Νέα

Ασιάτισσες μασέζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Απο τις φωτο που εχουν αναρτησει, μυριζει μουφα απο χιλιομετρα.
Δεν ξερω αν ειναι αυτες στις φωτο, παντως ειναι μονο Ταυλανδεζες μεσα αποτι μου ειπε εμπιστο ατομο, και βγαινουν στο σαλοναρισμα με παντοφλες!

• Like
Αντιδράσεις: lavro

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.347
Πόντοι
5.646
Δεν ξερω αν ειναι αυτες στις φωτο, παντως ειναι μονο Ταυλανδεζες μεσα αποτι μου ειπε εμπιστο ατομο, και βγαινουν στο σαλοναρισμα με παντοφλες!
Α μεταφέρουν έτσι ένα ταυλανδεζικο τρόπο σαλοναρισματος με πασουμια η παντόφλες!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Bleach

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Παιζει να ειναι απο κανα Νεπαλ.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Πήγα , είχε 5 κορίτσια 100% ασιατισες, οι 3 ήταν κοντούλες δύο με βυζάρες αλλά ψιλοχοντρουλες και μια πολύ φιτ. Οι υπόλοιπες δύο ήταν ψηλότερες η μία με βυζάρες και τατού στο χέρι και το σώμα και η άλλη πολύ γλυκιά με 3αρια βυζιά και μια ελίτσα πάνω στο χείλος. Πέρασα με τελευταία ονόματι Άννα από ταυλανδη από ότι μου είπε.
Ο Τσάτσος ένας Κινέζος αμπαλος δε ξέρει ελληνικά σχεδόν ούτε Αγγλικά και είναι λίγο ότι ναναι στις τιμές. Με τα πολλά συμφωνήσαμε για μισή ώρα μασάζ και σεξ στα 70 ενώ το απλό πρόγραμμα ξεκινάει από 40 και έχει λέει και μιας ώρας στα 120.
Βασικά δεν είναι μασατσιδικο το μαγαζί, στούντιο είναι που έχει μέσα μόνο ασιατισες οι οποίες απλά ξέρουν να κάνουν και καλουτσικο μασάζ όπως αποδειχθηκε.
Η Άννα λοιπόν πολύ γλυκειά κοπέλα, πολύ ευγενική με κινήσεις αματερ , κάτι που εμένα με έφτιαξε, πολυ χαρουμενο κορίτσι τραγούδαγε ταυλανδεζικα και χόρευε ενώ στα ηχεια επαιζε βαριά σκυλαδικα κάνοντας τη φάση λίγο ντεκαντανς αλλα είχε πλάκα. Όταν γδυθηκε είχε δύο χορταστικά στήθη τριάρια με σκούρες θηλές πιπίλες που αμέσως ανταποκρίνονταν στην από μέρους μου περιποίηση . Στο σώμα της είχε λίγο χαλαρή κοιλιά και σημάδι από καισαρική, κολαρακι κλασικό φλατ ασιατικό που χωραγε στη χούφτα. Στα του αγώνα πολύ gfe, και πολυ περιιποιητικη . Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση καθώς αρχίσαμε κατευθείαν με σεξ, πως οταν τελειώσαμε πήγε πλύθηκε έπλυνε και μένα με μαντηλάκια και από μόνη της μου είπε ότι έχουμε να κάνουμε και μασάζ και έκατσα μπρούμυτα πάνω στο κρεββάτι και μου έκανε ένα αρκετά καλό μασάζ στην πλάτη και τα χερια.

