ερχεται η Αννα απο Νεπαλ οπως μου ειπε.........πολυ ευγενικο κοριτσι........μασαζ ικανοποιητικο........που ανα 20λεπτο περιπου εσκυβε στο αυτι μου να με ρωτησει με ψιθυριστο και αισθησιακο τροπο στα αγγλικα αν ειναι ολα ενταξει.........στο τελος μου εγινε πραγματικα μια πολυ καλη εκτονωση με το χερι.........που πραγματικα πρεπει να αδειασα πιδακες........θα το ξαναεπισκεφτω......να δοκιμασω και τις αλλες.........πριν πατε πρεπει να καλεσετε για ραντεβου

Είχα πάει κ εγώ πριν κανα 2μηνο κ μόνο για την Άννα μου πε 40,την Ασιάτισσα της φωτογραφίας στο kanesex (που ναι στο κατάστρωμα ενός πλοίου) που είναι κ αυτή απ το Νεπάλ κ την λέγαν Ελίζα (δεν παίρνω όρκο για το όνομα) την χρέωνε σαν τις Ελληνίδες…60 +20 happy ending χωρίς να δεχτεί να γδυθεί.πάντως καλούτσικο το μασάζ της.

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Καλημέρα
Έχει δοκιμάσει κανείς την Τζένη από ,joy .φιλιππινεζα

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
πληροφορηθηκα οτι ανοιξε το Κασσανδρας 4Α υπο νεα διευθυνση γεματο Ταυλανδεζες....

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595

Stories

Νέο!