alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.534
- Πόντοι
- 17.470
εδώ ο pussy που είχε κάνει παρόμοια και στην Ζήνα
Μαλάκες δεν ξεχνάω τίποτα!
Μαλάκες δεν ξεχνάω τίποτα!
Δεν καταλαβες καλα , εγω λεω για το επιπεδο της κοπελας και οχι για αυτον !! το οτι αυτος ειναι σουπερ μαλακας εδω και πολυ καιρο το αποδεικνυει με ολα αυτα που λεει. ευχαριστω !!!!!!!!Ποίος ο πουσυ???? Ρε παίχτη τι να σου πω αισιοδοξία σου φτάνει τόσο μακριά που έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι τελικά υπάρχει mr malakas number tho
Μπορεί ο τίτλος να εναλάσσεται μεταξύ τους, ζυγά έτη ο βιτάμ, μονά ο βαγονομούνηςΜαλακίες ρωτάς ... Ποίος θα τον διαδεχθεί στον θρόνο του mr. Malaka..... όχι πες άμα έχεις αναπληρωματικό σε προκαλώ
εμεις δεν θελουμε κανενος το κακο ουτε των εχθρων μαςΤι να διασπασουν , τους διασπασμενους !!!!!! χαχα
εμεις δεν θελουμε κανενος το κακο ουτε των εχθρων μας
ειμαστε καλοι ανθρωποι εμεις
ειμαστε καλοι δεν θελουμε το κακο κανενος και μας πατανε ολοιΚαλώς.
Είς τοιαύτην περίπτωση, μην ανακινείτε υποθέσεις που έχουν κλείσει. Μόνο μπελάδες μπορεί να φέρει μια τέτοια κίνηση.
ειμαστε καλοι δεν θελουμε το κακο κανενος και μας πατανε ολοι
μετανιωνω
ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ
Αναβει φλας πρωτα;Δεν κάνει ξαφνικές στροφές ο ζαν.
Λαραααα
Σας ευχαριστώ κ τους δύο!Κωλαρά η Αρτεμης.........!
Σε ευχαριστώ πολύ!Πες του οτι ησουν και καλη στο σχολειο , διοτι ο συνειρμος της γραφης - σκεψης σου εχουν καθαροτητα και νοημα , μπας και μαθει να γραφει - απανταει σωστα .
Τα ξέρω από πρώτο χέρι... είναι μια χρονική περίοδος που δε θέλω να θυμάμαι...σε ευχαριστώ!Η ανθρώπινη αδυναμία όσο αφορά τα κιλά
Η
είναι πάρα πάρα πολύ κακο!! Διόρθωση
Άρτεμις άσε τους άλλους να λένε εδώ μέσα,μια χαρά κοπέλα είσαι,60 κιλά πρώτη είσαι!! Άρτεμις να ξέρεις εσύ και όλες οι κοπέλες ότι η ανθρώπινη αδυναμία όσο αφορά τα κιλά της κάθε κοπέλας λένε οι γιατροί κάνει πάρα πάρα πολύ κακό και εσείς οι κοπέλες έχετε παρά πάρα πολύ μεγάλο κίνδυνο να πάθετε νευρική ανορεξία για αυτό 60 κιλά που είσαι Άρτεμις,είσαι πρώτη,μια χαρά κοπέλα είσαι, αδιαφόρησε τι λένε οι άλλοι εδώ μέσα!!
να προσεχεις κουκλα μου να προσεχειςΤα ξέρω από πρώτο χέρι... είναι μια χρονική περίοδος που δε θέλω να θυμάμαι...σε ευχαριστώ!
κάτι βλάκες σαν εσένα σίγουρα!!!να προσεχεις κουκλα μου να προσεχεις
μαγειρευεις ?
ναι ναι!Καλό βράδυ
Έτοιμη για μάχη...καλό βράδυ Άρτεμης!Καλό βράδυ
Εσυ δεν βαρεθηκες να πλενεις τοσα χρονια τα σωβρακα του πεθερου??Τόσα χρόνια μαλάκας (και συ κι ο άλλος) δε βαρεθήκατε; Σοβαρά ρωτάω.