Γενικά η φάση πολύ αματερ , τα κορίτσια φαίνεται να είναι πρωταρικα και μακάρι να μη σκάσουν οι γνωστοί πυρφοροι και τις χαλάσουν γιατί εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η χαλαρή φάση.
Αυτά , καλές τσαρκες

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Παιζει να ειναι απο κανα Νεπαλ.
Μιλάμε για την απόλυτη καλτίλα
Ανεβαίνω μου ανοίγει ένας κινέζος τσάτσος που δεν μπορεί να επικοινωνήσει σε καμία γλώσσα.
Μου φέρνει μια κοντόχοντρη ασιάτισα. Μου λέει ok this girl?
Του κάνω νόημα να δω και τις άλλες, μου φέρνει άλλες τρεις μπαζόλες κοντόχοντρες με ωραια χρωματιστά νεγκλιζέ και παντόφλες
Χαρωπές και ευδιάθετες ήταν. Τον ρωτάω how much? Μου λέει 120 one hour. Τον ρωτάω για λιγότερη ώρα μου κάνει 70 half hour.
Τι πρόγραμμα κάνουν κανείς δεν ξέρει άντε να συνεννοηθείς. Οι κοπέλες γελάγανε και οι ίδιες με τις τιμές.
Με 30 ευρώ κατέθετα μόνο για την καλτιά. Με 50 τις έπαιρνα όλες μαζί για τη φάση. Πράγματι αματούρια πάντως.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Ανεβαίνω μου ανοίγει ένας κινέζος τσάτσος που δεν μπορεί να επικοινωνήσει σε καμία γλώσσα.
Του κάνω νόημα να δω και τις άλλες, μου φέρνει άλλες τρεις μπαζόλες κοντόχοντρες με ωραια χρωματιστά νεγκλιζέ και παντόφλες
Χαρωπές και ευδιάθετες ήταν. Τον ρωτάω how much? Μου λέει 120 one hour. Τον ρωτάω για λιγότερη ώρα μου κάνει 70 half hour.
Τι πρόγραμμα κάνουν κανείς δεν ξέρει άντε να συνεννοηθείς. Οι κοπέλες γελάγανε και οι ίδιες με τις τιμές.
Με 30 ευρώ κατέθετα μόνο για την καλτιά. Με 50 τις έπαιρνα όλες μαζί για τη φάση. Πράγματι αματούρια πάντως.
Δηλαδή πόσες είδες σύνολο;;;

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Με 50 όλες συμφέρει

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.556
Πόντοι
5.646

Κινέζος τσάτσος στην Ελλάδα. Το διαβάσαμε κι αυτό. Καταδρομέας ο black crow :thumbsup:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Κινέζος τσάτσος στην Ελλάδα. Το διαβάσαμε κι αυτό. Καταδρομέας ο black crow :thumbsup:
Τύπε , χωρίς να θέλω να μειώσω τον φίλο σου, ο αληθινός καταδρομείς ήμουν εγώ που πήγα πρώτος με το που άνοιξε το ίδρυμα και ενημέρωσα.

Κατά τα άλλα οι φωτογραφίες είναι όλες μουφα. Επίσης βλέπω στα προγράμματα και των γειτονικών στούντιο τις ίδιες ασιατισες που σημαίνει ότι η γερμανοαλυσιδα μετατρέπεται σε κινεζομαγαζα και ταυτόχρονα βλέποντας τα προγραματα και τις ώρες που δουλεύουν, συμπεραίνω πως θα.τις λιώσουν τις κοπέλες στις βάρδιες από το ένα μαγαζί στο άλλο και σύντομα θα είναι φορείς και κομοδίνα... :(

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.427
Πόντοι
456
Τύπε , χωρίς να θέλω να μειώσω τον φίλο σου, ο αληθινός καταδρομείς ήμουν εγώ που πήγα πρώτος με το που άνοιξε το ίδρυμα και ενημέρωσα.

