Πήγα , είχε 5 κορίτσια 100% ασιατισες, οι 3 ήταν κοντούλες δύο με βυζάρες αλλά ψιλοχοντρουλες και μια πολύ φιτ. Οι υπόλοιπες δύο ήταν ψηλότερες η μία με βυζάρες και τατού στο χέρι και το σώμα και η άλλη πολύ γλυκιά με 3αρια βυζιά και μια ελίτσα πάνω στο χείλος. Πέρασα με τελευταία ονόματι Άννα από ταυλανδη από ότι μου είπε.
Ο Τσάτσος ένας Κινέζος αμπαλος δε ξέρει ελληνικά σχεδόν ούτε Αγγλικά και είναι λίγο ότι ναναι στις τιμές. Με τα πολλά συμφωνήσαμε για μισή ώρα μασάζ και σεξ στα 70 ενώ το απλό πρόγραμμα ξεκινάει από 40 και έχει λέει και μιας ώρας στα 120.
Βασικά δεν είναι μασατσιδικο το μαγαζί, στούντιο είναι που έχει μέσα μόνο ασιατισες οι οποίες απλά ξέρουν να κάνουν και καλουτσικο μασάζ όπως αποδειχθηκε.
Η Άννα λοιπόν πολύ γλυκειά κοπέλα, πολύ ευγενική με κινήσεις αματερ , κάτι που εμένα με έφτιαξε, πολυ χαρουμενο κορίτσι τραγούδαγε ταυλανδεζικα και χόρευε ενώ στα ηχεια επαιζε βαριά σκυλαδικα κάνοντας τη φάση λίγο ντεκαντανς αλλα είχε πλάκα. Όταν γδυθηκε είχε δύο χορταστικά στήθη τριάρια με σκούρες θηλές πιπίλες που αμέσως ανταποκρίνονταν στην από μέρους μου περιποίηση . Στο σώμα της είχε λίγο χαλαρή κοιλιά και σημάδι από καισαρική, κολαρακι κλασικό φλατ ασιατικό που χωραγε στη χούφτα. Στα του αγώνα πολύ gfe, και πολυ περιιποιητικη . Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση καθώς αρχίσαμε κατευθείαν με σεξ, πως οταν τελειώσαμε πήγε πλύθηκε έπλυνε και μένα με μαντηλάκια και από μόνη της μου είπε ότι έχουμε να κάνουμε και μασάζ και έκατσα μπρούμυτα πάνω στο κρεββάτι και μου έκανε ένα αρκετά καλό μασάζ στην πλάτη και τα χερια.
Γενικά η φάση πολύ αματερ , τα κορίτσια φαίνεται να είναι πρωταρικα και μακάρι να μη σκάσουν οι γνωστοί πυρφοροι και τις χαλάσουν γιατί εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η χαλαρή φάση.
Αυτά , καλές τσαρκες