TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
οχι γιατι τα εχεις παρει ολα ακομη και του MR. MALAKAεχεις καποιο πτυχιο ?
οχι γιατι τα εχεις παρει ολα ακομη και του MR. MALAKAεχεις καποιο πτυχιο ?
Εσυ συγουρα εχεις του πολυ ΜΑΛΑΚΑ , εισαι διδακτορ ολκης .εχεις καποιο πτυχιο ?
Ντροπή μην του μιλάς έτσι πληγώνεται... Πώς θα συγκεντρωθεί στην επόμενη μπουκαΕσυ συγουρα εχεις του πολυ ΜΑΛΑΚΑ , εισαι διδακτορ ολκης .
Προφυλακτικο έτσι; Δεν φαίνεται...
Και εγκατάσταση ac όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίεςΠροφυλακτικο έτσι; Δεν φαίνεται...
Επίσης αναλαμβάνεις και ζευγάρια; Αν ναι πόσο συν η τιμή την ώρα; Ευχαριστώ
Η αποστολή της νασα με την space X στο φεγγάρι για το 2024 ονομάζεται Artemis!Ναι γιατί όχι σε λίγο θα κατοικούν στον Άρη ... ευκαιρία είναι λίγο πριν να πηδήξεις την Άρτεμις
Φταίει ο φωτισμός, εννοείται ΜΕ προφυλακτικόΠροφυλακτικο έτσι; Δεν φαίνεται...
Επίσης αναλαμβάνεις και ζευγάρια; Αν ναι πόσο συν η τιμή την ώρα; Ευχαριστώ
Εσύ πάντως δεν την γαμας ούτε στον ύπνο σουακαποτα γαμιεσαι ??
μπραβο....
Ρε μαλάκα δε βαρέθηκες; ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;ακαποτα γαμιεσαι ??
μπραβο....
Μην ασχολείσαι, ακολουθεί αγωγή και μερικές φορές ξεμένει από χάπια, μην χαλιέσαι, κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά, ΚΑΝΕΙΣ.ΣΚΑΣΕ πια ξεφτυλισμενε με τα ψέματα κ τις λάσπες σου απέναντι μου .... Σου έκανα αναφορά κ θα στείλω κ μήνυμα στον Αντισθένη
και εγω το ιδιο πιστευω οταν την ειχα παρει ηταν κομπλεΤην έχω πάρει πριν κάποιο καιρό, οκ δεν έγραψα κριτική, ΔΕΝ πιστεύω πως θα χαλούσε ΚΑΝΕΝΑ, Και ΟΧΙ δεν γαμιόταν ακάποτα.
Πολύ εντάξει κοπέλα
Ρε μλκ πορδομαγκα φταίνε που δεν σε μπαναρουν οριστικά μάγκα του πληκτρολογίουπαψε μωρη χαμουρα
Έχεις πολύ πλάκα ρε φίλε..... έλεος με την τόση κακία...αν δεν γουστάρεις δεν σε υποχρεώνει κανένας...παψε μωρη χαμουρα
και εγω το ιδιο πιστευω οταν την ειχα παρει ηταν κομπλε
πρωτη επιτέθηκε το ειδεςΈχεις πολύ πλάκα ρε φίλε..... έλεος με την τόση κακία...αν δεν γουστάρεις δεν σε υποχρεώνει κανένας...
Μα και στο ξυπηνοτου δεν μπορει διοτι απο την πολυ μαλακια που βαραει εχει γινει ανικανος εδω και καιρο .Εσύ πάντως δεν την γαμας ούτε στον ύπνο σου