Κατά τα άλλα οι φωτογραφίες είναι όλες μουφα. Επίσης βλέπω στα προγράμματα και των γειτονικών στούντιο τις ίδιες ασιατισες που σημαίνει ότι η γερμανοαλυσιδα μετατρέπεται σε κινεζομαγαζα και ταυτόχρονα βλέποντας τα προγραματα και τις ώρες που δουλεύουν, συμπεραίνω πως θα.τις λιώσουν τις κοπέλες στις βάρδιες από το ένα μαγαζί στο άλλο και σύντομα θα είναι φορείς και κομοδίνα... :(
αλλαγη στυλ ή μεταβιβαση των επιχειρησεων ?χμ..... :think:

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.556
Πόντοι
5.646

Όλοι είστε καταδρομείς :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Asian house: Ας βάλουμε λίγο τα πράμματα στη νέα θέση τους σχετικά με το Κασσάνδρας 4Α.
Στο ασιατόσπιτο είχα πάει αμέσως μόλις άνοιξε μετά από ενημέρωση του συναγωνιστή ParisPapis.
Τότε είχε έναν κινέζο τσάτσο με τον οποίο δεν μπορούσες να συνεννοηθείς και τα προγράμματα ξεκινούσαν από 70 και ανέβαιναν αστρονομικά χωρίς όμως να μπορεί ο κινέζος να σου εξηγήσει τι πρόσφεραν οι κοπέλες σε αυτές τις τιμές.
Είχαν παρουσιαστεί τότε 4 κοπέλες που δεν έλεγαν και πολλά με εξαίρεση μία, την Άννα.
Χτες η περιέργεια με έσπρωξε πάλι εκεί.
Ανεβαίνω λοιπόν τα σκαλιά του Κασσάνδρας 4Α και μου ανοίγει μια κυρία που ευτυχώς μιλούσε ελληνικά και μου παρουσίασε 8 "ταϋλανδέζες" εκ των οποίων οι περισσότερες ήταν όμορφες και ωραία ενδεδυμένες και αρωματισμένες. Το πρόγραμμα ξεκινάει από 50 ευρώ τα βασικά και μετά είχε ποικιλία με owo, μασαζ, μία ώρα, δυο κοπέλες μαζί και πάει λέγοντας, με τις τιμές να ανεβαίνουν εκθετικά. Επέλεξα τη Νικόλ (να αναφέρω εδώ πως στις φωτογραφίες η Νικόλ είναι η ίδια και όχι fake, για τις άλλες δεν μπορώ να πω). Όλες οι κοπέλες ήταν ντυμένες όμορφα και όχι με παντόφλες όπως την προηγούμενη φορά. Η φάση στην παρέλαση θύμιζε go go bar. Η συνέχεια στην κριτική μου.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Πήγα ξανά χτες στο Asian Κασάνδρας 4Α για τη Νικόλ ή για μια άλλη που είχα δει με μακρύ σγουρό μαλλί που ήταν καύλα, αλλά η μίζερη τσατσά που παρουσίασε μόνο δύο την Άννα που είναι καλή περίπτωση και την Ευα με σιδεράκια στα δόντια που δεν είναι όμορφη. Ρώτησα για Νικόλ και τσατσά μου είπε ότι η Νικόλ είναι σε άλλο στούντιο αλλά δεν μου έλεγε πού. Πάντως όχι στην Κασάνδρας. Η με δούλευε για να περάσω με τις υπάρχουσες ή ανοίγει και άλλο asian. Πάμε λαγωνικά μου!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Πήγα ξανά χτες στο Asian Κασάνδρας 4Α για τη Νικόλ ή για μια άλλη που είχα δει με μακρύ σγουρό μαλλί που ήταν καύλα, αλλά η μίζερη τσατσά που παρουσίασε μόνο δύο την Άννα που είναι καλή περίπτωση και την Ευα με σιδεράκια στα δόντια που δεν είναι όμορφη. Ρώτησα για Νικόλ και τσατσά μου είπε ότι η Νικόλ είναι σε άλλο στούντιο αλλά δεν μου έλεγε πού. Πάντως όχι στην Κασάνδρας. Η με δούλευε για να περάσω με τις υπάρχουσες ή ανοίγει και άλλο asian. Πάμε λαγωνικά μου!
Βάση πληροφορίας σε άλλο νήμα υπήρχαν χτες δυο ταϋλανδέζες στο Αχαρνών 85. Δεν αποκλείεται να πήγαν εκεί.

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456